پنجشنبه ساعت 2 بعداز ظهر درب روبه روي دانشگاه فردوسي پارك ملت خوبه![]()
پنجشنبه ساعت 2 بعداز ظهر درب روبه روي دانشگاه فردوسي پارك ملت خوبه![]()
ساعت 3 شد پرنس جان .
درب اصلی پارک . نه درب سجاد و نه درب پایانه آزادی .
اولا که دست شما درد نکنه چهار روز که از ما خبری نیست کسی نمیگه که این مرده ؟ یا زنده ؟![]()
دوما دست شما درد نکنه آقا امین حالا تو روم قرار میزارین ما رو خبر نمی کنین.
سوما دستت ... میشد یک آف بزاری.
چهارما آقا جان من پنجشنبه کلاس دارم چرا نوفهمین .
پنجما من یک باشگاه مشهدی دیگه هم پیدا کردم یک سر اینجا برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیشما خیلی مخلصیم![]()
آقا شرمنده من خيلي دوست داشتم بيام
اما چون امشب احيا است ومن بايد ظهربخوابم تا شب بتونم بيدار باشم
پس در نتيجه شرمنده
اما سعي مي كنم قرار بعدي حتما بيام
سلام
والا من بعد از مدتها برگشتم به پی سی ورلد و وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی حض وافر بردم.
آقا از این بعد شاید منم باشم.
شاید ها.
راستی یک لطف بکنین چون من یکم زیادی تنبلم تاریخ روز قرار رو هم مشخص کنید (ترجیحا هجری شمسی)![]()
![]()
![]()
خب منتظر قرارتون هستم ها؟
راستی آی دی من هم اینه
esi2260
خوش اومدي Esi2260 عزيز .نوشته شده توسط Esi2260
ما معمولا هفته اي يك بار قرار مي ذاريم و بچه ها ميان و با هم صحبت مي كنيم .
برنامه هاي ما هم تقريبا شامل هر چيزي كه شما دوست داشته باشي ميشه از جمله رد و بدل اطلاعات به شكل سي دي هارد و ... هركي هرچي ياد داره قراره به بقيه ياد بده . خلاصه خوش ميگذره .![]()
در رابطه با قرار بعدي هم هنوز 100% نشده ولي احتمال زياد پنجشنبه 27/7/85 قراره بعد از افطار با بچه ها بريم سنا .![]()
اگه صد در صد شد حتما تو ي پست ديگه اعلام ميشه . ولي فعلا برو بچ مايوهاشون و دم دست بزارن .![]()
اقا من مايو ندارم. امين قرار شده برام بياره ديگه
احتمالا بريم سوناي هتل ميثاق .
اگه كسي جاي بهتر سراغ داره بگه
سلام
آقا من متاسفانه انگار اصلا شانس ندارم!!
این هفته باید برم تهران اونهم توی ماه مبارک و دهن ماه رمضون!!
میخواید اونجا قرار بذاریم![]()
تا بعد
pangshanbe hatman gharare estakhr darim doostan amade bashand
گزارش قرار
زمان: پنجشنبه 20 مهر
حضار: امین یوسف نژاد,نوید منصور,میلاد پور رجب,احسان اچ اف,محمود(مستر دیتا),علی نامدار,بهنام کوچولو(با تاخیر اومد بدون ولی)
توضیحات:
قرار ساعت 3 بود که همه با هم جمع شدیم یک جایی و حلقه زدیم و محمود کیفش گذاشت وسط و بچه ها کم کم اضافه شدند...و احسان با چرخ اومد و با هزار ترفند گذاشتن که چرخشو بیاره تو پارک.بعد رفتیم نشستیم تو چمن ها و امین شروع کرد به حرف زدن و همه گفتیم و بهنام هم زنگ زد و ما بهش گفتیم بابا پاشو بیا کجایی؟؟؟؟
خلا صه کلی حرف زدیم و گشتیم دنبال یک برنامه که تعیین کنیم از دفعه های بعد بی کار نباشیم و هرکس یک چیزی میگفت..امین گیر داده بود به امواج الکترو مغناطیسی! بعد ما گفتیم بابا بیخیال و اینا.....بعدش شروع کردیم به بحث و تبادل نظر.....حالا شکل و حالت هر نفر موقع قرار:
امین![]()
خودم![]()
احسانهی دستش رو دهنش میخندید!
محمود![]()
علی![]()
میلاد![]()
بهنام![]()
![]()
و فرد ناشناسی که عضو سایت نبود![]()
و خلاصه بچه شروع کردن در مورد سایت حرف زئن ه من از متفرقه حمایت میکردم.
بعد یکی از بچه(همون ناشناسه میخواست بره) همه بلند شدیک که مثلا خداحافظی کنیم
بعد توجه کردیم که 15 داریم وایساده صحبت میکنیم و دو سه بار این عمل تکرار شد![]()
بعد عکسو اینا گرفتیم وقتی تموم شد گشت اومد به چرخ گیر داد,خلاصه رفتیم دعوا و محمود قاطی زد و منم از روز لج چرخ احسانو نذاشتم رو زمین و تو دستم گرفتم.باز رفتیم اونور پارک و دو ساعت به حرف زدن که دیدیم افطاره و رفتیم.....بعد حالا قرارهای بعدی تو استخره که فکر نکنم بشه عکس تهیه کرد![]()
ضمیمه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)