تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 500 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سعی می کنم خلاصه بگم که گیج نشی
    2 تا نرم افزه که بعدا اسمشو می گم دانلود می کنی و نصب
    بعد می ری تو دیسک یوتیلیتی و با خود موس حجم پارتیشنی که روش مک نصبه که تنها پارتیشنت هم هست رو کم می کنی
    بعد همونطور که قبلا گفتی زیرش یه مثبت منفی داره که می شه پارتیشن رو حذف یا اضافه کرد. اونو می زنی و حجمش رو حدود 40 گیگ می ذاری و دوباره مثبت رو می زنی و ما بقی پارتیشن رو می ذاری واسه درایو سوم. به فرمت درایو اولی کاری نداری و فقط حجمش رو تا حدود 75 گیگ که مجاز خودشه کم می کنی. و فرمت 2 تا درایو بعدی رو ان تی اف اس می ذاری و اپلای می کنی همین. بعد دی وی دی ویندوز سون رو می ذاری و ری استارت می کنی و تا روشن شد دکمه ی آپشن یا همون آلت رو نگه می داری تا گزینه ها بیاد و دی وی دی ویندوز رو انتخاب می کنی و نصب ویندوز شروع می شه
    چندتا نکته داره که وقت انتخاب درایو واسه نصب ویندوز فقط یه بار اون درایو 40 گیگی رو فرمت می کنی و به بقیه ی درایو هایی که می بینی هیچ کاری نداری و بعد از اون دیگه مطلقا چه از ویندوز چه از مک دست به پارتیشن هات نمی زنی. هر کاری که در این ضمینه لازم شد جز همون فرمت وقت نصب ویندوز بقیه رو فقط با مک انجام می دی و از محیط ویندوز هیچ رقمه کاری با درایو ها نداری، اعم از ری سایز کردن یا تغییر فرمت هر درایو که قطعا باعث از بین رفتن اطلاعات اون درایو در آینده می شه
    اگه ویندوز 32 بیتی نصب کنی فقط 2 گیگ از رم لپ تاپت شناسایی می شه. پس واسه بهره بردن از حداکثر توان سیستم بهتره ویندوز سون 64 بیتی نصب کنی
    بعد از نصب ویندوز، دی وی دی سیستم عامل مک رو می ذاری که درایورها نصب شه. تا این موقع ترک پدت راست کلیک نداره که بعد از نصب و ری استارت از تو کنسول بوت کمپ راست کلیک رو فعال می کنی
    زیر لپ تاپت چیز نرم مثل تشک و پارچه نباشه که جلوی خروج هوا گرفته می شه
    اگه دائما از برق استفاده می کنی ماهی یکی 2 بار باید بذاری شارژش تا آخر خالی بشه و بعد از چند ساعت استراحت دوباره بذاری شارژ بشه. تا هزار بار می تونی با این باتری شارژ کنی. پس بهتره هرجا که برق هست از برق استفاده کنی
    اسم اون تا نرم افزار اینه
    MacFUSE و ntfs-3g که هر دو اپن سورس و رایگانه، حجم 2تاش باهم 10 مگ می شه
    فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه. اگه سئوال خاصی داری بگو
    البته سختش نکن چون کار کردن با مک بسیار راحت و بسیار لذت بخشه
    پس اول اون دوتا نرم افزارو تو مک نصب کنم!! ویندوز رو هم رو همون 40 گیگی نصب کنم؟! اسه مک حتما باید 75 گیگ بزارم؟ واسه نصب درایورهای ویندوز دی وی دی مک رو تو محیط ویندوز بالا بیارمو و درایوزاشو نصب کنم؟!!پس در کل بیشتر از 3 تا درایو نمیتونیم داشته باشیم در سته؟؟؟
    بعدا می تونم تو مک اون درایو سوم رو فرمت کنم؟!
    یعنی چی از تو کنسول بوت کمپ راست کلیک رو فعال کنم؟؟
    بازم ممنون.
    Last edited by ashian2010; 10-10-2011 at 20:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سعی می کنم خلاصه بگم که گیج نشی
    2 تا نرم افزه که بعدا اسمشو می گم دانلود می کنی و نصب
    بعد می ری تو دیسک یوتیلیتی و با خود موس حجم پارتیشنی که روش مک نصبه که تنها پارتیشنت هم هست رو کم می کنی
    بعد همونطور که قبلا گفتی زیرش یه مثبت منفی داره که می شه پارتیشن رو حذف یا اضافه کرد. اونو می زنی و حجمش رو حدود 40 گیگ می ذاری و دوباره مثبت رو می زنی و ما بقی پارتیشن رو می ذاری واسه درایو سوم. به فرمت درایو اولی کاری نداری و فقط حجمش رو تا حدود 75 گیگ که مجاز خودشه کم می کنی. و فرمت 2 تا درایو بعدی رو ان تی اف اس می ذاری و اپلای می کنی همین. بعد دی وی دی ویندوز سون رو می ذاری و ری استارت می کنی و تا روشن شد دکمه ی آپشن یا همون آلت رو نگه می داری تا گزینه ها بیاد و دی وی دی ویندوز رو انتخاب می کنی و نصب ویندوز شروع می شه
    چندتا نکته داره که وقت انتخاب درایو واسه نصب ویندوز فقط یه بار اون درایو 40 گیگی رو فرمت می کنی و به بقیه ی درایو هایی که می بینی هیچ کاری نداری و بعد از اون دیگه مطلقا چه از ویندوز چه از مک دست به پارتیشن هات نمی زنی. هر کاری که در این ضمینه لازم شد جز همون فرمت وقت نصب ویندوز بقیه رو فقط با مک انجام می دی و از محیط ویندوز هیچ رقمه کاری با درایو ها نداری، اعم از ری سایز کردن یا تغییر فرمت هر درایو که قطعا باعث از بین رفتن اطلاعات اون درایو در آینده می شه
    اگه ویندوز 32 بیتی نصب کنی فقط 2 گیگ از رم لپ تاپت شناسایی می شه. پس واسه بهره بردن از حداکثر توان سیستم بهتره ویندوز سون 64 بیتی نصب کنی
    بعد از نصب ویندوز، دی وی دی سیستم عامل مک رو می ذاری که درایورها نصب شه. تا این موقع ترک پدت راست کلیک نداره که بعد از نصب و ری استارت از تو کنسول بوت کمپ راست کلیک رو فعال می کنی
    زیر لپ تاپت چیز نرم مثل تشک و پارچه نباشه که جلوی خروج هوا گرفته می شه
    اگه دائما از برق استفاده می کنی ماهی یکی 2 بار باید بذاری شارژش تا آخر خالی بشه و بعد از چند ساعت استراحت دوباره بذاری شارژ بشه. تا هزار بار می تونی با این باتری شارژ کنی. پس بهتره هرجا که برق هست از برق استفاده کنی
    اسم اون تا نرم افزار اینه
    MacFUSE و ntfs-3g که هر دو اپن سورس و رایگانه، حجم 2تاش باهم 10 مگ می شه
    فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه. اگه سئوال خاصی داری بگو
    البته سختش نکن چون کار کردن با مک بسیار راحت و بسیار لذت بخشه
    پس اگه لپ تاپ کاملا بسته بندی شده بود هیچ مشکلی واسه خرید نداره؟!

