سلام ميخواستم بدونم علت اينكه تمام آهنگهاي فلش روي ضبط پخش نميشه چيه؟ضبطم 5250هست و روي فلش حدود 150تا آهنگ توي 5تا فولدر. حدود 800مگ ميشن
سلام ميخواستم بدونم علت اينكه تمام آهنگهاي فلش روي ضبط پخش نميشه چيه؟ضبطم 5250هست و روي فلش حدود 150تا آهنگ توي 5تا فولدر. حدود 800مگ ميشن
سلام
چند وقته پایونیر کمیاب شده!!! راسته؟؟؟
باند سمت راننده پراید رو چجوری میشه از کار انداخت؟ نیم سوز شده صدا از یه حدی که بالاتر میره اعصاب خورد میکنه
شاید فرمت آهنگ ها برای ظبط قابل پخش نیست یا آهنگها مخفی شدن . یه بار فرمت کن . شاید سیستمتم ویروس باشه با یه سیستم پاک بریز
آره به دلیل بالا رفتن فیمت ها شرکتش کمتر جنس پخش میکنه
بازش کن سیمش رو در بیار یا یه باند دیگه بنداز جاش چون 1 بانده مونو میشه
آخه نمیدونم از کجا باید بازش کرد، پیچ هم که نداره
باند سمت شاگرد هم قبلش اینجوری شده بود که سیمه پشتشو بریدم ولی این یکیو نمیدونم چیکار کنم
سلام دوستان
من یه 2350 پایونیر گرفتم .یه دکمه داره که میزنیم تا پنل دربیاد ... وقتی اونو میزنم پنل درنمیاد . یه خار داره پشت پنل که مال وقتیه که دکمه رو میزنیم پنل رو بده بیرون ، فکر کنم به خاطر اون باشه. کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟
شبا بیرون میزارم میترسم یکی به خاطر پنل بزنه شیشه رو بشکنه.
با عرض سلام وخسته نباشید.
برای استیج جلو پراید چه کامپوننت 10 سانتی پیشنهاد میکنید (جای باند فابریک جلوی پراید)؟
باتشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 14-10-2011 at 14:17.
سلام يه 7016 دارم خواستم واسش 718ex يه آمپلي 350 وات كنوود بگيرم.
رفتم پيش نصابه بگم سيستم خوبه گفت كه طاقچه عقب سمند رو برداري و به جاش يه mdf بزاري صدا دو برابر ميشه
نظرتون چيه دوستان؟؟؟
سلام دوستان
می خواستم ببینم شما یه پخش خوب تو پایه قیمت های 100 تا 130 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
2350 پایونیر حدود 130
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)