تو که نمیومدی اصلا
چه فرقی میکنه برات![]()
کی گفته نمیومدم؟تو سروری برم که شما توش نیستی که دلیل بر نیومدن نی!FNG معمولا پلاسم!
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
یا وقتی مجیکال میرفتم هنبودی!
تو که نمیومدی اصلا
چه فرقی میکنه برات![]()
کی گفته نمیومدم؟تو سروری برم که شما توش نیستی که دلیل بر نیومدن نی!FNG معمولا پلاسم!
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
یا وقتی مجیکال میرفتم هنبودی!
دارم پستاتونو میخونمو میخواندام :-)) اینجا بیشتر از خود بازی حال میده :-))
آقا من تازه عضو شدم GOOB کیه من .:GOOB:.ام این ۱کی دیگس با اسم من عضو شده من به جز این اکانت هیچ اکانت دیگه ندارم تو این فروم که اینم همین امروز تازه درست کردم !
یکی معرفی کنه ببینم این اسمأی که اینجا هستو تو بازی فرق میکنه هر کی کیه ؟ من خیلی از این اسمارو نمیشناسم ... !
از همهٔ بچههایئ که با وجود این که من تو فروم نبودام هوامو داشتن نمیذاشتن کسی دری وری بگه بهم ممنونم از جمله جیگر خودم Narotu ، Sorush ، Shahab ،Gold و ... و دم همهٔ اونایی که پشتم حرف زدن داستان درست کردنو ... گرم که دیگه نام نمیبرم از این به بدم خودم هستم چون واقعاً جالبه اینجا بودن خودش داستانی برا خودش :-))
۱ چیز دیگی هم که خیلی واسم جالب بود این Witcher کیه تو بازی ؟! اسمش تو بازی چیه یعنی ؟! عزیزم دچار خودشیفتگی نیستی ۱کم ؟ پیشکسفتی تو !؟ خفن * هستی ؟ یعنی از همه بیشتر به پستهایی که تو میدی خندیدم خیلی باحالی تو بابا :-))
۱ چیز دیگه خیلی جالب بود واسم شماها شاید ۹۰% BlackMer رو نشناسین و اصلا ندیده باشینش تو تیوردز و واسم جالبه که چطور با این حال این همه بزرگش میکنین این آدمو ؟! فقط واسه این که این تاپیکو اون زده ؟ مگه سازنده تیوردز انقد بزرگش میکنین BlackMer همون کسیه که وقتی منو تو تیوردز دید گفت چطوری سرور TDM و CTF بزنم اگه خودش هنوز تو فروم هست بید بگه غیر از اینه همون کسیه که اولین بر تو سرور من CTF با خودم باضی کرد گفت تو چن وقت داری بازی میکنی ؟! بعد شما با این که نمیشناسین آسان طرف کیه میگین فلانی وای خیلی خفنه !
بعد ۱ چیز دیگه کی گفته من فقط تو Blcok بازیم خوبه ! کی تاحالا دیدین من تو FNG باشم Frag غیر از اول یا دوم باشه !
کی شده من تو DDrace باشم جائی جا بمونم یا کسی هی منو با خودش ببره چون نمیتونم برم !
کدوم مپ رو من گیر میکنم که میگین فلانی فقط Blocker خوب !
کدوم مپی بوده که من خواستم توش رکوردم اول باشه و نتونستم اول باشم !
پیشه خودتون چی فکر میکنین ؟!
اون Clip که تو بخوای بسازی که تعیین کنی توش من باشم یا نه همون بهتر که خودتم نگاش کنی فقط ،خواهشاً خواستی درست کنی منو حذف کن خودم نمیخوام باشم ،اونایی که باید بازی منو دیده باشنو منو بشناسن میشناسن از اون BlackMer بگیر تا HI
نصف بیشترتونو Block کردنو همر کردنو راهو چاه بازی خودم یادتون دادم از اونی که خیلی ادعاش میشه ProAlexander بگیر تا ~Moein و... اگه غیر از اینه بیاین بگین غیر از اینه چن نفرتون اومدین گفتین بیا فلان چیزو یادمون بده من گفتم نه چندتاتون توDDrace کمک خواستین من کمک نکردمتون ؟!
هر کدومتون احساس کردین حرفی برای زدن درین هر سروری که شما دوس داشتین چه Block چه FNG چه DDrace بگین ۱ امتحانی میکنیم ، من نوبم نترسین ... من نمیدونم با این همه نوب بودن من چرا هر جا منو میبینین این کوالا میچسبین به درو دیوار !
درکل ببخشید ۱کم طولانی شد ولی ۳۰۰ صفحه شماها نوشتین (چرتو پرت) ۱ پست نسبتا طولانیم من دادم چون همهرو با هم دارم جواب میدم ...
انقدم خاله زنک نباشین زشته بخدا !
گوب خودتو خیلی بزرگ میبینی.یه کم سرتو بیار بالا!
Last edited by hajoo; 09-10-2011 at 14:44.
age kasi balatar hastesh ke ehtiaj hast saramo bala begiram ta bebinamesh begoo manam beshnasamesh man too baaziaye dige edeai nadaram vali fek mikonam too in baazi harfi vase zadan dashte basham ehtiaaj nist kasi behem bege ino ta bedoonam
در ضمن تو بازی اسمت چیه که انقدم بازیت خوبه که احساس میکنی من خودمو گنده میبینم !
بابا گوب معدن اعتماد بنفس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)