سلام ميشه لينك دانلودشم بزاري
!
سلام ميشه لينك دانلودشم بزاري
!
از اینجا میتونی برداری..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بازی را گرفتم ، البته نسخه 360 را .
بیشتر از پانزده بیست دقیقه بازی نکردم ولی حقیقتا زیاد با بازی حال نکردم ،از سیستم نشانه گیری اصلا خوشم نیومد و گرافیک بازی هم همون جوری که دوستان گفتند از نزدیک خیلی مشکل داره و تکسچر ها هم که خیلی تابلو دیر لود میشن .
از نماهای دور هم همچین خیلی گرافیک فوق العاده ایی نداشت . حالا شاید بیشتر بازی کنم اوضاع بهتر شه ولی فعلا که اینجوری بود .
بازی رو برای PC خریدم 3 تا dvd 9 بودن
همانطور که دوستان گفتن تنظیمات خاصی نداشت یه کوچلو تغییرات دادم
اما اون گرافیکی که باید رو نداشت بازی اصلا انگار کارت گرافیک سیستم هیچ حرکتی نمیکنه نمی دونم چرا
نسخه کنسولی نیومده بود تا یه مقایسه ای بکنم ببینم چیه این داستان و اوضاع از چه قرار هستش
درود
منم امروز گرفتمش بازی رو 6 تا DVD ـه نصبش می کنم ببینم چجور میشه .
دوستان سبک بازی چجوره؟ تو مایه های چیه؟ میارزه بگیریم اتاق مونو اشغال کنه یا نه؟![]()
خوب نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت گرافیک محیط خوب کار شده فقط به صورت یکم نا محسوس تکسچرها دیر لود میشن وگرنه افت فریم نداره و کرش هم نمی کنه.
کارت گرافیکم 9800GX2 هست.
منم اینو متوجه شدم انگار هیچ باری روی کارت گرافیک نیست !!اصلا انگار کارت گرافیک سیستم هیچ حرکتی نمیکنه نمی دونم چرا
پـ نـ :
تعجب می کنم SLI توی بازی غیر فعاله عملآ از یکی از جی پی یو های کارتم داره استفاده میشه ( انگار دارم با 8800GT بازی رو اجرا می کنم ) اما هیچ افت فریمی نداره خیلی روون اجرا میشه با این حال که AA روی 16 و GPU Transcoding هم فعاله( برای فعال شدن SLI باید منتظر درایور جدید Nvidia باشیم) .
پچ و دانلود می کنم ببینم مشکل تکسچر حل میشه یا نهـ .
Last edited by H.Operator; 12-10-2011 at 02:28.
دوستان خبری از کرکه ملتیش نیست؟ یا coop ؟
میشه گف بیشتر اول شخصه ،ریسینگ هم هس ،آره میارزه!
نه خیر بازی Steam هست و فکر نکم بشه کرک شده بازی کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)