تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 616 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    من از قانون اگر کارشناسی بیشتر از ۴ ترم نگذشته باشه کنکور بدم جای دیگه قبول بشم استفاده کردم بعد وقتی قبول شدم رفتم میدان سپاه و طرف کد ملی رو گرفته و خودش همه مشخصات و گفت و گفت الان این دانشگاهی میخوای بری کجا گفتم این دانشگاه.زد تو کامپیوتر و یه برگه بهم داد که ببیرم دانشگاه.
    الان من پلیس +۱۰ هم باید برم؟
    سلام،

خیر!احتیاجی به پلیس +10 نیست!اون برگه رو ببرید دانشگاه و ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

سلام
    میشه راجب بند 16-محدوديت حركات مفاصل:
    الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه معاف دائم.
    یکمی توضیح بدید.
    من توی تصادف دچار شکستگی استخوان درشت نی در زانوم شدم. و الان با از بین رفتن غضروف مفصلی دچار آرتروز شدید هستم به شکلی که اصلا نمیتونم با این زانوم از پله بالا و پایین برم و رباط ACL پاره شده و رباط PCL هم دچار پارگی جزیی هست اونجوری که توی MRI اومده:

ACL: Tearing
    PCL: at least partial tearing of PCL accompanied with fracture line in posterior aspect of tibial platue

حالا با این اوصاف میخواستم ببینم وضعیت من شامل بند بالا برای معافی دائم میشه یا نه؟
    ممنون
    سلام،

با این اوصاف که شما می گی حتما معافی چون فقط پارگی رباط باعث معافیت دائم می شه چه برسه این موارد دیگه که ذکر کردید!البته آرزوی سلامتی کامل رو براتون می کنم!

2. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام دوستان. برای کسی که از مقطع کارشناسی 4 ترم رو گذرونده باشه و بعد انصراف بده و یه رشته دیگه ثبت نام کنه ، مدرک کاردانی میدن یا خیر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام،

با این اوصاف که شما می گی حتما معافی چون فقط پارگی رباط باعث معافیت دائم می شه چه برسه این موارد دیگه که ذکر کردید!البته آرزوی سلامتی کامل رو براتون می کنم!
    ممنون دوست عزیز
    میدونید چیه آخه من پیش یکی از دکترهای شورا هم برای مشاوره رفتم و MRI رو بهش نشون دادم که گفت احتمال معاف از رزم بیشتره حالا شایدم نمیخواسته جواب قطعی معاف دائم رو بگه . یک سوال دیگه این که اگه غیبت داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد مثلا من که شرایط معاف دائم رو دارم بخاطر غیبت توی کمیسیون معاف از رزمم کنن؟

ممنون

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

سوالی داشتم در مورد برگه اعزام و خدمت و قبولی دانشگاه و اینکه فارغ التحصیل کاردانی باشی!
    من فارغ التحصیل کاردانی هستم رشته برق با برگه اعزام ثبت نام کردم و همین ماه فارغ التحصیل شدم میخوام دفترچه اماده به خدمت رو بعد از تعطیلات نوروز بفرستم حالا با این اوصاف من میخوام کنکور سراسری 91 شرکت کنم و مستقیم کارشناسی پیوسته رو ادامه بدم رشته هم متجانس با رشته خودم بر می دارم در این حالت من میتونم ادامه تحصیل بدم البته اگه قبول شدم؟یا نه چون من یکبار با برگه اعزام در مقطع کاردانی ثبت نام کردم نمی تونم؟یا اینکه نمی تونم بعد از 6 ماه معین ثبت نام کنم!
    یا با برگه اعزام میتونم ثبت نام کنم اگر هم اعزام شدم و دانشگاه هم قبول شدم از خدمت ترخیص می شم!؟
    من چند ماهی هست که شروع کردم به درس خوندن همه جوانب رو هم در نظر میخوام بگیرم که این یک سال تلاشم به باد نره!
    درسته طولانی شد ولی خیلی سوال من حیاتیه و سرنوشت ساز!متشکرم.

فقط سوال من فراموش نشه
    Last edited by نادر1368; 14-10-2011 at 21:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل برام پیش اومده و از این مسائل سربازی هم نتونستم سر در بیارم. خیلی خوندم و خوده سازمان هم رفته ام ولی نتیجه نداد. فقط برای سوال اول خواهش میکنم به سوال من جواب بدید: آیا ممکنه کسی در دانشگاه در حاله تحصیل باشه و غیبت سربازی خورده باشه؟! (لطفا همه احتمالات خوبو در نظر بگیرید چون خیلی اعصابم بهم ریخته.) (من ترم 5 هستم. مشکل از اون جاست که من نیمه دومی ام و دو سال کنکور دادم.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل برام پیش اومده و از این مسائل سربازی هم نتونستم سر در بیارم. خیلی خوندم و خوده سازمان هم رفته ام ولی نتیجه نداد. فقط برای سوال اول خواهش میکنم به سوال من جواب بدید: آیا ممکنه کسی در دانشگاه در حاله تحصیل باشه و غیبت سربازی خورده باشه؟! (لطفا همه احتمالات خوبو در نظر بگیرید چون خیلی اعصابم بهم ریخته.) (من ترم 5 هستم. مشکل از اون جاست که من نیمه دومی ام و دو سال کنکور دادم.)
    شما وقتی میخوای دانشگاه ثبت نام کنی ازت یه مدرکی میخوان برای وضعیت نظام وظیفه.اگه برگ سبز داشته باشین باید بدون غیبت باشه که ثبت نامت کنن.پس اگه شما بدون مشکل ثبت نام کردی معلوم میشه وضعیت نظام وظیفت مشکلی نداشته.
    بعد از ثبت نام هم دانشگاه براتون اقدام میکنه تا معافیت تحصیلی بگیره.پس نباید دیگه مشکلی داشته باشین.
    البته ممکنه شما هم مشکلی که من داشتم براتون پیش اومده باشه.
    منم دوره کاردانی قبول شدم و با برگه سبز بدون غیبت ثبت نام کردم.اما برام ۲ بار برگه سفید اعزام اومد.دانشگاه میگفت برای معافیتت ما اقدام کردیم.هر چی هم رفتم نظام وظیفه(حتی تهران هم رفتم) بهم گفتن مشکلی نداره و براتون معافیت تحصیلی رو میفرستیم دانشگاه.
    موقع فارغ‌التحصیلی دانشگاه گفت نظام وظیفه برای ما برگه معافیتت رو نفرستاده.رفتم نظام وظیفه گفتم من دیگه درسم تموم شد نمیخواین این برگه منو بدین؟
    همونجا برام صادر کرد بردم دانشگاه.

حالا نمیدونم شما هم همین وضعیت رو دارین یا نه.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

سوالی داشتم در مورد برگه اعزام و خدمت و قبولی دانشگاه و اینکه فارغ التحصیل کاردانی باشی!
    من فارغ التحصیل کاردانی هستم رشته برق با برگه اعزام ثبت نام کردم و همین ماه فارغ التحصیل شدم میخوام دفترچه اماده به خدمت رو بعد از تعطیلات نوروز بفرستم حالا با این اوصاف من میخوام کنکور سراسری 91 شرکت کنم و مستقیم کارشناسی پیوسته رو ادامه بدم رشته هم متجانس با رشته خودم بر می دارم در این حالت من میتونم ادامه تحصیل بدم البته اگه قبول شدم؟یا نه چون من یکبار با برگه اعزام در مقطع کاردانی ثبت نام کردم نمی تونم؟یا اینکه نمی تونم بعد از 6 ماه معین ثبت نام کنم!
    یا با برگه اعزام میتونم ثبت نام کنم اگر هم اعزام شدم و دانشگاه هم قبول شدم از خدمت ترخیص می شم!؟
    من چند ماهی هست که شروع کردم به درس خوندن همه جوانب رو هم در نظر میخوام بگیرم که این یک سال تلاشم به باد نره!
    درسته طولانی شد ولی خیلی سوال من حیاتیه و سرنوشت ساز!متشکرم.

فقط سوال من فراموش نشه
    سلام،

شما از زمان فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت دارید که دفترچه رو ارسال کنید تا غیبت نخورید!زمانی که شما دفترچه رو می فرستید اگه تاریخ اعزامتون زود اومد شما می تونید با استفاده از قوانین اون رو یه دوره بندازید عقب(قبلا پستی راجع به تعویق زمان خدمت تو این تاپیک زدم)!در ضمن اگه شما به خدمت اعزام شدید و در کنکور سراسری 91 قبول شدید می تونید از خدمت ترخیص بشید و به تحصیل بپردازید!برای ثبت نام کارشناسی هم برگه سب جدیدتون واجب هست!خلاصه مطلب این که شما مواظب باشید غیبت نخورید که تمام تلاشتون به باد می ره

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

اگه نیمه دومی بودید و 2سال کنکور دادید یه جای کار اشکال داره،چون این خلاف قوانین نظام وظیفه هست،اما بهترین کار اینه که شما از خود سایت نظام وظیفه مشورت بگیرید!در ضمن به یه پلیس +10 برید و بخواهید وضعیت مشمولیت شما رو استعلام کنند !اونجا می تونید کامل مطمئن بشید

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

ممنون دوست عزیز
    میدونید چیه آخه من پیش یکی از دکترهای شورا هم برای مشاوره رفتم و MRI رو بهش نشون دادم که گفت احتمال معاف از رزم بیشتره حالا شایدم نمیخواسته جواب قطعی معاف دائم رو بگه . یک سوال دیگه این که اگه غیبت داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد مثلا من که شرایط معاف دائم رو دارم بخاطر غیبت توی کمیسیون معاف از رزمم کنن؟

ممنون
    شما به حرف یک دکتر بسنده نکنید!پیش چندین متخصص برید و نتیجه رو از اون ها هم جویا بشید!

خیر،برای معافیت پزشکی غیبت داشتن مسئله ای نداره و می شه با یه هزینه جزیی صفر کرد غیبت رو

9. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام

من دوسال پیش معافیت سه برادری گرفتم (یادم هست که یه تعهدی هم از من گرفتن که بعد از سه سال باید آموزشی رو یگذرونم) همون موقع هم کنکور دادم و کاردانی ثبت نام کردم ، الان که دوسال گذشته کارشناسی قبول شدم و ثبت نام کردم و با کارت معافیتم ثبت نام انجام شد .
    خواستم بپرسم من نیاز هست که الآن معافیت تحصیلی بگیرم؟ میترسم گیر بدن چرا تو این موقع واسه آموزشی نیومدی....

ممنون میشم پاسخ بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان هورو خدا كمكم كنيد من متولد نيمه اول 71هستم امسال براي دومين بار كنكور دادم و دانشگاه ازاد قبول شدم و ثبت نام كردم مي خوام بدونم مي تونم سال بعد ﻛﻨﻚور سراسري دانشگاه دولتي بدم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم دولتي ثبت نام كنم اين سوال از نظام وظيفه پرسيدم گفتند اگر كمتر از چهار ترم خونده باشي مي توني. خبرشم تو سايت نظام ﻭﻇﻴﻒه پيدا ﻛﺮﺩﻡ[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سازمان سنجش اينترنتي سوال كردم جواب داد :كساني كه براي انها معافيت تحصيلي صادر شده است حق شركت در ازمون سراسري را ندارند براي كسب اطلاعات بيشتر به سازمان نظام وظيفه مراجعه كنيد
    حال من موندم چيكار كنم تو رو خدا كمك كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    اگه کسی شرایط معافی کفالت داشته باشه، و غیبت بخوره باید چکار کنه؟؟؟
    اینم بهش اضافه کنید که ورودی 87 کاردانی باشه ولی هنوز مدرکش رو نگرفته باشه و چند واحد داشته باشه، البته سه ترم آخر نرفتم دانشگاه بخاطر اون چند واحد.در واقع سه ترم مرخصی در نظر بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •