تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 318 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تو که نمیومدی اصلا
    چه فرقی میکنه برات

کی گفته نمیومدم؟تو سروری برم که شما توش نیستی که دلیل بر نیومدن نی!FNG معمولا پلاسم!

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

یا وقتی مجیکال میرفتم هنبودی!

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دارم پستاتونو میخونمو میخواندام :-)) اینجا بیشتر از خود بازی حال میده :-))

4. 4 کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

7

اون يك قضيه اي بود و تموم شد ، شما زياد به خودت فشار نيار عوارض شديدي در پيش داره ها (اگر هم فشار ميخواي بياري ماي بي بي يادت نره)!
    درضمن GOOB جان شما برو فحشت رو به ملت بده و مردم رو الكي بن كن (در صفحه قبل شواهد موجوده !).

يه تشكر ويژه هم بايد از كساني كه پست ايشون رو تشكر زدن بايد كرد !
    چقدر ايشون پست زيبايي داده بودن ! به به به ... .
    آقا من تازه عضو شدم GOOB کیه من .:GOOB:.ام این ۱کی‌ دیگس با اسم من عضو شده من به جز این اکانت هیچ اکانت دیگه ندارم تو این فروم که اینم همین امروز تازه درست کردم !

6. 3 کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

14

یکی معرفی‌ کنه ببینم این اسمأی که اینجا هستو تو بازی فرق می‌کنه هر کی‌ کیه ؟ من خیلی‌ از این اسمارو نمیشناسم ... !

8. 2 کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

13

از همهٔ بچه‌هایئ که با وجود این که من تو فروم نبودام هوامو داشتن نمیذاشتن کسی‌ دری وری بگه بهم ممنونم از جمله جیگر خودم Narotu ، Sorush ، Shahab ،Gold و ... و دم همهٔ اونایی که پشتم حرف زدن داستان درست کردنو ... گرم که دیگه نام نمی‌برم از این به بدم خودم هستم چون واقعاً جالبه اینجا بودن خودش داستانی برا خودش :-))

۱ چیز دیگی‌ هم که خیلی‌ واسم جالب بود این Witcher کیه تو بازی ؟! اسمش تو بازی چیه یعنی‌ ؟! عزیزم دچار خودشیفتگی نیستی‌ ۱کم ؟ پیشکسفتی تو !؟ خفن * هستی‌ ؟ یعنی‌ از همه بیشتر به پستهایی که تو میدی خندیدم خیلی‌ باحالی‌ تو بابا :-))

۱ چیز دیگه خیلی‌ جالب بود واسم شماها شاید ۹۰% BlackMer رو نشناسین و اصلا ندیده باشینش تو تیوردز و واسم جالبه که چطور با این حال این همه بزرگش می‌کنین این آدمو ؟! فقط واسه این که این تاپیکو اون زده ؟ مگه سازنده تیوردز انقد بزرگش می‌کنین BlackMer همون کسیه که وقتی‌ منو تو تیوردز دید گفت چطوری سرور TDM و CTF بزنم اگه خودش هنوز تو فروم هست بید بگه غیر از اینه همون کسیه که اولین بر تو سرور من CTF با خودم باضی‌ کرد گفت تو چن وقت داری بازی میکنی‌ ؟! بعد شما با این که نمیشناسین آسان طرف کیه میگین فلانی وای خیلی‌ خفنه !

بعد ۱ چیز دیگه کی‌ گفته من فقط تو Blcok بازیم خوبه ! کی‌ تاحالا دیدین من تو FNG باشم Frag غیر از اول یا دوم باشه !

کی‌ شده من تو DDrace باشم جائی‌ جا بمونم یا کسی‌ هی‌ منو با خودش ببره چون نمیتونم برم !

کدوم مپ رو من گیر می‌کنم که میگین فلانی‌ فقط Blocker خوب !

کدوم مپی بوده که من خواستم توش رکوردم اول باشه و نتونستم اول باشم !

پیشه خودتون چی‌ فکر می‌کنین ؟!

اون Clip که تو بخوای بسازی که تعیین کنی‌ توش من باشم یا نه همون بهتر که خودتم نگاش کنی‌ فقط ،خواهشاً خواستی‌ درست کنی‌ منو حذف کن خودم نمی‌خوام باشم ،اونایی که باید بازی منو دیده باشنو منو بشناسن میشناسن از اون BlackMer بگیر تا HI

نصف بیشترتونو Block کردنو همر کردنو راهو‌ چاه بازی خودم یادتون دادم از اونی‌ که خیلی‌ ادعاش می‌شه ProAlexander بگیر تا ~Moein و... اگه غیر از اینه بیاین بگین غیر از اینه چن نفرتون اومدین گفتین بیا فلان چیزو یادمون بده من گفتم نه چندتاتون توDDrace کمک خواستین من کمک نکردمتون ؟!

هر کدومتون احساس کردین حرفی‌ برای زدن درین هر سروری که شما دوس داشتین چه Block چه FNG چه DDrace بگین ۱ امتحانی‌ می‌کنیم ، من نوبم نترسین ... من نمیدونم با این همه نوب بودن من چرا هر جا منو می‌بینین این کوالا میچسبین به درو دیوار !

درکل ببخشید ۱کم طولانی‌ شد ولی‌ ۳۰۰ صفحه شماها نوشتین (چرتو پرت) ۱ پست نسبتا طولانیم من دادم چون همه‌رو با هم دارم جواب میدم ...

انقدم خاله زنک نباشین زشته بخدا !

10. 6 کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

منم اخراج شدم

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گوب خودتو خیلی بزرگ میبینی.یه کم سرتو بیار بالا!
    Last edited by hajoo; 09-10-2011 at 14:44.

13. 3 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

age kasi balatar hastesh ke ehtiaj hast saramo bala begiram ta bebinamesh begoo manam beshnasamesh man too baaziaye dige edeai nadaram vali fek mikonam too in baazi harfi vase zadan dashte basham ehtiaaj nist kasi behem bege ino ta bedoonam

15. این کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در ضمن تو بازی اسمت چیه که انقدم بازیت خوبه که احساس میکنی‌ من خودمو گنده میبینم !

17. 2 کاربر از .:GOOB:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا گوب معدن اعتماد بنفس

19. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •