سلام چه شکلی از رو اون موتوره پیاده میشه باید چه دکمه ای را زد ما که همه را زدیم اما پیاده نشد
سلام چه شکلی از رو اون موتوره پیاده میشه باید چه دکمه ای را زد ما که همه را زدیم اما پیاده نشد
Last edited by gta6767; 14-10-2011 at 08:57.
باید ب طرف بیرون نیگا کنی بعد E رو بزنی
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
بازی رفته رفته داره خوب میشه ،جالب و هیجانی !
باید بگم اصلا نباید به امتیازی که بازی گرفته توجه کرد واقعا هرچه رو به جلو میری زیباتر و داستان جالبتری رو می بینیم
به طوری که شاید چند ساعت شما رو پای دستگاه نگه داره تجربه این بازی واقعا ضروری هست
تایید میکنم فرمایشتون رو
شما کلید TAb رو بزن توی قسمت ماموریت بهت میگه که باید الان بری پیش کی مثلآ مکانیک یا توی بار اگه دقت کنی بالای درهای ورودی نوشته مثلآ اینجا مکانیکیه یا بار ـه.من یه جا گیر کردم .
بعد از حدوده یک ساعت بازی و بعد از اون مرحله ایی که باید با اسنایپر دو نفر را بزنیم باید با ماشین بریم یه شهر دیگه که دور تا دورش دیواره و اونجا به اصطلاح با ریس شهر دیدن کنیم ( همون که یه عینک یه چشمی به چشمش هست ) ولی بعد که از دفترش میاییم بیرون اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
پس این مولتیش چی شد؟
من با ایکس باکس بازی میکنم .
بچه ها من الان اولای بازیم اونجایی که میگه return to dan hager وقتی از در میام بیرون حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ، بعد لود شدنش هم شدیداً افت فریم داره درصورتی که مرحله قبلش اینجوری نبود و راستی با این افت فریم وحشتناک به زحمت سوار موتور شدم تا برگردم و جالب اینجاست که وقتی سوار موتورم افت فریم نداره . چیکار باید بکنم ؟
درضمن هم آپدیت 1 گیگیه رو نصب کردم و هم درایور کارت گرافیکم . خواهشاً کمکم کنید![]()
ذوستان تو بازی نارنجک با چی پرتاب میکنه؟
با Q منتهی شما باید اول TAB رو بزنی اونو تو لیست وسایلت بزاری بعد با دکمه های F1 تا F4 رو بزنی ببینی کدوم نارنجک هست بعد که انتخاب شد Q رو بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)