تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 399 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

midnight عزیز کارشناسی پیوسته میگرفتن یا ناپیوسته؟ بعید میدونم ما ناپیوسته ها (کاردانی پیوسته به کارشناسی ناپیوسته) رو بدون کنکور بگیرن. مهندسی کامپیوتر چطور؟ بعد خب دانشگاه های خوب چطور؟ نمیشه که بگن کنکور حذف و راه حل ندن. مثلا تهران جنوب و تهران شمال و کرج و بقیه جاها چطور میخوان بگیرن؟ ممنون ار لطف شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

midnight عزیز کارشناسی پیوسته میگرفتن یا ناپیوسته؟ بعید میدونم ما ناپیوسته ها (کاردانی پیوسته به کارشناسی ناپیوسته) رو بدون کنکور بگیرن. مهندسی کامپیوتر چطور؟ بعد خب دانشگاه های خوب چطور؟ نمیشه که بگن کنکور حذف و راه حل ندن. مثلا تهران جنوب و تهران شمال و کرج و بقیه جاها چطور میخوان بگیرن؟ ممنون ار لطف شما
    خواهش می کنم باور کنید امروز از 7 صبح که رفتم تا 2 بعد از ظهر سرپا وایساده بودم یکمی از مراحل ثبت نام هم موند و الی خودمم خیلی کنجکاو بودم بپرسم

الان این دانشگاهی که من می رم تو دانشگاه های ازاد مثلا جز دانشگاه های بزرک پر امکانات و معتبر هست یه زمانی ارزوم بود توش قبول شم نشدم الان مثل اب خوردن قبول شدم.

والا من در حد همین چیزایی که امروز دیدم یک پسری برای کارشناسی ناپیوسته سوال کرد و یکی دیگه هم اقای مسنی بود که برای پسرش می پرسید که بشون گفتن برید فلان جا مسئولش اقای ...هست ..یعنی چی یعنی دارن ثبت نام می کنن.
    واقعا انقدر شهریه ها بالاست که اصلا چیز عجیبی هم نیست احتمالا خیلی از دانشگاه ها رشته هاشون خالی مونده و ثبت نامی کم داشتن که این کارو می کنن بهتر برید یک دانشگاه معمولی بپرسید بدون کنکور چه رشته هایی رو ثبت نام می کنید چون این دانشگاهایی که اسم بردید اگه خیلی ترازشون بالا باشه یه وقت می بینی اصلا بدون کنکور نمی گیرن .
    برای کارشناسی پیوسته اصلا نمی دونم ولی احتمال اونم هست باید پرسید و فکر کنم بستگی به دانشگاه هم داره

فقط اینو مطمئن هستم که رشته های خوب رو بدون کنکور نمی گیرن چون یکی از مسئولین گفت نه هر رشته ای حتی اسم اورد مثل برق قدرت و .. که نمی گیرن یه سری رشته های ..

کلا تو نت به جایی نمی رسی اگه قصدت ثبت نام هست ضرر نداره شما بهترین کار اینه که فردا ساعت اداری بری از یکی از دانشگاه های ازاد سوال کنی امارشو در بیاری ببینی رشته کامپیوتر بدون کنکور ثبت نام می کنن یا نه..چون الان موقع ثبت نام ها هست تا فردا که اخرین مهلتش هست
    موفق باشی بازم سوالی بود در خدمتم ولی اطلاعات من فعلا در همین حد و اندازه هست

3. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

امروز رفتم وثبت نام کردم قضیه این بدون کنکور هم پرسیدم و همین الانشم بدون کنکور می گیرن ولی نه هر رشته ای حتی مسئولی نشسته بود واسه این کار!!! در ادامه اگه کسی تو این مورد سوالی داره بیشتر توضیح میدم
    از طرفی دانشگاه هم دانشگاه نجف اباد هست که دوستان اصفهان می دونن چقدر مدرکش معتبر هست نسبت به دانشگاه های دیگه ازاد..ببینید بقیه دانشگاه ها چه خبره!
    اگه بدونید چقدر پول گرفتن حالا من که بماند از بقیه دانشجو ها باور نمی کنید! شهریه ها تقریبا دوبل شده.نگم بهتره ..جالب اینجا بود اگه پول نقد نداشتی ثبت نام بی ثبت نام! یعنی وام اینا نمی دن! از ترم دو به بعد می دن ..
    چقدر خبر بد دادم

بچه ها یه سری رشته ها معمولی همین الانشم بدون کنکور پول وردارین برین ثبت نام کنید و از همین امروز بشینید سر کلاس.این چیزایی که می گم راجب دانشگاه خودمونه بقیه دانشگاه ها اطلاع ندارم شاید اونجا رشته های بهتری هم باشه واسه انتخاب.
    مثلا رشته های عمران برق قدرت و متالوزی و...... رو دانشگاه ما نداشت واسه ثبت نام!
    اینا جای خود داره و باید حتما براش کنکور بدید برای دانشگاه ما..
    یه سری رشته های ببخشید بی درو پیکر بیشتر هم تو ادبیات... یه سری افراد بودن از مسئولین وقتی تو بادجه ها ثبت نام بودن سوال می کردن و مسئولین می گفتن برید بادجه فلان اقای فلان رشته ها رو بتون بگه...

امروز تو رستوران با چندتا از دانشجو ها که صحبت می کردم می گفتن امسال خیلی دانشگاه پذیرش گرفته سال قبل اصلا صف برای رستوران نبود و این محوطه ها خالی بود الان ببین..در مورد همین برداشتن کنکور هم همه اطلاع داشتن و می گفتن مدرک ها دیگه خیلی داره بی ارزش می شه خدا کنه پاش به رشته های دیگه و مقطع ارشد باز نشه..
    امیدوارم جواب سوال هاتون تو این پست باشه اگه سوالی تو این ضمینه داشتید بگید
    آره حرف شمارو منم تایید میکنم
    من گرمسار قبول شدم ، تو سایتش زده بوده ثبت نام دانشجو بدون کنکور رفتم دیدم ، بعله سه مقطع کاردانی و کارشناسی و کاردانی ناپیوسته میگیره که رشته هارو هم مشخص کرده ...!
    گفتم برم رودهن و ببینم اگه همین شرایط و داره یه راست برم رودهن که نزدیکترم هست اما همچین چیزی نبود توش :|
    نمیدونم راحت انتقالی میدن بعدا از همین گرمسار به رودهن یا نه !

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی من بدبخت رو راهنمایی کنه

من الان ترم پنجمم.
    ترم پیش اشتباه خیلی بزرگی کردم که درسامو نخوندم
    همه درسارو گذاشتم واسه شب امتحان که یه شبه هم نتونستم جمعش کنم و در نتیجه از 19 واحد 14 تاشو افتادم
    ترم خیلی مهمی هم بود، اگه همه شو قبول میشدم الان ترم آخرم بود ولی چون اینقد زیاد افتادم باید حداقل دو ترم دیگه بخونم
    هنوزم نمیدونم چرا این کارو کردم ... اصلا از خودم توقع نداشتم

الان یه چیزی که منو نگران کرده اینه که نکنه نتونم کنکور سال بعد شرکت کنم.
    چون ترم پیش مشروط شدم این ترم 14 واحد بیشتر نتونستم بردارم و 24 واحد میمونه واسه ترم های بعد.
    که معلوم نیس این دانشگامون 24 واحدی رو که من باید بردارم ارائه بده یا نه

یکی به من بگه ... من میتونم کنکور کاردانی به کارشناسی سال بعد شرکت کنم یا نه ؟
    رشته م فنی حرفه ای کامپیوتره.

آخه تا اونجایی که میدونم برای شرکت در کنکور تا یه تاریخ مشخصی باید تمام درسامونو پاس کرده باشیم.

یعنی من باید برم سربازی ؟ نه .... اینو نگید

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

مجید جان اگر مدت زمان تحصیل شما بیشتر از 5 ترم یا بیشتر باشه دیگه مشمول هستی و باید بری خدمت.
    بهتره بیشترین واحد رو برداری و تابستون و معرفی به استاد از این چیزارو اضافه کنی تا تموم بشه و به مشکل بر نخوری.
    کنکور رو میتونی شرکت کنی ولی تا جواب کنکور باید کاردانی رو برای نیمه دوم یعنی بهمن تمام کرده باشی.

7. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

خواهش می کنم باور کنید امروز از 7 صبح که رفتم تا 2 بعد از ظهر سرپا وایساده بودم یکمی از مراحل ثبت نام هم موند و الی خودمم خیلی کنجکاو بودم بپرسم

الان این دانشگاهی که من می رم تو دانشگاه های ازاد مثلا جز دانشگاه های بزرک پر امکانات و معتبر هست یه زمانی ارزوم بود توش قبول شم نشدم الان مثل اب خوردن قبول شدم.
    دقیقأ !!!
    دانشگاه آزاد شاهرود هم جزء دانشگاههای خوب بود ، هرکس می شنوه که بدون کنکور پذیرش داره تعجب می کنه
    پس نمیشه گفت بستگی به این داره که دانشگاه خوبی باشه یا نه
    بهتره بگیم بستگی به بزرگی کیسه ای داره که برای جمع کردن پول مردم دوختن
    این پذیرش بدون کنکور هم خیلی سر و صدا داشت / و نظرات متفاوتی راجع به ارزش مدرک دانشگاه آزاد بیان شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه مشمول نباشی حتما باید موقع ثبت نام مقطع بعدی اگه قبول شدی مدرک دوره قبلی رو داشته باشی..مثلا برای ارشد باید کارشناسی رو مدرکشو اصلشو بشون بدی
    ولی سربازی هم رفتنش دل می خواد تو این اوضاع !یه وقت واقعا سرباز می شید برای جنگی چیزی

امروز دانشگاه بودم هم کارشناسی هم کارشناسی ناپیوسته هم کارشناسی ارشد ثبت نام می کنن واقعا دیونم کردن و الی می رفتم رشته ماکارونی هاشو می پرسیدم ..خداییش می گم خیلی بی نظم ثبت نام می کنن اخر سر یکی از مسئولین خانم پا شد با هم هم رکاب شدیم کارم درست شد ..دمشونم گرم دل مارم خیلی بردن .
    بعضی رشته ها به تعداد مشخص ثبت نام می کردن خدا به داد برسه به قولی دوست قبلی دانشگاه شده لوله پولیکا

اینم متن های تبلیغاتی بزرگ که تو مسیر دانشگاه گذاشته بودن
    کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه بدون کنکور!
    ادرس پایینش زده بود

اینم یه سری اطلاعات تکمیلی موفق باشید

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه بدون کنکور!

یعنی ارشد هم بدون کنکور شد ؟؟؟
    اینکه کنکور رو حذف کن بد نیست ولی آخه همینجوری بدون هیچ شرطی ( شرط معدل ) همینطوری الکی ثبت نام می کنن ؟؟؟؟
    آخه حتی اول ابتدایی هم یه شرط سنی داره
    چه مملکت جالبی شده
    حالا هی بشینیم گلایه کنیم

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان در مورد دانشگاه ازاد هیچ فرقی نمیکنه که چه با کنکور و چه بی کنکور...
    موقعی هم که کنکور بود تقریبا صد در صد داوطلبا قبول میشدن..خود من امسال ازاد شرکت کردم بالاترین درصدم 13 درصد بود اندیشه بقیه ش یا صفر بود یا منفی یا نهایتا 5 -6 درصد...با این وضع قبول هم شدم...مهم اینه که هنوز کنکور سراسری پا برجاس

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مجید جان اگر مدت زمان تحصیل شما بیشتر از 5 ترم یا بیشتر باشه دیگه مشمول هستی و باید بری خدمت.
    بیشتر از 6 ترم مشمول میشی نه بیشتر از 5 ترم

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •