پی دی اف هندسه تحليلی گاج رو ميخوام متأسفانه پيدا نکردم
تحليلی گاج بهتره يا الگو؟
تحليلی گاج چطوری هست؟ از 2 نفر خيلی تعريف منفی ازش شنيدم
پی دی اف هندسه تحليلی گاج رو ميخوام متأسفانه پيدا نکردم
تحليلی گاج بهتره يا الگو؟
تحليلی گاج چطوری هست؟ از 2 نفر خيلی تعريف منفی ازش شنيدم
ریاضیات تجربی واسه کسی که هیچی بلد نیست چی بخونه؟؟؟
تحلیلی جفتشون خوبه ولی الگو کمتر مباحث رو پیچونده.
واسه فیزیک پیش چی بگیرم رفتم سایت خیلی سبز فیزیکشو دیدم خیلی زیاده یه چیزی میخوام جم و جور باشه حد اکثر 2 جلد بیشتر واسه تست آخه معلممون خوبه.
دوستان سلام
من مخابرات خوندم حالا می خوام فوق لیسانس it بخونم کسی منابع خوب سراغ داره معرفی کنه
سلام دریا خانوم
تحلیلی گاج معروفتره.تعریف منفی به احتمال زیاد به خاطر بالا بودن سطح بعضی از سولات این کتابه.این کتاب به درد هر کسی نمیخوره مخصوصا کسایی که میخوان با این کتاب تحلیلی رو شروع کنن این کتاب به کارشون نمیاد.ولی کسانی هم که ازش بهره بردند ازش تعریف خوب میکنن.مثل نفر اول 89.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
برای تست های کنکور به نظر من گاج سفید.البته خیلی سبز خیلی بیشتر طرفدار داره تو این سایت .
کدوم سطحش بالاتره؟ و باهاش بهتر ميشه تست کنکور زد؟
مبحث اول بردار ها رو از الگو تست زدم خيلی خوب بودحالا نميدونم گاج چه جوريه؟ شک دارم که شايد گاج بهتر باشه
الگو مفهومی تر از گاج کار نکرده؟
Last edited by D_felfelak; 14-10-2011 at 14:11.
سلام تفاوت این کتابارو یکی لطفا بگه:
دینی همگامان و خیلی سبز؟؟
دیفرانسیل ده استادو گاج؟
گسسته فار و گاج؟
واسه زبان فارسی هم یه کتاب معرفی کنید
ممنون
سلام
الان من یک ماهه که شروع کردم دینی 2 رو تموم کردم. زبانمم خوبه اصلا قرار نیست بخونم
ادبیات هم اوکی هست عربی هم عربی 1 رو تموم کردم چ.ن یادم رفته بود از اول دارم میخونم عربی رو. کلا عمومی های من زیر 70 نخواهد بود
من ریاضیم زیاد خوب نیست. در حد قبولی در امتحان مدرسه بودم
پارسال قبول نشدم کنکور. امسال دوباره کنکور میدم.
من حد و مشتق و اینا رو بلدم ولی قسمت تابع حسابان که دامنه ومثلثات زوج و فرد و ایناست بیشتر تستها رو نمینونم حل کنم کتاب آموزشی اینطور که من صفحات قبل خوندم همه میگن رمزینه حالا من حسابان بگیرم یا دیفرانسیل؟
راستی کلا چرا کسی از کتابهای کانون نمیگه ؟ مگه بده؟ من فیزیک 3 رو الان تا درس 3 خوندم تستها رو از آبی قلمچی زدم. بده؟
در مورد شیمی : من الان تا درس 3 شیمی 2 خوندم با تست کتاب شیمی پایه قلمچی از 500 تا تست شاید 10 20 نمیتونستم جواب بدم که پاسخشو نگاه کردم.
حالا کلا الان من با کتابهای کانون جلو برم یا ؟؟؟
دیفرانسیلم رمزینه؟ چون من الان درس یادم نیست باید یه مرور بکنم . بعد واسه تست چی؟ من 10 سال کنکور دارم
من الگو رو ندیدم . ولی اینو بدون اگه به سطحی برسی که گاج سفید رو باید شروع کنی بخونی و این کتابو تمومش کنی میشه تقریباگفت از پس تستای تحلیلی کنکور بر میایی.چون فکر کنم خیلی از داوطلبان قوی برای تسلط بر این درس این کتابو انتخاب میکنن.برای اموزش هم میتونی از فار استفاده کنی. البته من از گاج سبز استفاده میکنم و بعدا هم میخوام گاج سفیدو شروع کنم.
باز هم تحقیق کن. شاید نظر من جامع و کاملا درست نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)