تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 143 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بیخیال باو........سهیل و حامد اینقدر حساس نشید رو مسایل.
    اتفاقا وحید همین که بتمن رو با انچارتد مقایسه کرده و اون رو معیار goty بودن قرار داده نشون میده چقدر بازی انچارتد اعتبار داره که مورد مقایسه ومعیار قرار می گیره........ .

زندگی رو سخت نگیرین

+

راستی عجب امتیازایی گرفته .البته با اینهمه شخصیت که وارد بازی کرده میشد پی برد که چقدر عالی خواهد بود... .
    .
    .

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بیخیال باو........سهیل و حامد اینقدر حساس نشید رو مسایل.
    اتفاقا وحید همین که بتمن رو با انچارتد مقایسه کرده و اون رو معیار goty بودن قرار داده نشون میده چقدر بازی انچارتد اعتبار داره که مورد مقایسه ومعیار قرار می گیره........ .

زندگی رو سخت نگیرین

+

راستی عجب امتیازایی گرفته .البته با اینهمه شخصیت که وارد بازی کرده میشد پی برد که چقدر عالی خواهد بود... .
    .
    .
    مراد جان شما هم هر جا من با حامد هستیم و بحث میکنیم به عنوان یار کمکی میایی به کمک دوستان؟!
    +
    اهان الان وحید از طرف گیم اسپات و اینا هست که مقایسه کرده باعث افتخار آنچارتد هست؟! الان خواستی تیکه بندازی؟ درست نیست اینکار مراد جان شما دیگه این رو نگو آنچارتد مقایسه بشه دیگه...
    +
    اول که وحید جان با یه دمو و اسکرین شات آنچارتد نمیشه اینطوری نظر داد نمرات بازی رو شماره های قبلی که هست ببینی و بازی بکنی بیشتر در جریان قرار میگیری
    بعد که آنچارتد تو سبک بتمنه؟ عجب!
    سبک های بازی رو دیگه خودت که باید بهتر بدونی بتمن Action-adventure, beat 'em up, stealth و آنچارتد Action-adventure, Platform, Third-person shooter هست شما فقط ادونچر با سوم شخص بودن بازی رو در نظر گرفتی این رو گفتی؟ خوبه آنچارتد سبک هست برای خودش!
    این رو مراد شما میگی حساس شدن؟ این رو گفتم برای متوجه شدن یه سری که مقایسه های جالبی انجام میدن!
    +
    این بتمن رو من گفته بودم goty میشه چون یه اثر کمیک بوک با ترکیب بازی و داستان واقعا زیباست همینطور صدا گذاری و افرادی که برای صحبت جای شخصیت ها اومده واقعا عالی هست در کل شاهکار های سری بتمن عالی هستن....
    Last edited by Killzone2; 13-10-2011 at 13:13.

4. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان شما هم هر جا من با حامد هستیم و بحث میکنیم به عنوان یار کمکی میایی به کمک دوستان؟!
    +
    اهان الان وحید از طرف گیم اسپات و اینا هست که مقایسه کرده باعث افتخار آنچارتد هست؟! الان خواستی تیکه بندازی؟ درست نیست اینکار مراد جان شما دیگه این رو نگو آنچارتد مقایسه بشه دیگه...
    +
    این بتمن رو من گفته بودم goty میشه چون یه اثر کمیک بوک با ترکیب بازی و داستان واقعا زیباست همینطور صدا گذاری و افرادی که برای صحبت جای شخصیت ها اومده واقعا عالی هست در کل شاهکار های سری بتمن عالی هستن....
    تیکه چیه؟؟؟؟
    این پستو تقریبا حسین هم داد چند پست پیش............من میگم انچارتد اونقدری عظیم هست که همه بازیها برای goty شدن با اون معیار و مقایسه میشن.
    +
    تو تاپیک گیرز3 حامد با من در مورد گرافیک گیرز3 حرف زد و گفت گرافیک کیلزون 3 بهتره ولی من چیزی نگفتم و تا آخر باهاش بحث کردیم و استفاده بردیم حالا من میگم انچارتد شده قله ای برای goty گرفتن بعد میگی تیکه می ندازه؟؟؟
    بی خیال باو........ .
    +
    درمورد سبک این دو تا بازی : بازی آنچارتد modern action adventure هستش و بازی بتمن هم fantasy action adventure هستش(گفته گیم اسپات).....
    اونی که تو نوشتی از ویکیپدیا هستش و چندان اعتبار نداره چون مثلا واسه cod نوشته :

و نشون میده کلا اعتبار نداره(چون هر کسی اجازه نوشتن در ویکی داره).......... .

