قیمت 40HX800 گارانتی اصلی چقدر هست؟
قیمت 40HX800 گارانتی اصلی چقدر هست؟
تا جايي كه ميدونم hx800 توي ايران 40 اينچش رسما وارد نشده و با گارانتي اصليش وجود نداره؟
سلام به همگي من ديروز اين مدل تي ويSony Bravia KDL-40HX800 را از منطقه گچين بندر عباس گرفتم به قيمت 1.250.000 تومان با گارانتي دوبي
ميخواستم از دوستان خواهش كنم توضيحات ومشخصات فارسي اش را برام بزارن من هيچ چيز از اين توضيحاتش وينكه چه كارايي هايي داره را نميدونم ممنون ميشم راهنماييم كنيد ؟ اونجا مدل EX720 را هم داشت به همين قيمت كه من نگرفتم چون گارانتي نداشت
لطف كنيد مشخصات فارس اين مدل واموزش استفاده از اونو بهم بدين
پيشيپيش ممنون
سلام.منم این مشکل رو دارم!هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردم!به نمایندگی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی نمیدن.
در ضمن ریموت که همراه تلویزیون hx800 بهم دادن شبیه اونی نیست که دوست عزیزمون hayat تو پست بعدی نشون داده!
اگه تونستید در این خصوص منو راهنمایی کنید!
ممنون!
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﺎﺩﻫﻢ ﺑﻬﺪﺟﻤﻊ ﺷﻤﺎ ﺍﭺ ﺍﯾﮑﺲ 8 ﺩﺍﺭﻫﺎ ~ﯾﻮﺳﺘﯿﻢ...
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻨﻮ ﻫﺎ ﻣﻨﻮ ~ﺧﺶ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ..
ﺑﻌﻀﯽ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﺻﻔﺤﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﺍﺑﺮ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩ ﮐﺎﺑﻮﺱ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﺍﯾﺴﻮﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ 238 ﺍﭺ ﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ...ﺗﻮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ ﻧﮕﯿﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﺮﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺭﻭ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﯿﺪﺷﻮ ﺯﺩﻡ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ...
ﻭﻟﯽ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻓﻠﺶ ﺯﺩ ﺑﻪ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﺑﻤﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻡ. ﻭﻟﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﻭ ﻣﻐﺰﻣﻪ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎﻫﺎﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ?
ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻣﺸﮑﯿﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﻫﯿﻪ ~ﻧﻞ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻧﺒﻮﺩ...
ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﺸﮑﻠﻪ ﯾﺎ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﻦ?
سلام
ميشه بگين به چه قيمتی و از کجا خريد کردين ؟
چون منم ميخواستم بگيرم قيمتش از 1،150 رفت به 1،300![]()
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
1.280 ﺍﺯ ﺑﺎﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺗﻮ ﻧﺦ ﻗﯿﻤﺘﺸﻢ ﺯﯾﺮ 1.260 ﻧﺸﻨﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ
ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺟﺰ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺫﯾﺘﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺧﯿﻠﯽ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﺍﻻ ﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻓﻘﻂ ﮐﻨﺘﺮﺍﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ...
ﻭﯾﺮﺍﯾﺶ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﯿﺐ!ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺑﺮﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ!!
ﺩﯾﺸﺐ ﮐﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺗﺴﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ
ﮐﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻣﺸﮑﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻧﻮﺭﻩ?ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﻧﻮﺭ ﮐﻢ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﻓﺘﻀﺎﺡ ﺑﺎﺷﻪ?
ﯾﮑﯽ ﻣﻨﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻪ ﻣﺮﺳﯽ
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﺱ ﺗﯽ 30 ~ﺍﻧﺎﺳﻮﻧﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﻘﺒﺘﺮﻩ??ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺧﻮﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻓﻨﯽ ﻭ...
ﯾﺎ ﻓﺮﻣﺎﯾﺸﻠﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺳﺮ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ...
Last edited by moosavi.sm89; 13-10-2011 at 00:46.
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺪﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻦ/?![]()
اين كه گفتي ميشه ازش يه عكس بزاري؟
چون تا حالا همچين چيزي تو منوهاش نديدم
درود
دوستانی که ین مدل تی وی رو دارن توجه کنن برای فعال کردن تیونر دیجیتال اول ریست کنید وسپس هنگام انتخاب کشور یک کشور اروپایی مثل نروژ رو انتخاب کنن تا تیونر دیجیتال فعال بشه؟
در مورد کیفیت تصویر این مدل هم باید گفت رنگ مشگی اون کامل نیست ودر بعضی تصاویر بادنجانی میشه!!!!
ولی در کل این مدل ارزانترین سونی سه بعدی با کیفیت تصویر بالا میباشد شک نکنید به نظر من از مدل ان ایکس هم بهتره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)