تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 339 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برهانی: طلبکارانم بدانند هیچ پولی از استقلال نگرفته‌ام

مهاجم استقلال گفت: ۵ ماه از لیگ گذشته اما نه تنها امسال پولی نگرفته ام بلکه از سال گذشته هم طلب دارم و امیدوارم طلبکارانم این مصاحبه را ببینند.
    * چطور شد ۴ بر ۲ به ملوان باختید؟
    مهمترین دلیل شکست ما این بود که بعد از به ثمر رسیدن گل اول تمرکز لازم را نداشتیم و در ۵ دقیقه دو گل خوردیم. در اوایل نیمه دوم جبران کردیم و فکر می‌کنم می‌توانستیم بعد از گل دوم برنده باشیم اما آن پنالتی کار ما را خراب کرد و شیرازه تیم ما را از هم پاشید. برخلاف جهت بازی گل خوردیم و شوک خیلی بدی به تیم ما وارد شد. می‌توانستیم باز هم جبران کنیم اما بازی را واگذار کردیم. می‌توانستیم از انزلی سه امتیاز را بگیریم اما از دست رفت.
    * خطای منتظری پنالتی بود؟
    نظری در مورد آن صحنه ندارم و امیدوارم آن صحنه درست باشد ولی اخراج منتظری بیشتر از پنالتی به ما شوک وارد کرد چون هم یک گل عقب افتادیم و هم یک بازیکنمان را از دست دادیم.
    * فتح‌الله‌زاده اعتقاد دارد روی صحنه گل چهارم خطایی روی تو در گوشه زمین اتفاق افتاد و همان توپ برگشت و تبدیل به گل ملوان شد.
    در آن صحنه به آقای مظفری‌زاده گفتم که در نیمه اول عین این خطا اتفاق افتاد و آنها گل زدند و ایشان گفت آن صحنه فرق می‌کرد. در آن صحنه‌ایی که شما اشاره کردید کاملا من را هل دادند و با خطا توپ را از من گرفتند. فکر می‌کنم بازیکنان ما به تصور اینکه آن صحنه خطا است ایستادند و مهاجم حریف با دروازه بان ما تک به تک شد. حتی من به پیست دو و میدانی پرتاب شدم و شاید بازیکنان ما به همان خاطر ایستادند.
    * ظاهرا بعد از بازی به خاطر شعارهای هواداران ملوان خیلی ناراحت بودی؟
    از زمان باشگاه پاس که سال ۸۰ بود و من در آن تیم بازی می‌کردم تا امروز در تک تک بازی‌ها هواداران علیه بازیکنان ما شعارهای بد می‌دهند و این تبدیل به روش آنها شده است. از اول بازی که گرم می‌کردیم تک تک بازیکنان ما فحش خوردند. سال‌هاست این اتفاقات می‌افتد و حتی یک بار مسئولین باشگاه پاس به خاطر این مساله شکایت کردند اما در بازی دیروز به جای اینکه آنها بازیکنان خود را تشویق کنند از اول بازی به ما فحش می‌دادند. حتی با یکی، دو بازیکن آنها صحبت می‌کردیم که چرا این اتفاق در انزلی می‌افتد ولی هیچ کس پیگیر آن نمی‌شود. چنین تیمی در لیگ برتر بازی می‌کند و حضور دارد ولی آنها خیلی چیزها را در انزلی رعایت نمی‌کنند. به اعتقاد من باید کار فرهنگی در آنجا صورت بگیرد و تیم‌هایی که به لیگ برتر می‌آیند ابتدا باید روی تماشاگرانشان کار کنند که به بازیکنان تیم حریف فحاشی نکنند.
    * زمین بازی چقدر در شکست شما تاثیر داشت؟
    زمین کاملا گل‌آلود بود ولی اعتقاد دارم اگر زمین به این شکل بود برای آنها هم بود. من قبل از بازی هم گفته بودم چون تیم ما روی زمین فوتبال بازی می‌کند به مشکل
    خواهیم خورد ولی در مجموع اگر آن پنالتی اتفاق نمی‌افتاد می‌توانستیم ملوان را در زمین خودش شکست دهیم.
    فارس: مشکلات مالی در روحیه بازیکنان تاثیری نداشت؟
    ما چند بازی را بردیم اما هیچ توجهی نشد. فکر می‌کنم این مسائل خوب نیست. شاید مساله پول برای بازیکنان زیاد مهم نباشد اما توجه مسئولین باعث دلگرمی می‌شود. در این چند روز فقط من امیدوار رضایی را دیدم که به محل تمرینات آمد و یک بار پیگیر کار بچه‌‎ها شد.
    * اما فتح‌الله‌زاده هم قول پاداش داده بود...
    همانطور که گفتم من فقط امیدوار رضایی را دیدم که حتی روز بعد از حضور ایشان در تمرینات بچه‌ها بسیار با انگیزه کار کردند. پول امسالم را نگرفته‌ام اما همین که از خود نگرانی نشان می‌دهند برای بچه‌ها کافی است. آنها تلاش خود را انجام می دهند. ما امیدوار رضایی را یکبار دیدیم و فتح‌الله‌زاده هم تک و تنها کاری از دستش برنمی‌آید که انجام دهد.
    * هیئت مدیره پرسپولیس با ورودش تا به حال دو بار به بازیکنان پاداش داده است...
    در فوتبال مسائل روحی خیلی مهم است.۵۰ درصد از عملکرد بازیکنان به مسائل روحی برمی‌گردد و ۵۰درصد دیگر بحث توانایی است اما ۵۰درصد روحی و روانی با غیرت و تلاش بازیکنان در حال عبور است. هر شخصی یک توانی دارد ولی نمی‌توان از مسائل روحی گذشت.
    * پرویز مظلومی در آخرین مصاحبه قبل از بازی با ملوان اشاره کرده بود که در صورت ادامه این روند استقلال به مشکل خواهد خورد، تو چه نظری داری؟
    صددرصد با این موضوع موافق هستم. متاسفانه هیچ توجهی به ما نشده؛ حالا پاداش‌ها به کنار چون پاداش‌ها یک مساله جزیی است. من هنوز از سال گذشته طلبکارم و تا به امروز که ۵ ماه از لیگ می‌گذرد را کنار بگذارید، از پارسال هم پول می‌خواهم. فکر می‌کنم کم توجهی اینقدر هست که یکی، دو بازیکن دیگر هم مثل من از سال گذشته طلبکار هستند. دوباره تاکید می‌کنم که ۵ ماه از لیگ گذشته ولی از پارسال طلبکار هستم و امسال هم هیچی نگرفته‌ام.
    اگر به پای تعهد باشد من به خیلی چیزها تعهد دادم مثلا من چک خرج کردم و نمی‌توانم به تعهداتم نسبت به طلبکارانم عمل کنم. اینها را می‌گویم که طلبکاران من بدانند. انشاءالله که آنها این مصاحبه را می‌بینند چون من امسال پولی نگرفته‌ام. خیال آنها راحت باشد و اگر من پولی گرفته باشم مسئولین استقلال حرف من را تکذیب می‌کنند. آنها تصور نکنند من دروغ می‌گویم و پای تعهداتم هستم.
    * برخی رسانه‌ها بعد از بازی ظاهرا خبر از ناراحتی تو پس از تعویض دادند. خودت در این خصوص توضیح بده؟
    دست آنهایی که نوشتند من ناراحت شده‌ام درد نکند. زمانی که من تعویض شدم ۴ گل خورده بودیم و فکر می‌کنم هیچ بازیکنی از این اتفاق خوشحال نبود. همه از این اتفاق ناراحت بودند. من ناراحت بودم ولی نه از اینکه تعویض شده باشم بلکه به خاطر شکست تیمم. نمی‌توانم وقتی تیمم ۴گل خورده با رقصیدن بیرون بیایم. دوستان مقداری کم لطفی کردند و امیدوارم در این شرایط که استقلال باخته حداقل اگر کمک نمی‌کنند ضربه هم به ما نزنند.
    * در پست تخصصی‌ات هم که بازی کردی؟
    مولایی بدنساز تیم در این مدت زحمات زیادی کشیده و از لحاظ بدنی در بهترین شرایط هستم. دیروز شرایط خیلی خوبی داشتم ولی شرایط بازی طوری پیش رفت که نتوانستم بیش از یک گل بزنم. در پست تخصصی‌ام بازی کردم و انگیزه و روحیه بسیاری داشتم. به هرحال باختیم اما امیدوارم در بازی‌های بعد جبران کنیم.

bordobakht

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

4. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

6. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خانواده مرحوم خبازي در باشگاه استقلال

خانواده هواداري كه پس از پايان دربي هفتاد و يكم در سانحه اي در تونل رسالت جان خود را از دست داد، امروز به ديدار مديرعامل باشگاه استقلال آمدند.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال خانواده مرحوم ميلاد خبازي درديدار با دكتر فتح اله زاده از حمايت معنوي باشگاه و شخص مديرعامل باشگاه استقلال، سرپرست و سرمربي و بازیکنان استقلال که در مراسم یادبود این جوان حضور یافتند،تشکر کردند.
    در این دیدار دکتر فتح اله زاده که با شنیدن خاطراتی از شادروان خبازی متاثر شده بود، به بازماندگان آن مرحوم گفت: استقلال به واقع یک عضو ازخانواده خود را از دست داد و همه ما عضو یک خانواده هستیم. وی تاکید کرد پیش ازرسیدن چهلمین روز درگذشت میلاد اعضای تیم برای ادای احترام به این هوادار جوان استقلال به منزل شما خواهند آمد.
    آقای خبازی پدر میلاد نیز با تقدیر از تلاشهای شخص دکتر فتح اله زاده و دیگر اعضای باشگاه استقلال گفت: در بازی با سایپا بر خود وظیفه دانستم تا به ورزشگاه بیایم و جای خالی میلاد را روی سکو ها پر کنم.
    خانم خبازی مادر میلاد نیز با اشاره به اینکه در روز حادثه در نجف اشرف بوده و آنجا خبر درگذشت فرزندش را شنیده است، گفت: 48 ساعت بود که به عتبات رسیده بودم و از فوت فرزندم مطلع شدم ، لذا تنها فرصت یافتم کفن او را از کربلای معلی بیاورم و این شاید توفیق پسرم بود که من برای خرید کفنش از کربلا مامور شوم.
    دکتر فتح اله زاده همچنین در این دیدار از روند پرونده و تحقیقات درمورد علت اصلی حادثه منجر به فوت مرحوم خبازی پرسید و تصریح کرد باشگاه استقلال پیگیری های لازم و قانونی را در این باره انجام می دهد و در کنار خانواده خبازی خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اعضاي هيئت مديره استقلال ثبت شرکت شدند

نام اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال به ثبت شرکت ها رسيد.

حسین فرزامی دبیر هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: روز گذشته با تلاش اعضای هیئت مدیره باشگاه نام اعضا به ثبت شرکت ها رسید. امروز باید نامه برای AFC ترجمه شود و سپس به تایید وزارت امور خارجه برسد و فردا صبح آن را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کنیم.
    وی افزود: امروز طبق برنامه جلسه هیئت مدیره هم در ساعت 16 برگزار می شود.

ورزش 3

===================

گزارش تمرين استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال درحالي برگزار شد که آتيلا حجازي پرکارترين مرد تمرين امروز بود.

درحالی که سایت باشگاه استقلال اعلام کرده بود تمرین نوبت عصر آبی‌پوشان از ساعت 16:30 پیگیری می‌شود، اما تمرین امروز با یک ساعت تاخیر و از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.
    در ابتدای تمرین بازیکنانی که زودتر به ورزشگاه رسیده بودند، پشت درهای بسته رختکن قرار گرفتند که پس از چند دقیقه معطلی و تماس‌های مکرر آنها با مسئولان دستگردی درب رختکن باز و بازیکنان و خبرنگاران در جایگاه‌های خود حضور پیدا کردند.

* تمرین امروز درحالی برگزار شد که قبل از آغاز آتیلا حجازی مانند بهتاش فریبا که دیروز به عکاسی روی آورده بود این کار را انجام داد جالب اینجاست که حجازی عکاسی زیر باران را تمرین می‌کرد و روی سر خود محافظی قرار داده بود تا از عکاسان ورزشی الگوبرداری کند.
    فرزند مرحوم ناصر حجازی پس از سال‌ها دوری از مستطیل سبز امروز در بازی درون تیمی آبی‌پوشان حضور پیدا کرد و اتفاقا در جریان مسابقه دچار آسیب‌دیدگی شد. به این ترتیب حجازی پرکارترین تمرین امروز تیم آبی‌پوشان بود.

* جاسم کرار، هنکه همچنان در تمرینات تیم استقلال غایب هستند و گفته می‌شود مربی آلمانی استقلال چهارشنبه به تهران بازخواهد گشت.

* تمرین امروز با صحبت‌های پرویز مظلومی با بازیکنان آغاز شد. مظلومی در خصوص مسائل مختلف با بازیکنان صحبت و توصیه‌های لازم را به آنها انجام می‌داد و حتی پس از صحبت 10 دقیقه‌ای با بازیکنان حنیف عمران‌زاده همچنان در حال صحبت با سرمربی تیمش بود. همچنین فرهاد مجیدی در بین بازیکنان صحبت‌هایی با سرمربی استقلال انجام داد.

* فریدون زندی امروز با لباسی متمایز نسبت به دیگر بازیکنان تمرین می‌کرد. این بازیکن با لباسی کاملا زمستانی در ورزشگاه دستگردی حاضر شد.

* بهتاش فریبا در دقایقی از تمرین به یاد دوران جوانی به کارهای نمایشی با توپ پرداخت.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به صورت اختیاری به گرم کردن بدن‌های خود ‌پرداختند، سپس در گروه‌های دونفره به پاس‌کاری رو آوردند. مرحله بعدی تمرین امروز آبی‌پوشان فوتبال در قالب دو تیم بود که قضاوت آن را فریبا مربی استقلال برعهده داشت.

* طبق اعلام باشگاه استقلال تمرینات این تیم از فردا تا روز جمعه به مدت 3 روز پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می‌شود. ملی‌پوشان این تیم از روز چهارشنبه به دیگر بازیکنان اضافه خواهند شد.

تیم فوتبال استقلال روز جمعه از هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راه‌آهن شهر ری می‌روند.

منبع: ورزش 3

10. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فتح‌الله زاده: از وليـد علـي شكـايـت مي‌كنيم

مدير عامل باشگاه استقلال مي‌گويد که باشگاه به تعداتش نسبت به وليد علي و جاسم کرار عمل کرده است و صحبت‌هاي وليد علي را درست نمي‌داند.

علي فتح‌الله ‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ در مورد انتقادهاي وليد علي و جاسم کرار، مسائل مالي باشگاه و شرايط اين تيم صحبت کرد که متن آن را در زير مي‌خوانيد:
    * وليد علي با يکي از شبکه‌هاي تلويزيوني کويت مصاحبه‌اي داشته و در آن از اينکه باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نکرده است، انتقاد کرده بود. او گفته که باشگاه استقلال حتي برايش اقامت هم نگرفته است.
    ـ به وليد علي مربوط نمي‌شود که برايش اقامت گرفته شده است يا خير. اگر نگرفته بوديم او نمي‌توانست براي ما بازي کند. اين ادعاها واهي است. وليد علي گفته بود که نمي‌تواند دور از خانواده‌اش باشد و از اين موضوع ناراحت بود و گريه مي‌کرد. ما هم ديديم که او نمي‌تواند بماند، خواستيم با او همکاري کنيم. او بدون اجازه ما به کشورش سفر کرده است و اين موضوع را پيگيري خواهيم کرد و از او شکايت مي‌کنيم. قرار نيست که هميشه ما بدهکار ديگران باشيم. طبق توافقي که با او داشتيم، قرار شد اول پول باشگاهش را بپردازيم که اين کار را کرديم و پس از آن بايد قرارداد خودش را پرداخت مي‌کرديم. از طرف ما همه چيز انجام شد اما او به تعهداتش عمل نکرده است.
    * براي پيگيري اين موضوع چه کاري را انجام خواهيد داد؟
    ـ به باشگاه او نامه‌اي فرستاديم و گفتيم که او استقلال را ترک کرده است و وضعيت موجود را براي آن‌ها توضيح داديم.
    * جاسم کرار نيز ديگر بازيکن خارجي استقلال است که به عراق رفته است و او هم به ايران بازنگشته است. کرار هم در مصاحبه‌اي با يکي از روزنامه‌ها، از وضعيت موجود گله‌مند بود و گفته است که به دليل برگشت خوردن چکش نمي‌تواند به ايران بازگردد.
    ـ نمي‌توانم به اين مصاحبه کاملا استناد کنم. درست است که ما به بازيکنان خودمان پول کمي را پرداخت کرده‌ايم اما پول بازيکنان خارجي از جمله کرار را داده‌ايم. کرار به محض امضاي قرارداد 200 ميليون تومان از ما پول گرفت. تعهدات ديگري هم نسبت به او داريم که ظرف چند روز آينده بايد انجام شود. البته درباره صحبت‌هايي که از قول او انجام شده است، تا زماني که از خودش نشنوم نمي‌توانم اظهارنظر کنم.
    * باشگاه براي جريمه و برخورد با کرار برنامه‌اي را مد نظر دارد؟
    ـ باشگاه قوانين دارد و بي‌در و پيکر نيست. استقلال افتخار ايران و آسيا است. قطعا چنين باشگاهي آيين‌نامه‌اي انضباطي دارد و بر اساس آن برخورد مي‌کند. نمي‌توانيم موردي نسبت به افراد تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس قوانين موجود با بازيکن خاطي برخورد مي‌کنيم.
    * زمزمه‌هايي شنيده مي‌شود که در چند روز آينده به حساب باشگاه استقلال پول واريز مي‌شود، درست است؟
    ـ به همراه رسولي نژاد و اعضاي هيات مديره تلاش مي‌کنيم تا پولي را بگيريم. طي سه، چهار روز آينده پول بازيکنان را پرداخت مي‌کنيم.
    * جلسه امروز هيات مديره حول چه محورهايي است؟
    ـ امروز جلسه هيات مديره است و بيشتر درباره ساختارسازي هيات مديره جديد است تا همه در جريان کار قرار بگيرند.
    * از سوي کميته انضباطي باشگاه مطرح شد که با رسانه‌هاي حاشيه‌ساز برخورد مي‌شود. سياست باشگاه چيست؟
    ـ در قضيه مالي اول بازيکنان بايد به باشگاه فشار بياورند اما تا الان اين موضوع را من نديده‌ام. در حالي که باشگاه‌هاي ديگري هم هستند که وضعيت آن‌ها نسبت به ما نامناسب‌تر است. اين مطبوعات نيستند که به اين موضوعات مي‌پردازند بلکه دو سه نفر هستند و ما هم مي‌دانيم که از کجا پشتيباني مي‌شوند و اين کار ناجوانمردانه را انجام مي‌دهند. در تيم‌هاي ديگر بازيکني قهر مي‌کند و سر تمرين حاضر نمي‌شود اما هيچ مطلبي در مورد آن بيان نمي‌شود. من تعجب مي‌کنم که چرا اسماعيل شريفات به مسائل مالي هيچ اعتراضي نمي‌کند. او از سال گذشته تاکنون فقط 30 ميليون تومان پول دريافت کرده است که وقتي او را مي‌بينم، خجالت مي‌کشم. اين‌ها ارزش است و اين بازيکن را تشويق خواهم کرد. شريفات و شيرزاد کمترين پول را تاکنون گرفته‌اند اما هيچ اعتراضي از آن‌ها نديده‌ايم. مطمئنا آن‌ها را تشويق خواهم کرد. بعضي‌ها دنبال اين هستند که مسائل کوچک را بزرگ کنند. فوتبال ما به اندازه کافي مشکل دارد و ديگر نبايد به اين کارها پرداخت. دو نفر از همکاران ما هستند که متاسفانه به استراق سمع، تهمت زدن و دروغ نوشتن مي‌پردازند. در کميته حقوقي باشگاه اين مسئله را بررسي مي‌کنيم و در چند روز آينده نسبت به اين موضوع اقدام مي‌کنيم و حتما نتيجه آن را اعلام خواهيم کرد.

12. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به گزارش روز از سايت رسمي اينترنتي باشگاه استقلال تهران، بر اين اساس تمرين هاي تيم فوتبال استقلال از فردا تا روز شنبه 23 مهر ماه، بدون حضور اصحاب رسانه و تماشاگران برگزار خواهد شد.
    اين تصميم کادر فني تيم فوتبال استقلال به منظور تمرکز بيشتر اعضاي اين تيم در آستانه ديدار روز جمعه 22 مهر ماه مقابل تيم راه آهن تهران در ليگ برتر باشگاه هاي ايران اتخاذ شده است.

14. این کاربر از M.E.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

استقلالی های تیم ملی که دیشب گل کاشتند ...
    اندو و جباری واقعا خوب بودند ... حیدری هم پاس گل خوبی به رضایی داد .
    امیدوارم مظلومی هم به اندو برای ضربات کرنر ایمان بیاره ... واقعا عالی می زنه .
    به امید برد روحیه بخش مقابل راه اهن ( گربه سیاه سابق) .

16. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديشب بازيو برديم ولي اين خوشحالي براي ما فكر نكنم دوام داشته باشهجمعه از دماغمون در نياد خوبه
    5 تا بازيكنه اصليمون فيكس بازي كردند.....جباري كه بدنش 90 دقيقه نكشيدو تعويض شد وقتي هم رو نيمكت بود به زانوش يخ گذاشته بودن
    كرار هم كه نيست پژمان هم همينطور
    نبايد ريسك كردو حسينيو دفاع وسط گذاشت.من جايه مظلومي بودم به عزيززاده اعتماد ميكردم
    خدارو شكر فرهاد هست وقتي كه باشه نصفه قضيه حله
    به نظرم بايد زندي فيكس باشه درسته تازه از بند مصدوميت رها شده ولي باز %100 از اون يوسفيه سرطان بهتره.
    مظلومي جونه مادرت ميلادو بذار كنار فرهاد فروارد باشه.ميلاد گوشه راست جواب نميده فروارد باشه 4 تا شوت بزنه بالاخره يكيش گل ميشه.
    درسته ما شرايط خوبي نداريم(به خاطر اردويه تيم ملي)اما اگه زرنگ باشيم ميتونيم از اين شرايط به نفع خودمون استفاده كنيم.همه ميدونن گوشه شيطون كر كاشته هايه ميلاد %90 گلن پس پشته 18 زياد فشرده و نزديك كار نميكنندو ميشه از اين موقعيتا استفاده كرد.اندو هم خودشو نشون داد كه خيلي خطرناكه و اون هم خوب شوت ميزنه هم خوب كرنر ميفرسته پس سعي ميكنند كرنر هم كمتر بدنبعد ميبينن اندو اوت هم خوب ميندازه

خلاصه اگه ببازيم(مساوي) مظلومي بگه به خاطر تيم ملي باختيم بايد بگيم پرويز خان بهونه وارد نيست چون ما با خلاقيته فرديه بازيكنامون هم ميتونيم ببريم اونم تو ازادي

اگه نكاته زير رعايت بشه برنده بازي بدونه شك ما هستيم

1-به اندو ازاديه عمله بيشتري داده بشه
    2-زنديو به يوسفي ترجيح بده
    3-حسينيو دفاع وسط نذاره
    4-امير ابادي دفاع چپ نباشه
    5-ميلاد 90 دقيقه كنار فرهاد فروارد و فيكس باشه
    6-حمودي دفاع راست باشه(شايد به غيرتش برخورده باشه كه اوايل فصل ميگفتن زوج حمودي حيدري مثله نامجو مطلقو زرينچه هستن حالا شده حيدري ماهيني)
    7-رو سانترهايه خسرو و ضربه سرهايه ميلاد هم حساب كنه
    8-رو سرعته ميلاد حساب نكنه به خدا ميلاد شوت زنو تموم كنندست مظلومي نكن اين كارارو

به مناسبته بازيه جمعه اينم گله ميلاد از 40 متري به راه اهن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آندو تيموريان: دوست دارم دوباره در اروپا بازي كنم/ نزديك بود بلاي ادواردو به سرم بيايد/ خيلي از كي‌روش خوشم مي‌آيد

فكر مي‌كنم داور به درستي بازيكن بحرين را اخراج كرد. او فقط به قصد زدن مچ پاي من آمد و نزديك بود بلاي ادواردو سر من بيايد كه يكي از وحشتناك‌ترين خطاهاي ليگ برتر انگليس روي او رخ داد

سايت گل ـ آندرانيك تيموريان در ديدار مقابل بحرين يكي از درخشان‌ترين روزهاي فوتبالش را پشت سر گذاشت. او علاوه بر اينكه دو پاس گل داد يك شوت استثنايي هم زد و بايد گفت كه جزء ستاره‌هاي تيم ملي بود. اولين اتفاق مهم بازي در ثانيه 40 رخ داد كه بازيكن بحرين به دليل خطاي وحشتناك روي آندو از بازي اخراج شد.

تيموريان در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد آن صحنه مي‌گويد:« فكر مي‌كنم داور به درستي بازيكن بحرين را اخراج كرد. او فقط به قصد زدن مچ پاي من آمد و نزديك بود بلاي ادواردو سر من بيايد كه يكي از وحشتناك‌ترين خطاهاي ليگ برتر انگليس روي او رخ داد و مچ پايش شكست.
    از آندو در مورد گلي كه به ثمر رساند سوال مي‌كنيم و او در جواب مي‌گويد:« براي من فقط اين مهم بود كه وظايفم را در زمين مسابقه انجام دهم. واقعا گل زيبايي بود و من آن را هيچ وقت فراموش نخواهم كرد. فكر مي‌كنم خيلي خوب به توپ ضربه زدم و كاري از دست دروازه‌بان بحرين ساخته نبود.» تيموريان در تيم ملي مأمور زدن ضربات كرنر است كه اتفاقا اين كار را به خوبي انجام مي‌دهد. البته او در استقلال ضربات كرنر را نمي‌زند و وقتي از تيموريان در اين خصوص سوال مي‌كنيم به سايت گل مي‌گويد:« آقاي كي‌روش درتيم ملي اين وظيفه را به من محول كرده است ولي در استقلال مجتبي جباري ضربات كرنر را مي‌زند كه اتفاقا خيلي خوب اين كار را انجام مي‌دهد.»
    تيموريان با اشاره به نقش كارلوس كي‌روش در پيروزي‌ تيم ملي تأكيد مي‌كند:« وقتي او به ايران آمد حرف‌هايم را زدم و گفتم كه كي‌روش يك مربي فوق‌العاده است. كي‌روش اصلا نيازي به تعريف من ندارد ولي بايد بگويم كه او تيم ملي را دگرگون خواهد كرد. من واقعا از اين مربي خيلي خوشم مي‌آيد.» آندو تيموريان با خاطره‌اي تلخ فوتبال اروپا را ترك كرد. او حالا يكي از بهترين هافبك‌هاي ايران است و وقتي از آندو در مورد شانس حضور دوباره‌اش در اروپا سوال مي‌كنيم خاطرنشان مي‌كند:« من هيچ پيشنهادي از اروپا ندارم كه به آن فكر كنم. با اين حال دوست دارم به فوتبال اروپا برگردم و اگر پيشنهادي ارائه شود آن را مورد بررسي قرار خواهم داد.»

20. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •