مال من مونتاژ مالزی هست و همین جمله رو نوشته آیا برای شما هم مالزی هیت .
مال من مونتاژ مالزی هست و همین جمله رو نوشته آیا برای شما هم مالزی هیت .
سلام
آقا ما هم دیشب این مدل رو خریدیم.
مگه نیاید این تلویزیونا نور رو انعکاس نده ؟ ماله ما چون روبروش مشرف به پنجره است یکمی نور میافته رو تلویزیون . در ضمن این تلویزیون lcd هست یا led ؟؟؟
Last edited by ehsan_2000; 10-10-2011 at 15:00.
مبارک باشه
1- آبدیت این جوری نیست یعنی اسمش این نیست شما ورژن ابدیت رو باید بزارید از این لینک باید دانلود کرده باشید
ورژن آخرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
System Software Update (Version PKG3.407GAA) For Asia Pacific
Article ID:468351(modified 05 Sep 2011)
اگه نوت بوک شونی هم دارید این روهم دان کنید و روی نوت بوک نصب کنید
برای ویندوز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-(نظر شخصی) مطمئنا100٪ گیرنده9 دیجیتال اکسترنال یا همون ست آپ باکس شما بهتره
دلائل
الف) زمان تعویض بین دو تا کانال کمتره مهمترین مسئله است
ب) گیرنده دیجیتال داخلی کمتر کار میکنه و خوب عمر بیشتر تی وی
ج) پشتیبانی بیشتر از فرمت های ویدئو توسط ست آپ باکس
د)توانایی ضبظ از برنامه های تلویزیون
ه)استفاده کمتر از کنترل تی وی
.....
و حتما از کابل اچ دی ام آی استفاده کن هر چی هم فاصله کمتر و ورِن بالا تر بهتر1.4
3-دکمه هوم رو بزنید
ستینگ
دیسپلی
اینجا تنظیمات رو میتونی انجام بدی
توی ادونس گاما رو تا آخر کم کن تصویرت یکم کم نور میشه خوب میتونی نور رو اضافه کنی از اینجا به بعدش کاملا سلیقه ای
مثلا بعضی حا وضوح رو تا آخر زیاد میکنن بعضی ها بر عکس تا آخر کم میکنند
کلا به این تنظیمات تصویر و صدا میگن کالیبره
الان متاسفانه نمیتونید دایویکس رو ریجیستر کنید سایتش خرابه
اما بهترین کیفیت dvix sd هست که خوب باید ریجیستر بشه تا بتونه پلی کنه البته من قبل از ریجیستر چک نکردم شما از نرم افزار داخل تاپیک دوم امضا من استفاده کن البته برای تبدیل فقط اولین گزینه دایویکس رو ساپورت میکنه
مال من هم همین جمله را داره. حتی دفترچه هم در مالزی چاپ شده (یادم نیست روش نوشته یا از بارکدش فهمیدم)
این حرف که بعضی از فروشنده ها میگن بعضی از تلویزیون های توی بازار ما چین هستش خیلی برای من قابل قبول نیست. فروشنده میگه پشت هر دو ساخت مالزی نوشته شده.من از فروشنده پرسیدم از کجا میتونم بفهمم که جنسی که به من میدی اصل هست یا مال چین. جواب میده از روی سریال نامبر پشتش!!! این جواب خیلی مسخره ایی هستش. اگه شرکت غیر قانونی ایی در چین بتونه کار سونی را کپی کنه، نوشتن کلمه ساخت مالزی و یک سریال نامبر و بارکد که دیگه براش کاری نداره. من که جاشون باشم اصلا مینویسم ساخت ژاپن
به نظرم این تکنولوژی ها پیچیده تر از اونی هستش که بشه زیر زمینی، بدون حمایت سونی ساخت (لپ تاپ میخریم، هر قطعه اش توی یک گوشه دنیا ساخته شده). اگرچه به نظر من کیفیت دستگاه مهمتر از کشور سازندش هستش.![]()
Last edited by mycd2007; 10-10-2011 at 19:42.
سلام
از کجا میشه چند تا فیلم با کیفیت با فرمت dvix sd دانلود کرد؟
مبارک باشه
من هم وقتی که برنامه ایی که پخش میکنه رنگ تیره ایی داره، این مشکل را باهاش دارم. ولی با مقایسه با تلویزیون قدیمیمون (هه هه یادش بخیر) باید بگم خیلی بهتره. توی تصاویر روشن معلوم نمیشه و شب ها هم انعکاس نور لامپ را نشون نمیده.
این تلویزیون LCD هست ولی از فناوری LED برای تولید رنگ مشکی استفاده میکنه که باعث مصرف کم انرژی و از این جو چیزها میشه (مثل اکثر تلویزیون هایی که به نام LED معرفی میشه)
سلام
تی وی من پشت کنترلش که نوشته مالزی- اما نمیدونم چطور واقعا میشه فهمید که منتاژ کجاست.فقط میدونم که اگه منتاژ ایران بود ممکن بود مثل سامسونگ یکم اختلاف قیمت داشته باشه با مالزیش-اما نه این اندازه که توو تهران 2850000 باشه (46) و توو بانه 1550000. البته این فقط نظر منه.اگه واسه فهمیدن این موضوع واقعا راه مطمئنی هست به منم راهنمائی بفرمائید-واسه من پشت دستگاه یک برچسب هست که نوشته made in malaysia- اما نمیدونم که واقعی هست یا نه؟؟!!
دوستان، من خیلی نسبت به کیفیت تلویزیون حساس هستم. درسته که اگه فیلم با کیفیت HD بخواهیم ببینیم این تلویزیون فوق العاده هستش، ولی در حالت های دیگه اصلا من را راضی نمیکنه. حتی با گیرنده دیجیتالش که بهترین کیفیت را نشون میده. من اصلا بهم نمیچسبه. برخی شبکه های ماهواره با کیفیت پایین که وحشتناکه، آدم دلش نمیخواد ببینه. نه این مدل، بلکه همه LCD ها برام جالب نیستند.تلویزیون 21 اینچ لامپ تصویری قدیمیمون خیلی وضوح بهتری داره. نمیدونم، شاید بخاطر این هستش که 21 اینچ بود.
کاملا باهات موافقم . اون قدیمی ها یه چیز دیگه بودند . خصوصا اون تلویزیون لامپی های سیاه وسفید که پای فیلمهای سینمائی شبکه 4 می نشستیم و کنتراست تصویر را حسابی پائین می آوردیم و لامپها را خاموش می کردیم اون وقت تمام جزئیات تصویر را می شد دید . هر چیزی قدیمیش . ولی خوب نمیشه در مقابل سیل تکنولوژی مقاومت کرد . دل خودتو بد نکن بین چقدر ورودی اچ دی ام آی داره ! حیف که ما یک ده بیست سالی همیشه عقبیم از این دیجیتال.
ضمن تشکر از معرفی این سایت فوق العاده
آیا محدودیتی در دانلود فیلمها هست؟ به نظر میاد یک مورد که دانلود کنی ، بعدی را باید پول پرداخت کنی؟ درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)