تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 399 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام رفقا....
    منم دیگه دارم کاردانی رو میگیرم(نرم افزار).... درس های تخصصی،همه ماکس گرفتم همه ی ترم ها!! ولی درس های عمومی،راستش استاد ها نبودن قبول نمی شدم!!

میخواستم بدونم برا دانشگاه های خوب،باید بیشتر چه درس هایی بخونم؟!!
    اصلا من با سی پلاس هیچ مشکلی ندارم، ولی سوال های کنکور امسال رو که دیدم،اصلا احتمال اینکه نفر اخر بشم هم بالاتره از نفر یکی به اخر!!(این چه سوالایی بود امسال اورده بودن نامردا؟؟؟)

شی گرا و ساختمان و شبکه و وب و زبان(زبانم که خیلی خیلی خیلی عالیه!) مشکلی ندارم!!
    دینی، فارسی و ریاضیات ها!!(امارو ریاضی تخصصی های 1و2) ضعیف هستم!! دینی رو میتونم بگم 0 درصد هستم!

به نظرتون،باید چجوری برنامه ریزی بکنم که یه جوری این درس های گروه 2 رو حداقل 30-40 بزنم و بقیه رو بالای 70؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من سال آخر مترجمی زبان هستم و می خوام در کنکور کاردانی به کارشناسی 91 شرکت کنم .کسی میدونه واسه مترجمی زبان باید چه کتابهایی رو بخونیم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

این سرفصلها و ضریب دروس برای رشته کامپیوتره
    امیدوارم مفید باشه براتون

» ریاضیات - ضریب 3 - تعداد سوال : 10

*سرفصل های ریاضیات عمومی و کاربردی : اتحاد - معادلات - مثلثات - دستگاه معادلات - مجموعه ها - معادلات خط - توابع - حد - هم عرضی - هوپیتال - پیوستگی - مجانب ها - مشتق و کاربردهای آن - قضایای رول و میانگین - دیفرانسیل - انحنا - مشتقهای جرئی - توابع چند متغیره - روشهای انتگرال گیری معین و نامعین - قضایای اساسی - محاسبه سطح ، حجم زیر منحنی و طول کمان - انتگرال دوگانه و سه گانه - معادلات دیفرانسیل - تبدیلات لاپلاس - دنباله و سری - بردار - اعداد مختلط - مختصات قطبی - ماتریس...
    --------------------------
    » آمار و احتمالات - ضریب 3 - تعداد سوال : 5
    *سرفصل های آمار و احتمالات : آمار توصیفی ( شاخصهای مرکزی - ( آمارهای توصیفی ( شاخصهای پراکندگی ) - آنالیز ترکیبی - احتمال - متغیرهای تصادفی - توزیع های خاص - توزیع های نمونه ای برآورد فاصله ای - آزمون فرضها - معادله خط رگرسیون...
    » زبان تخصصی - ضریب : 1 - تعداد سوال : 10
    * سرفصل ها : مقدمه ( تاریخچه و تعاریف کامپیوتر ) - توصیفهای کلی ( سخت افزار و نرم افزار ) - واحد سیستم - CPU - حافظه - دستگاههای ورودی و خروجی - سیستم عامل - برنامه نویسی - مفاهیم شبکه - مفاهیم اینترنت - پایگاه داده ها...
    » مدار منطقی - ضریب : 2 - تعداد سوال : 15
    *سرفصل ها : اعداد و کدگذاری - جبر بول - ساده کردن توابع - مدارات منطقی - جدول کارنو - مدارات ترکیبی - مقایسه کننده - رمزگشا ( Decoder ) - رمزگذار ( Encoder ) - مدارات ترکیبی ماژولار ( مالتی پلکسر ) - دی مالتی پلکسر - فلیپ فلاپ و خواص ان - تحلیل مدارات ترتیبی - شمارنده و ثباتها...
    » برنامه نویسی سی پلاس پلاس - ضریب : 4 - تعداد سوال : 15
    *سرفصل ها : کلیات و ساختار برنامه نویسی C++ - متغیرها - سیستم ورودی و خروجی - کلاس و شی - توابع و زیر برنامه ها - عملگرها - فایلها - ارث بری - حلقه ها - جملات شرطی...
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    دروس تخصصی نرم افزار - هر سه درس ضریب 5 - تعداد سوال هر درس : 10
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    » مفاهیم سیستم عامل :
    *سر فصل ها : مفاهیم و تعاریف اولیه سیستم عامل - ساختار سیستم عامل - پردازش و زمان بندی - مدیریت حافظه ( قطعه بندی و صفحه بندی ) - حافظه مجازی - بن بست - سیستم فایل...
    » ذخیره و بازیابی اطلاعات :
    *سرفصل ها : رسانه های ذخیره سازی - رکورد، بلاک و روشهای بلاک بندی - سیستم فایل و بافرینگ - بررسی نوار و دیسک به صورت پارامتری - فایل پایل ( Pile File ) - فایل ترتیبی - فایل ترتیبی شاخص دار - فایل B -Tree - فایل مستقیم...
    » ساختمان داده ها :
    *سرفصل ها : الگوریتم - الگوریتمهای بازگشتی - پیچیدگی های زمانی و مرتبه اجرایی - آرایه - ماتریس - رشته - لیستهای پیوندی - صف و پشته - درخت و انواع آن (... Heap و BST و ...) - گراف و مرتب سازی...

4. 2 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    از بچه ها کسی دانشگاه دخترانه فنی کرج نیست؟
    اگر کسی اشنا اونجا داره یا از اونجا فارغ التحصیل شده بگه چون کار مهمی دارم
    ممنون

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام
    از بچه ها کسی دانشگاه دخترانه فنی کرج نیست؟
    اگر کسی اشنا اونجا داره یا از اونجا فارغ التحصیل شده بگه چون کار مهمی دارم
    ممنون
    سلام
    یکی از دوستان من فارغ التحصیل اونجاست
    چه کمکی از من ساخته است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته مجدد در آخر پاییز یا ابتدای زمستان برای کسایی که جا موندن یا میخوان جای دیگه ای برن برگزار میشه.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته مجدد در آخر پاییز یا ابتدای زمستان برای کسایی که جا موندن یا میخوان جای دیگه ای برن برگزار میشه.
    اتفاقا دختر عمه ام الان زنگ زده بود بهم
    پس قطعیه؟
    بهش بگم یا نه
    تو سایت خود دانشگاه ازاد هیچ چی نزده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اتفاقا دختر عمه ام الان زنگ زده بود بهم
    پس قطعیه؟
    بهش بگم یا نه
    تو سایت خود دانشگاه ازاد هیچ چی نزده
    اخبار 30 20 گفت.

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

مطمئنا همگی شنیدین که آذر ماه دانشگاه آزاد طبق معمول هر سال کنکورشو برگزار میکنه با این تفاوت که امسال میشه دومین کنکورش در فاصل 3 ماه !!!
    من که گرمسار قبول شدم اما میخوام بازم شرکت کنم و فقط انتخاب رودهن و میزنم ...
    بنظرتون چقدر مطالعه کافیه که قبول شم ، با اینکه تقریبا همه ورودی دانشگاه شدن اما تعدادی مث من دوباره کنکور میدن که بیان نزدیکتر
    چند درصد اینطودن اینجا ؟!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واسه فنی حرفه ایا رشته ی کامپیوتر دانشگاه دولتی کارشناسی تو تهران کجاهان ؟
    غیر از شمسی پور

شهید رجایی فقط میگیره ؟

چقد ظرفیت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •