مراد جان شما هم هر جا من با حامد هستیم و بحث میکنیم به عنوان یار کمکی میایی به کمک دوستان؟!
.gif)
+
اهان الان وحید از طرف گیم اسپات و اینا هست که مقایسه کرده باعث افتخار آنچارتد هست؟! الان خواستی تیکه بندازی؟ درست نیست اینکار مراد جان شما دیگه این رو نگو آنچارتد مقایسه بشه دیگه...
+
این بتمن رو من گفته بودم goty میشه چون یه اثر کمیک بوک با ترکیب بازی و داستان واقعا زیباست همینطور صدا گذاری و افرادی که برای صحبت جای شخصیت ها اومده واقعا عالی هست در کل شاهکار های سری بتمن عالی هستن....
تیکه چیه؟؟؟؟
این پستو تقریبا حسین هم داد چند پست پیش............من میگم انچارتد اونقدری عظیم هست که همه بازیها برای goty شدن با اون معیار و مقایسه میشن.
+
تو تاپیک گیرز3 حامد با من در مورد گرافیک گیرز3 حرف زد و گفت گرافیک کیلزون 3 بهتره ولی من چیزی نگفتم و تا آخر باهاش بحث کردیم و استفاده بردیم حالا من میگم انچارتد شده قله ای برای goty گرفتن بعد میگی تیکه می ندازه؟؟؟.gif)
بی خیال باو........ .
+
درمورد سبک این دو تا بازی : بازی آنچارتد modern action adventure هستش و بازی بتمن هم fantasy action adventure هستش(گفته گیم اسپات).....
اونی که تو نوشتی از ویکیپدیا هستش و چندان اعتبار نداره چون مثلا واسه cod نوشته :
و نشون میده کلا اعتبار نداره(چون هر کسی اجازه نوشتن در ویکی داره).......... .
+
ثالثا اصلا بر فرض سبکشون کلا جدا یکی ورزشی هستش و یکی هم رانندگی مساله اینه که انچارتد به حد کافی عالی و فوق العاده هستش که یه نوع معیار برای مقایسه هستش (مثه شاگرد اول کلاس)
.
.
.