از بابت شمارتم ممنونم.
    Last edited by ashian2010; 10-10-2011 at 20:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر شما این 724 تا چند سال میتونه منو ساپورت کنه؟؟ راستی لوازم جانبی واسه اپل چیا لازم هست مثلا کول پد چه مارکی بگیرم؟
    واسه مک آنتی ویروس نصب میکنن؟ اگه لازمه کدوم آنتی ویروس باید نصب بشه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس اول اون دوتا نرم افزارو تو مک نصب کنم!! ویندوز رو هم رو همون 40 گیگی نصب کنم؟! اسه مک حتما باید 75 گیگ بزارم؟ واسه نصب درایورهای ویندوز دی وی دی مک رو تو محیط ویندوز بالا بیارمو و درایوزاشو نصب کنم؟!!پس در کل بیشتر از 3 تا درایو نمیتونیم داشته باشیم در سته؟؟؟
    بعدا می تونم تو مک اون درایو سوم رو فرمت کنم؟!
    یعنی چی از تو کنسول بوت کمپ راست کلیک رو فعال کنم؟؟
    بازم ممنون.
    آره. واسه مک حجم بیشتری نسبت به ویندوز لازمه پس 75 گیگی که خودش تعیین کرده مناسبه.
    آره دیگه کلا 3 تا. یعنی در واقع فقط یک درایو واسه اطلاعات؛ که خب بهتر از هیچیه.
    وقتی درایورهای ویندوز رو نصب کردی یه کنسولی کنار ساعت به اسم بوت کمپ اضافه می شه که از اونجا می تونی راست کلیک رو فعال کنی

پس اگه لپ تاپ کاملا بسته بندی شده بود هیچ مشکلی واسه خرید نداره؟!

از بابت شمارتم ممنونم.
    بله. البته همونجا باز کردن و روشن کردن لپ تاپ ضروریه که ببینی لپ تاپ واقعا تا حالا باز نشده و اثری از گرد و خاک توش نباشه

به نظر شما این 724 تا چند سال میتونه منو ساپورت کنه؟؟ راستی لوازم جانبی واسه اپل چیا لازم هست مثلا کول پد چه مارکی بگیرم؟
    واسه مک آنتی ویروس نصب میکنن؟ اگه لازمه کدوم آنتی ویروس باید نصب بشه؟
    بستگی داره واسه چه کاری بخوای. اگه همین کارهای روز مره باشه تا لاقل 5 سال کار می کنه
    لوازم جانبی خاصی لازم نداره. کول پد هم خیلی ضروری نیست اما داشتنش بهتر از نداشتنشه. من لاجیتک گرفتم که یه خورده گرونه. مدل های دیگه حداکثر 30 تومانه اما لاجیتک از 50 شروع می شه تا 100 تومان
    نیازی به آنتی ویروس نداره چون تعداد ویروس های مک فعلا انگشت شماره
    Last edited by SaeedEminem2; 11-10-2011 at 23:20. دليل: جا افتادن ی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آره. واسه مک حجم بیشتری نسبت به ویندوز لازمه پس 75 گیگی که خودش تعیین کرده مناسبه.
    آره دیگه کلا 3 تا. یعنی در واقع فقط یک درایو واسه اطلاعات؛ که خب بهتر از هیچیه.
    وقتی درایورهای ویندوز رو نصب کردی یه کنسولی کنار ساعت به اسم بوت کمپ اضافه می شه که از اونجا می تونی راست کلیک رو فعال کنی

بله. البته همونجا باز کردن و روشن کردن لپ تاپ ضروریه که ببینی لپ تاپ واقعا تا حالا باز نشده و اثر از گرد و خاک توش نباشه

بستگی داره واسه چه کاری بخوای. اگه همین کارهای روز مره باشه تا لاقل 5 سال کار می کنه
    لوازم جانبی خاصی لازم نداره. کول پد هم خیلی ضروری نیست اما داشتنش بهتر از نداشتنشه. من لاجیتک گرفتم که یه خورده گرونه. مدل های دیگه حداکثر 30 تومانه اما لاجیتک از 50 شروع می شه تا 100 تومان
    نیازی به آنتی ویروس نداره چون تعداد ویروس های مک فعلا انگشت شماره
    پس میتونم واسه مک 100 گیگ بزارم!!
    راستی از چه سایتی میتونم نرم افزاشو دانلود کنم؟ مخصوصا اتوکد رو!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس میتونم واسه مک 100 گیگ بزارم!!
    راستی از چه سایتی میتونم نرم افزاشو دانلود کنم؟ مخصوصا اتوکد رو!
    هر حجمی که دلت بخواد می تونی بذاری
    فعلا که داری می ری جایی که دسترسی به اینترنت پر سرعت نداری تو فکر نرم افزارهای تخصصی مک نباش
    فعلا با ویندوزش کار کن تا بیای. چون شاید خیلی از این نرم افزارهایی که می خوای اصلا نسخه ی مک نداشته باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بجه ها کسی از قیمتهای لب تاب اپل سراغ داره به ما هم بگه پولش مشکلی نیست فقط میخوام ببینم چه مدلی باشه بهتر هستش ممنون میشم پیشنهاد بدبد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بجه ها کسی از قیمتهای لب تاب اپل سراغ داره به ما هم بگه پولش مشکلی نیست فقط میخوام ببینم چه مدلی باشه بهتر هستش ممنون میشم پیشنهاد بدبد
    دو مدل 13 اینچ داره با قیمت 1600 و 1800
    دو مدل 15 اینچ داره با قیمت 2200 و 2600
    یه مدل هم 17 داره که قیمتش 3 میلیون و اندیست
    بهترین کانفیگ همون 2600 ایه
    البته واسه راهنمایی بیشتر باید نیازهاتو ریز تر بگی

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دو مدل 13 اینچ داره با قیمت 1600 و 1800
    دو مدل 15 اینچ داره با قیمت 2200 و 2600
    یه مدل هم 17 داره که قیمتش 3 میلیون و اندیست
    بهترین کانفیگ همون 2600 ایه
    البته واسه راهنمایی بیشتر باید نیازهاتو ریز تر بگی
    برای کاره تیردی مکس میخوام باید قوی باشه تا بتونم رندرهای طبیعی بگیرم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من سریعا به راهنمایی شما اساتید برای خرید لپ تاپ اپل احتیاج دارم
    من مهندس نرم افزارم و دائما در حال کار با کامپیوترم . دنبال لپ تاپی میگردم که:
    - کاملا پاسخگوی نصب نرم افزارهای سنگین و زیاد رو باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
    - عمر باطریشم خیلی خوب باشه .
    - 14 اینچ باشه
    چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . لطفا مشخصات مدل رو به همراه قیمت حدودی که داره برام بنویسید
    خیلی ممنون میشم راهنمایی دقیقی بکنید.
    سلام
    اگه قصد خرید لپ تاپ اپل داری باید اول قیمت رو مشخص کنی که تا چقدر می تونی هزینه کنی
    اپل 14 اینچ نداره. یا 13 یا 15 و یا 17
    13 اینچ یه مدلش به کار شما می خوره با قیمت 1800 (MC724)
    15 اینچ هم یکی 2200 و یکی 2600 (MC721 و MC723)
    مدل های 13 واسه بازی حرفه ای اصلا پیشنهاد نمی شه
    باتری با کارهای معمولی تا 7 ساعت جواب می ده، با کارهای خیلی خیلی سنگین تا 2 ساعت. اما در کل بیشترین زمان شارژ رو لپ تاپ های اپل دارن
    از نظر زیبایی هم که دومی نداره ولی از نظر قیمتی یه کم گرونه
    اگه 1800 زیاده باید به مارک های دیگه فکر کنی که کانفیگ بالاتر و قیمت کمتری دارن

اما اگه قیمت مهم نیست مدل 723 اپل با قیمت 2600 تقریبا از بالاترین کانفیگ های موجوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •