دوست عزیز این مشکل رو تو قسمت مشکلات نصب و اجرای این بازی مطرح کنید احتمالا زودتر نتیجه بگیرید .
تاپیک مشکلات نصب واجرای Rage :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این مشکل رو تو قسمت مشکلات نصب و اجرای این بازی مطرح کنید احتمالا زودتر نتیجه بگیرید .
تاپیک مشکلات نصب واجرای Rage :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی فوق العاده آشغال و پر باگی که 22 گیگ ترافیک و 2 روز وقت صرفش کردم و آخرش معلوم نشد چی بود تمام شد و حالمو بهم زد...
پشیمون شدم که چرا اصلا وقت گذاشتم واسه بازیش...
gamespot بهش 7 داده که از نظر من باید بهش 2 میداد اونم فقط بخاطر گرافیک پر باگش...
وسط كليك! البته تو تنظيمات كنترل ميتوني عوضش كني.
هرجوری که بود تموم شد
گرافیکش خوب بود ولی به خاطر باگی که داشت نمیشد از گرافیکش لذت برد
گیم پلی هم خوب بود من 7/10 میدم بهش
ارزش بازی کردن رو داشت
در کل 6.5/10![]()
میخریدیش هزینش کمتر از هزینه ترافیک مصرفیت نمیشد من اینترنت 256 شاتل دارم بجز شبانه رایگانش جور دیگه ای مصرفش نمیکنم .
دو ویدئو آنالیز بازی Rage :
Rage Shooting Performance Analysis
Rage Driving Performance Analysisکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز تمومش کردم ، میتونست داستان خیلی قشنگتر و احساسی تر از این باشه .
حیف باشه واقعا
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
آها یه چیزی ، دوستان زیاد توی مصرف ِ تیر صرفه جویی نکنید . من وقتی بازی تموم شد، سلاح های اصلیم بالای 500 تا ammo داشت . اصلا" فکر نمیکردم که تموم بشه واسه همین صرفه جویی میکردم و برای کشتن ِ اینو اون از اسلحه های در ِ پیت استفاده میکردم تا اگه خبری شد ، بتونم اسلحه خفن هارو استفاده کنم . اما خبری نشد!
خلاصه که اصلا" با یه چیزی مثل Metro مقایسه نکنید ، تیر بارون کنید بره . پول ِ زیادی هم جمع نکنید ، اونم به درد نمیخوره![]()
بالاخره بازي اجرا شد خيلي هم خوب
يه نقد کوتاه همين اوله بازي :
مشکل دير لود شدنه تکسچرها که مربوط ميشه به تکنيک MegaTexture که قابليت استفاده از تکسچرهاي بزرگ و با کيفيت رو ميده . و فقط تکسچرهايي که داخل ديد دوربين هستند رندر ميشن که همين باعث شده مشکل دير لود شدن تکسچرها به وجود بياد . البته زیاد اعصاب خرد کن نیست ولی خوب ...
گرافيکه بازي خوبه ولي با توجه به اينکه قرار بود از مگاتکسچر و تکسچراي با کيفيت استفاده کنن فقط مثله اينکه مشکلاتش مونده فقط و وقتي به اشيا نزديک ميشيم کيفيت زيادي هم نداره تکسچرها !
صدا گذاري هم همين او.ل بازي خوب به نظر ميرسيد و گيم پلي هم تا اينجاش ( يعني کلا" 5 دقيقه از بازي ) بد نبوده البته فيزيک ماشينها و ... خيلي بد کار شده نصبت به بازيهاي امروزي .
در کل بازي خوبيه و ارزش بازي کردن رو داره ولي خوب قرار بود اين بازي تبليقي باشه براي انجين جديد اين شرکت و اصلا انتظار نميرفت اين ايرادا رو داشته باشه !
یه سوال تلفظ اصلی این بازی چیه ؟
ریج یا ریگ !!![]()
ری ج
تلفظ درستشه
در لغت یعنی خشم و غضبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)