+

ثالثا اصلا بر فرض سبکشون کلا جدا یکی ورزشی هستش و یکی هم رانندگی مساله اینه که انچارتد به حد کافی عالی و فوق العاده هستش که یه نوع معیار برای مقایسه هستش (مثه شاگرد اول کلاس)
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 13-10-2011 at 13:36.

6. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

تیکه چیه؟؟؟؟
    این پستو تقریبا حسین هم داد چند پست پیش............من میگم انچارتد اونقدری عظیم هست که همه بازیها برای goty شدن با اون معیار و مقایسه میشن.
    +
    تو تاپیک گیرز3 حامد با من در مورد گرافیک گیرز3 حرف زد و گفت گرافیک کیلزون 3 بهتره ولی من چیزی نگفتم و تا آخر باهاش بحث کردیم و استفاده بردیم حالا من میگم انچارتد شده قله ای برای goty گرفتن بعد میگی تیکه می ندازه؟؟؟
    بی خیال باو........ .
    +
    درمورد سبک این دو تا بازی : بازی آنچارتد modern action adventure هستش و بازی بتمن هم fantasy action adventure هستش(گفته گیم اسپات).....
    اونی که تو نوشتی از ویکیپدیا هستش و چندان اعتبار نداره چون مثلا واسه cod نوشته :

و نشون میده کلا اعتبار نداره .......... .

+

ثالثا اصلا بر فرض سبکشون کلا جدا یکی ورزشی هستش و یکی هم رانندگی مساله اینه که انچارتد به حد کافی عالی و فوق العاده هستش که یه نوع معیار برای مقایسه هستش
    .
    .
    .

مراد یه چیزی... چرا شما همیشه به جای دیگران جواب سایر افراد رو میدی؟ یعنی چرا طرف خودش نباید جواب بده به خصوص اگر من با حامد باشیم شما جوابگو هستی؟ کسی به شما میگه؟ البته بد برداشت نکن فقط میخوام بدونم آخه هر جا ما با یکی بحث کردیم شما آخر بحث بودی کمی تعجب ایجاد کرده...
    +
    مراد ببین من دیگه بیش از این بحث نمیکنم فقط این رو بگم که با حرف شما ویکی بی اعتبار نمیشه نمدونم شما از کجا میگی اعتبار نداره گیم اسپات هم فقط به سبک اشاره میکنه کلی نمیگه بعد اینکه آنچارتد اره عالی هست ولی وقتی گفته میشه آنچارتد تو سبک بتمن هست درست نیست چون اگر هم بخواد تو سبک مقایسه بشه با شاهکار tomb rider مقایسه میشه چون به سبکش نزدیک تر هست...
    +
    اون عکس رو هم که گذاشتی داره به سری کال اشاره میکنه که تو شماره سوم و دوم یه قسمت از بازی سوم شخص میشد کنترل ماشین و تانک که بیشتر شماره سوم هم کنترل ماشین به صورت سوم شخص بود پس نمیشه گفت ویکی اعبتار نداره بلکه کلی عنوان کرده! پس میشه گفت ویکی اشتباه نکرده بلکه کلی عنوان کرده این هم توجه کن به سری کال اشاره کرده!

8. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

شاگرداول کلاس خودش ! !!!!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی با یه پست من که چیز خاصی نداشت این بحث ها پیش اومد؟! واقعا خیلی سخت می گیرین!
    به خاطر این اسم آنچارتد رو اوردم که هر دو بازی توی سبک اکشن ادونچر هستن و آخر سال هم صد در صد همین دو تا بازی برای عنوان بهترین بازی این سبک رقابت می کنن و یکی از اونا انتخاب میشه. منم اشاره کردم که بتمن حتی می تونه در این رقابت پیروز بشه و نگفتم که مثلا صد در صد همچین چیزی میشه!
    بعدشم وقتی میگم بتمن حتی شاید بتونه آنچارتد رو هم کنار بذاره یعنی اونقدر سطحش بالا شده که از بازی فوق العاده بزرگی مثل آنچارتد هم می تونه یکمی بهتر باشه!
    خلاصه یعنی بحث سونی و مایکروسافت و اینا هم نیست و منم خودم کنسول ندارم و به خاطر همین طرف هیچ کدومشون نیستم... الان مثلا میگم به احتمال 99 درصد بتمن از همه بازی های انحصاری امسال مایکروسافت بهتر میشه و یعنی در آخر سال وقتی می خوان لیست بهترین بازی های سال رو بگن بتمن بالاتر از اون بازی ها قرار می گیره... خب حالا با این حرف احتمالا طرفدارای مایکروسافت باید بیان منو بکشن نه؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه و اکثرا اینایی که گفتم رو قبول می کنن ...
    Last edited by vahidgame; 13-10-2011 at 13:42.

11. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد یه چیزی... چرا شما همیشه به جای دیگران جواب سایر افراد رو میدی؟ یعنی چرا طرف خودش نباید جواب بده به خصوص اگر من با حامد باشیم شما جوابگو هستی؟ کسی به شما میگه؟ البته بد برداشت نکن فقط میخوام بدونم آخه هر جا ما با یکی بحث کردیم شما آخر بحث بودی کمی تعجب ایجاد کرده...
    اولا این حتی به مدیر کل سایت هم مربوط نمیشه

دوما من دوستانه گفتم اصلا هم نمیخواستم وارد بحث بشم گفتم سخت نگیرید....چون هرجا اسمی از سونی میاد حامدم و تو زود می پرین هوا ....... .ولی همونطور که گفتم اونروز تو تاپیک گیرز حامد حرف کیلزون رو زد و گفت بهتر ولی کسی چیزی نگفت..... .

سوما خوشم میاد بحث کنم مخصوصا وقتی احساس می کنم چندتا نکته هر چند اندک بلدم...... .

اون عکس رو هم که گذاشتی داره به سری کال اشاره میکنه که تو شماره سوم و دوم یه قسمت از بازی سوم شخص میشد کنترل ماشین و تانک که بیشتر شماره سوم هم کنترل ماشین به صورت سوم شخص بود پس نمیشه گفت ویکی اعبتار نداره بلکه کلی عنوان کرده! پس میشه گفت ویکی اشتباه نکرده بلکه کلی عنوان کرده این هم توجه کن به سری کال اشاره کرده!
    اینکه نشد پس gears چون چند مرحلش ماشین سواری داشت میشه ریسینگ؟؟؟؟بی خیال باو......... .

+

در کل من واقعا تعجب می کنم وقتی همه ماها داریم بشدت از انچارتد تعریف می کنیم بازم چرا بایدحساسیت باشه؟؟؟؟؟
    سبک این دو تا نزدیک همه و میشه روشون بحث کرد.......... .
    .
    .
    .

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اولا این حتی به مدیر کل سایت هم مربوط نمیشه

دوما من دوستانه گفتم اصلا هم نمیخواستم وارد بحث بشم گفتم سخت نگیرید....چون هرجا اسمی از سونی میاد حامدم و تو زود می پرین هوا ....... .ولی همونطور که گفتم اونروز تو تاپیک گیرز حامد حرف کیلزون رو زد و گفت بهتر ولی کسی چیزی نگفت..... .

سوما خوشم میاد بحث کنم مخصوصا وقتی احساس می کنم چندتا نکته هر چند اندک بلدم...... .
    ببین مراد گفتم ناراحت نشود دیگه! فقط میخواستم بدونم برای اینکه شما وقتی میایی به جای طرف جواب میدی خود طرف دیگه جواب بحث رو نمیده باید ادامه بحث رو با شما داشت به این منظور گفتم امیدوارم ناراحت نشی

بعد اینکه یعنی چی میپرین هوا؟ درست نیست این حرف مراد جان اگر هم چیزی گفته میشه فقط از این جهت هست که برداشت اشتباه نشه همین!
    +
    اره کار خوبی میکنی به مدیر هم ربطی نداره! نکته هر چند هم اندک باشه ولی اول طرف جواب بده بهتره اینطوری شما میگی طرف مقابل چیزی نمیگه!
    Last edited by Killzone2; 13-10-2011 at 14:00.

15. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اول که وحید جان با یه دمو و اسکرین شات آنچارتد نمیشه اینطوری نظر داد نمرات بازی رو شماره های قبلی که هست ببینی و بازی بکنی بیشتر در جریان قرار میگیری
    بعد که آنچارتد تو سبک بتمنه؟ عجب!
    سبک های بازی رو دیگه خودت که باید بهتر بدونی بتمن Action-adventure, beat 'em up, stealth و آنچارتد Action-adventure, Platform, Third-person shooter هست شما فقط ادونچر با سوم شخص بودن بازی رو در نظر گرفتی این رو گفتی؟ خوبه آنچارتد سبک هست برای خودش!

ارین یه جور میگی که انگار که....! آنچارتد دیگه دوستان گفتن عنوانی نیست که بخواد معرفی یا مقایسه بشه پس شما خودت رو ناراحت نکن
    والا تا اونجایی که من میدونم هر 2 اینا Third person, Action Adventure هستن و از لحاظ کیفی می تونن به طور کامل با هم مقایسه بشن! اون پیشوند و پسوندی هم که گفتی زیاد مورد توجه نیست چون هسته اصلی 2 تا عنوان یکیه.
    ------
    این رو همه میدونیم که آنچارتد انقدر عالی ظاهر شده که تقریبا به یک معیار تبدیل شده ولی یعنی چی دیگه نیازی به مقایسه نداره و این حرفا، اونم جلوی عنوانی مثل بتمن که تو هر 2 شماره به معنای واقعی کلمه عالی ظاهر شده !!!
    فکر می کنم مقایسه این 2 تا خیلی منطقی تر از مقایسه Killzone و Crysis با Half Life باشه که به طور حتم کامل ترین عنوان FPS تا به الان هست و میشه ازش به عنوان یک معیار کامل برای ژانر FPS یاد کرد!!
    سهیل برو به این صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت ژانر چی میبینی ؟
    First-person shooter, third-person shooter

(!)
    میگن کافر همه را به کیش خود پندارد همینجاست!!
    سهیل یکم چشماتو باز کن!! هرجا حامد صحبتی در مورد سونی کرده باشه و یه بحثی در این مورد راه بیفته امکان نداره (تاکید می کنم امکان نداره) تو نیای و به قول خودت به کمکش نری!!
    خوبه حالا همه هم دارن به صورت علنی تاکید میکنن که آنچارتد فوق العادست!!
    Last edited by marmolak kocholo; 13-10-2011 at 14:05.

17. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببین مراد گفت ناراجت نشود دیگه! فقط میخواستم بدونم برای اینکه شما وقتی میایی به جای طرف جواب میدی خود طرف دیگه جواب بحث رو نمیده باید ادامه بحث رو با شما داشت به این منظور گفتم امیدوارم ناراحت نشی
    بعد اینکه یعنی چی میپرین هوا؟ درست نیست این حرف مراد جان اگر هم چیزی گفته میشه فقط از این جهت هست که برداشت اشتباه نشه همین!
    +
    اره کار خوبی میکنی نکته هر چند هم اندک باشه ولی اول طرف جواب بده بهتره اینطوری شما میگی طرف مقابل چیزی نمیگه!
    آقا اشتباه کردم نادانی کردم غلط کردم که فقط گفتم بی خیال شین و ....... تا آخر با هم بحث کنید و لذت ببرین.

.
    .
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •