من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن
تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به سیستم عاملی که نصب میکنید از رم اشغال میکنه که این بر میگرده به اینکه گرافیک حافظه مجزا نداره بعد شما یه سیستم عامل سنگین مثل سون نصب میکنید گرافیک که حافظه مثلا 128 داره که اون رو هم از رم گرفته سون هم به دلیل افکت هایی که داره باز بیشتر از رم میگیره شما Xp نصب کنید ببنید کمتر از رم میگیره شما خودتون تو نوت بوک چک نگا کنید این گرافیک قابلیت اجرای تا فلان فرمت با این کد رو داره پس فقط از رم گرافیک نیست گرافیک این نت بوک قابلیت کد گشایی بعضی از فرمت ها رو نداره نه اینکه اجرا نمیکنه بلکه کند اجرا میکنه شما مشخصات گرافیکتون رو تو سایت زیر ببنید
گرافیک 3150 میتونه فقط Clear Video HD (SD Videos only), MPEG-2 Decode با این کیفیت یعنی hd انکد شده با حجم پایین و mpeg 2 رو کد گشایی کنه درسته دوست عزیز حسین گرامی نوشته بود فیلم galaxy s2 رو براحتی اجرا کنه به دلیل اینکه mpeg 4 هست و انکد شده تر از mpeg 2 هست یعنی فشرده تر هست درباره کیفیت نمیگما درباره کدش میگم فکر میکنم این گرافیک با فرمت mkv مثلا 720p خیلی مشکل داشته باشه شاید بعضیارو اجرا کنه ولی اینا که درصد فشرده سازیشون کمتر هست رو به سختی اجرا میکنه تو سایت زیر میتونید مشخصات گرافیکتون روببنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارن