سلام vtn54 جـان ، من با Nod32 تســت کردم فایل های Txt . Exe . و سایـت ها برای من اینجوری شـد !
- - -
- - - -
موفق باشید!
سلام vtn54 جـان ، من با Nod32 تســت کردم فایل های Txt . Exe . و سایـت ها برای من اینجوری شـد !
- - -
- - - -
موفق باشید!
سلام
در دو مورد اول نود 32 کار خود را به خوبی انجام داده است ولی در مورد سوم همانطور که من در بند سوم پست قبلی گفتم فایر فاکس قبل از نود32 جلوی دسترسی شما را به آن سایت گرفته است لذا اگر می خواهید قدرت شناسایی آنتی وروس را چک کنید باید گزینه Ignore this warning را در قسمت پایین انتخاب کنید.
در ضمن تعداد نمونه ها 30 عدد است که آنتی ویروس باید برای هر 30 مورد به شما اخطار بدهد.
جسارتا فکر کنم قرار دادن لینک سایت های آلوده خلاف قوانین باشه , بازم ببخشید جسارت کردم گفتم یه مدت دور از انجمن بودید با قوانین جدید شاید آشنایی نداشته باشید
البته اگه من درست فهمیده باشم ..:
شوند.قوانين:
قرار دادن لینک سایت های آلوده ممنوع.
قرار دادن لینک مخرب به طور مستقیم ممنوع.
قرار دادن لینک آرشیو بدون پسورد ممنوع.
قرار دادن HTML.malware به صورت مستقیم در فروم ممنوع.
کاربران خطا کار به میزان تخلفی که انجام میدهند جریمه می
کسپر فکر کنم 26 تا شناخت حسش نیست نتایجو با عکس بزارم شرمنده
نوشته بطور مستقیم.![]()
گزینه اول نوشته
حالا دقیقا من نمیدونم منظور خود سایت است یا کلا بحث در مورد سایت های آلوده ممنوع استقرار دادن لینک سایت های آلوده ممنوع.
سلام دوســت عزیز , هـمه گزینه ها رو تسـت کردم بازم ارور های بالا ..
- - -
Ignore This Warning هــم زدم ارور زیـر رو داد ...
موفق باشید!
سلام.
خوب ایشون تذکرات لازم رو دادند.
قوانین کلی هستن و ممکنه نیاز به تبصره داشته باشن!
علاوه بر اینها، این تاپیک شرایط ویژه ای داره.
با این حال با مدیران و ناظران محترم رایزنی و هماهنگی خواهیم کرد.
فقط باید هر لینک مخرب رو به ترتیب شماره گذاری کنیم تا برای اعلام نتایج به شماره ها اشاره بشه.
ما هم این ایده رو مد نظر داشتیم تا بتدریج مطرحش کنیم.
حالا که جناب vtn54 توضیحات خودشون رو ارائه کردن فرصت خوبیه تا دامنه کار رو گسترش داده و اهرم های امنیتی مختلف رو وادار به عکس العمل کنیم.
سلام ، همونطور که قبلا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز صحبت کرده بودم ،: لینک سایت آلوده به شکل غیرمستقیم برای تست مانعی نداره ، (فایل TXT)
اما هر گونه آلودگی صفحات تاپیک ها (هر انجمنی) خلاف قوانین بوده به همراه جریمه.
BullguardInternetSecurity این دوتارو شناسایی نکرد:
programutil.exe و privacynU.exe
چون عکس ها فضای زیادی رو میگرفت از تایپیک سه تارو بیشتر نمیزارم:
![]()
Last edited by AlexanderMahone; 07-10-2011 at 00:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)