تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 634 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها من تو نصب رام سیانوژن مشکل دارم.
    رام 2.3.3 روی گوشیم داشتم اومدم سیانوژن بریزم ریست میشد پرسیدم گفتند نمیشه باید jpu بریزی ریختم بازم افاقه نکرد الان همش در حال ریست شدنه و مجبورم دوباره بشینم jpu روش بریزم. اینم لیست کاراییه که انجام دادم. اول jpu رو ریختم، با cf root روتش کردم، بعد دیدم cwm نداره، پرسیدم گفتند باید کرنل speedmode رو بریزی اون و ریختم بعد فایل آبدیت سیانوژن رو ریختم رو مموری رفتم cwmتو بخش Mount & storge سیستم و دیتا و کش رو فرمت کردم، تو advance هم dalvik cashe رو وایپ کردم، بعدش هم که از install from sd card آبدیت و نصب کردم، روشن میشه میره رو لوگوی گالکسی اس با مود سیانوژن بعد یه لحظه یه چیزایی لود میکنه و دوباره ریست گفتم شاید ریست شدنش طبیعه صبح بیدار شدم دیدم هنوز داره ریست میشه!.کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟
    اتفاقا جزو کم fc ترین رام هاست ، همه چیزش عالیه حتی باتری
    البته برای اینها باید آخرین نسخه nighty رو بریزی
    من فقط با رنگ هاش مشکل دارم و کیبوردش دکمه خط بعد نداره!
    در کل هیچ وقت مثل رام های اصلی نمیشه از نظرم

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    من الان سیانوژن دارم تنها رامی هست که میتونم بگم خوبه و میوی که فقط من با باطریش مشکل داشتم
    شما اینطوری که من میگم نصب کن یه اشتباهی ام که تو فول وایپ داشتی فکتوری ریست نکردی
    اول نصب JPU بهتره قبلش کرنل اسکریپم استفاده کنی
    تو نصب JPU حتما حتما باید تیک بوتلودر آپدیتو تو ادین بزنی بعد نصب رام فکتوری ریست با کد #3855*2767* مموریت هم پاک میشه
    بعد با سی اف روت مخصوص خودش روتش میکنی بعد کرنل speedmod حالا فول وایپ میکنی
    بعد رام RC1 رونصب میکنی بعد افزونه های گوگل حالا فرمت کش و وایپ دالویک کش بعد آخرین آپدیت ونصب میکنی
    از کرنل اسکریپ هم قبل و بعد از تغییر کرنل استفاده کن حتما یعنی وقتی میخوای سیانوژن و نصب کنی یه بار نصبش کن(البته مخصوص کرنل عوض کردنه ولی باز ضرری نداره)
    الان آخرین آپدیت 135 هست که به اندروید 2.3.7 ارتقا پیدا کرده
    کلا فورس کلوز زیاد نداره مثل رام های اصلی میومنه نصبش یکم دردسر داره
    کیبورد من دکمه خط بعد داره از go sms pro هم استفاده میکنم مصرف باتری هم خیلی خیلی عالیه
    اگه رام MIUI مصرفش مثل این بود بهترین رام واسه گوشی های اندرویدی میشد واقعا ظاهر زیبایی داره
    کلا من رام های اصلی رو قبول ندارم به جز JVR اولیه
    Last edited by Pedram_mrn; 03-10-2011 at 22:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من ديروز s plus خريدم گذاشتم 16 ساعت يك ضرب شارژ شد.الان تست ميكنم ميبينم تو شهر كسي بهم زنگ بزنه ميتونم جواب بدم ولي تو خونه نه.با گوشي ديگه اي هم همچين مشكلي نداشتم تا حالا.كسي راه حلي نداره؟
    راستي خطمم همراه اول هست كه اين مشكلو باهاش دارم.ولي با ايرانسل چك كردم همچين مشكلي نداشت.جريان چيه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من ديروز s plus خريدم گذاشتم 16 ساعت يك ضرب شارژ شد.الان تست ميكنم ميبينم تو شهر كسي بهم زنگ بزنه ميتونم جواب بدم ولي تو خونه نه.با گوشي ديگه اي هم همچين مشكلي نداشتم تا حالا.كسي راه حلي نداره؟
    راستي خطمم همراه اول هست كه اين مشكلو باهاش دارم.ولي با ايرانسل چك كردم همچين مشكلي نداشت.جريان چيه؟
    فقط تو خونه؟؟ عجیبه!

سیمکارتی که باهاش مشکل داری قدیمیه؟ اگه قدیمیه برو یه جدید بگیر ...

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اگه رام MIUI مصرفش مثل این بود بهترین رام واسه گوشی های اندرویدی میشد واقعا ظاهر زیبایی داره
    MIUI با اینکه بیس سیانوژن رو داره ولی مصرفش بالاست...در حالی که سیانوژن مصرفش از رام های اصلی هم کمتره....
    ولی به نظرم هیچ رامی آمستریس نمیشه.....

5. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط تو خونه؟؟ عجیبه!

سیمکارتی که باهاش مشکل داری قدیمیه؟ اگه قدیمیه برو یه جدید بگیر ...
    البته نه فقط تو خونه يعني مركز شهر كه رفتم جواب داد.سيم كارت جديد همراه اول رو هم تست كردم مشكل داشت

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

البته نه فقط تو خونه يعني مركز شهر كه رفتم جواب داد.سيم كارت جديد همراه اول رو هم تست كردم مشكل داشت
    ربطی به شارژ کردنت نداره
    یه بار فکتوری ریست کن ببین درست میشه!
    اگه گوشیت گارانتی داره ببر گارانتی

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

MIUI با اینکه بیس سیانوژن رو داره ولی مصرفش بالاست...در حالی که سیانوژن مصرفش از رام های اصلی هم کمتره....
    ولی به نظرم هیچ رامی آمستریس نمیشه.....

مصرف MIUI final خوبه اما بعد یکی دو روز نمی دونم کدوم پروسه هست که باتری رو قورت میده !
    من همیشه بعد از نصب MIUI باتری فوق العاده ایی دارم اما یه روز که میگذره شروع میکنه باتری خوردن.

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مصرف MIUI final خوبه اما بعد یکی دو روز نمی دونم کدوم پروسه هست که باتری رو قورت میده !
    من همیشه بعد از نصب MIUI باتری فوق العاده ایی دارم اما یه روز که میگذره شروع میکنه باتری خوردن.
    شما فارسی ساز می ریزی؟ بچه ها میگن کار کار خودشه!!

دوستان یه سوال ...

این سینک شدن با اکانت گوگل دقیقا به چه معناست؟ مثال می زنم

مثلا من تو اکانت گوگلم شماره های A..B...C رو دارم...خوب گوشیمو با اکانت سینک می کنم...هر 3 تا شماره میاد تو گوشیم..

حالا شماره های D و E رو بصورت دستی رو گوشیم سیو می کنم...الان دوباره با اکانتم سینک کنم چه اتفاقی باید بیفته؟

من این کار رو کردم و حدسم این بود که شماره های D وE به اکانت اضافه شه و گوشی دست نخورده باقی بمونه...

ولی شماره های A,,,B...C دوباره به گوشی اضافه شدن و مجبور شدم با قبلی ها merge کنمشون...

اینطوری که بدرد نمی خوره پس این سینک شدن یعنی چییی؟؟ جایی رو اشتباه کردم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

سلام دوستان می بخشید من یه سوالی داشتم سرچ کردم اما جواب نگرفتم دیگه می بخشید میدونم تکراریه ولی چاره ای نبود

من حدود 500 تومن دارم و قصد دارم گالکسی بخرم حالا به نظر شما همین مدل 9000 خوبه یا 9001؟ شنیدم برا 9000 ساپورت نرم افزاری خیلی بیشتره و در ضمن مدل پلاس از قدرت گرافیکی پایین تری برخورداره ..به نظرم 9000 بهتره اما ممنون میشم بازم راهنماییم کنید.
    در ضمن موقع خرید چه چیزایی رو باید چک کنم که هم مطمئن باشم سالمه هم آکبنده ؟ اخه برا گالکسی 2 خیلی موارد رو باید چک کرد...(مخصوصا برا ال سی دی که مشکل نداشته باشه مثل زردی و پیکسل سوخته..) حالا ممنون میشم اگه دقیق بم بگید کامل چه چیزایی رو باید چک کنم؟؟

ساخت کدوم کشور خوبه ؟ ارزش داره گرونتر بخرم مثلا برای ساخت کره یا نه؟

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان می بخشید من یه سوالی داشتم سرچ کردم اما جواب نگرفتم دیگه می بخشید میدونم تکراریه ولی چاره ای نبود

من حدود 500 تومن دارم و قصد دارم گالکسی بخرم حالا به نظر شما همین مدل 9000 خوبه یا 9001؟ شنیدم برا 9000 ساپورت نرم افزاری خیلی بیشتره و در ضمن مدل پلاس از قدرت گرافیکی پایین تری برخورداره ..به نظرم 9000 بهتره اما ممنون میشم بازم راهنماییم کنید.
    در ضمن موقع خرید چه چیزایی رو باید چک کنم که هم مطمئن باشم سالمه هم آکبنده ؟ اخه برا گالکسی 2 خیلی موارد رو باید چک کرد...(مخصوصا برا ال سی دی که مشکل نداشته باشه مثل زردی و پیکسل سوخته..) حالا ممنون میشم اگه دقیق بم بگید کامل چه چیزایی رو باید چک کنم؟؟

ساخت کدوم کشور خوبه ؟ ارزش داره گرونتر بخرم مثلا برای ساخت کره یا نه؟

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز
    کاملا تایید میشه!
    دوستان ایفون یتیم شد!
    استیو جابز در 56 سالگی دار فانی را وداع گفت!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •