باید 1.9 باشه.
هر وقت اومد برای نصبشم بده بیرون راحت تره..!
باید 1.9 باشه.
هر وقت اومد برای نصبشم بده بیرون راحت تره..!
بچه ها من میخام فردا کنسولم را بدم بیرون برام lt+2.0 بریزن . امروز زنگ زدم یه جا گفت بیارید براتون میریزیم .
فقط یه سوال :
این فریمور الان کامله ؟ یعنی بعدش میشه تمام بازی های XGD3 را بازی کرد ؟ دوباره چند روزه دیگه که آپدیت نمیخاد ؟
سلام من یه Slim 4 gb دارم و ال تی هم ندارم و داشبوردم هم همون فابریکه و فردا میخوام برم ال تی 2 بریزم . باید داشبورد 13599 هم بریزم ؟ میتونم خودم این کارا کنم ؟ یا باید بدم بیرون ؟ اگه میتونم چه جوری ؟ اگه من ال تی 2 ریختم و بازیه Fifa12 را گذاشتم و گفت باید آپدیت کنی چکار کنم ؟ تورو خدا راهنمایی کنید یه وقت مجبور نشم دوبار ال تی 2 بریزم یا مشکلات دیگه !!!!!!
سلام من یه Slim 4 gb دارم و ال تی هم ندارم و داشبوردم هم همون فابریکه و فردا میخوام برم ال تی 2 بریزم . باید داشبورد 13599 هم بریزم ؟ میتونم خودم این کارا کنم ؟ یا باید بدم بیرون ؟ اگه میتونم چه جوری ؟ اگه من ال تی 2 ریختم و بازیه Fifa12 را گذاشتم و گفت باید آپدیت کنی چکار کنم ؟ تورو خدا راهنمایی کنید یه وقت مجبور نشم دوبار ال تی 2 بریزم یا مشکلات دیگه !!!!!!
سلام
اگه ایکس باکست اسلیم هست که باید کمی صبر کنی تا آپدیت جدید بییاد ..اگه اسلیم نیست بده بیرون برات نصب کنن
LT+2
هزینه 10 تا 20 تومان هست..!
آقا معذرت من نتونستم پست های قبلی رو بخونم حالا این سوالو از شما عزیزان دارم:یه راهنمایی در مورد آپدیت 2012از شما می خوام؟قیمتش چنده؟
دوستان یه دسته ای تو بازار دیدم ماله ایکس باکس بی سیم میگفت 30 تومن!
بهش گفتم دسته ایکس باکس 60 تومنه حتما دسته شما سیم داره گت نه بی سیمه
حالا دلیل ارزونیش چیه؟ پکشم مثل پک دسته های 60 تومنی بود
دو دلیل وجود داره:
1-طرف سرش خورده به دیوار و داره چرت میگه
2-دست دومو پرت کرده تو یه پک
اگه گزینه ی اول باشه با سر برو بخرش![]()
سلام بچه ها الان lt2 اومد؟؟؟ اگه اومده استادش کنیم سا صبر کنیم بگذره بعد؟؟/
طریقه ریختنش مثل 1.91 اموزش تو انجمنه؟؟؟ یا بدم بیرون؟
آدرسشم علائدیت طبقه دوم یکی ا زمغازه های اون گوشه ..جاشو دقیق یادم نیست..
میگم شاید دست جنسش درجه2 چینی بوده!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)