دوستان گلم من يه ps3 خوب و ارجينال واسه انلاين فيفا ١٢ ميخام لطفا في بدين
دوستان گلم من يه ps3 خوب و ارجينال واسه انلاين فيفا ١٢ ميخام لطفا في بدين
تا اونجائیکه من میدونم باندال درایو هیتاچی روش هست و فعلا اثری از کپی خورش نیست. اگر اریجینال باز هستی باندال بگیر . در غیر اینصورت اسلیم 4gb و کینکت جدا توصیه میشه.
اسلیم 4gb کپی خور:345
سلیم 250gb کپی خور:445
یکم رو حواست قیمتا اینجا اما اگه کپی خور میخوای طرفای 490-570 تو شهرا فرق داره تا ابنجا که الان من پرسیدم
از تهران بگیری به نفعته
سلام دوستان
از كجا ميتونم يه ايكس باكس اسليم 250gbبگيرم؟
جريان اين درايو هاي مختلف كه واسش مياد چيه؟
الان بگيرم ياصبر كنم؟
لطفا كامل توضيح بديد من زياد وارد نيستم و ميخام ايكس باكس بخرم
باتشكر
توی این سایت قیمتش از همه جای ایران کمتره
بغیر از درایو های هیتاچی همش ه-ک شدن
هم الن میتونی بگیری هم وایسی تا 1 یا 2 ماه دیگه ولی فکر نکنم دیگه از این زیادتر پایین بیاد شاید 30 یا 40 تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل من فقط واسه لايو اونم يه يا دو بازي.....ميخام ارجينال بخرم.ايكش دارم بن شده هستش از لايو.چي بگيرم و لطفا قيمت
سلام بچه ها چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم psp 3000 الان تو بازار (توپخونه) چنده ؟ خریدن از کجا مطمئن تره ؟ (ادرس بدین ) از کجا بفهمم دست دوم نیست ؟ توی جعبش چیا هست ؟firmwareش باید چند باشه ؟ کلا هر چی اطلاعات در مورد psp 3000 دارین بگین . دمتون گرم
سلام،قیمت 3000 الان حدود 220 تا 240 هستش...............
آدرس رو برات پ.خ میکنم..........
کلا چون PSP یه کنسول قابل حمل هستش حتی اگه یه هفته هم کارکرده باشه معلومه که رنگ و روش یه خورده عوض میشه ولی در کل اگه جعبه و تلق(پلاستیک شیشه ای) روی دستگاه باز نشده باشه آکبند هستش........
شارژر،کابل USB،باطری شاید یه CD و دفترچه اگه ریفر نباشه.........
برای اطلاعات بیشتر برو به تاپیک های مرتبط با PSP تویه همین تالار..................
درود به همه دوستان الان ایکس باکس الیت تو بازار پیدا میشه اگر هم هست چند قیمته ؟؟؟
قیمتش همونطور که دوستمون گفت از 220 تا 240 هست توی جعبش خود دستگاه و شارژر و دفترچه ها است .
psp 3000 کپی خور دائم نیست یعنی هر بار خاموش بشه باید کپی خورش کنی ورژن جدید کپی خورش هم 6.39 pro b7 است که نیاز به یه رم برنامه نداره که فقط یه نرم افزارو اجرا میکنی و دستگاه کپی خور میشه .
مموری هم فقط ایران رهجو بگیر چون اصلیه روی مموری تقلبی فقط بازی های کم حجم اجرا میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)