من هم مشکل هنگ کردن فایرفاکس رو داشتم البته فکر نکنم در این مورد بوده باشه
گوگل کروم رو بهتون پیشنهاد میکنم
من هم مشکل هنگ کردن فایرفاکس رو داشتم البته فکر نکنم در این مورد بوده باشه
گوگل کروم رو بهتون پیشنهاد میکنم
از فایرفاکس نسخه 7.0.1 استفاده کنیدد مشکلتون حل میشه
نه دوست عزیز این ورژن هم مشکل رو داره . مشکل مورد نظر مربوط به پلاگین جاواست که با فایرفاکس سازگار نیست .
من فعلا روشی که دوستمون در صفحه قبل رو اشاره کردن ، مسیر رو پیدا کردم و پلاگین جاوا رو که Faulse بود به True تغییر دادم . فعلا که جواب داده . منظورم پلاگین زیر هست .
اما بهترین مرورگر با وجودی که من خودم فایرفاکسیم ، گوگل کروم هست که فوقالعاده سریع و راحت هست . مخصوصا خودش Task manager داره که میشه پلاگینی که هنگ کرده رو جدا End کرد و هیچ موقع کرشی در کار نیست . متاسفانه فایرفاکس روی مشکل کرش هنوز نتونسته خوب کار کنه .
سلام
plugin container عمدتا به خاطر نمایش فایلهای فلش هستش که اولش که میری یک سایتی مثل p30world که پر از انیمیشن های فلش هست شدیدا هینگ میزنه
البته وقتی همه ی انمیشن ها رو میاره درست میشه
و همینطور که در ورژن های پایین ترش این اتفاق نمیقتاد
موفق وموئید باشین
من مشكل هنگ كردن تو كروم دارم پيشنهادي داريدبه محض اينكه كروم رو باز ميكنم پردازش سيستمم اينقدر ميره بالا كه بايد ريست كنم
آقایون راحت و سریع بگم.
ابتدا فایر فاکس را ببندید کامل و اگر plugin-container.EXE را در task manager دیدید END کنید.هیچ چیزی از فایر فاکس باز نباشه.
برید همون جایی که firefox رو نصب کردید.مثلا: JAYE KE WINDOWS NASBE:\Program Files\Mozilla Firefox
OKY
بعد برید فایله plugin-container.EXE رو حذف کنید [الان شاخ در میارید میگید این فایله اصلیه نباید حذف کرد] آقاجون اگه دوست داری فایر فاکست دیگه نهنگه و کرش نکنه این کارو بکن. با عرضه معذرت دیگه هیچ ج نمیدم چون به احتماله زیاد دیگه فکر نمیکنم به این صفحه بیام.
اینم بگم خودم روی فایر فاکس اون کارو کردم.و دیگه هنگ و کرش نداده. یه چیزه دیگه هم بگم برای اطمینان بیشتر فایرفاکستون رو یه ریست بدید بهت____ره.
یا علی.
یه چیزی من هنوز گوگل کرومم هنوز هنگه هیچ کاری نمیکنه. از بیخ و بن هم حذف کردم با هر چی که بگید دوباره هم نصب کردم.بالا میاد ولی کار نمیکنه. اگه راهه حلی کسی میدونه خواهشن به ما هم بگه به این ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اگر تنها ترین تنها هم شوم بازم خدا هست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)