سلام دوستان
بلاخره بوسيله پلي استيشن 3d ، فيلم 3d دیدم
فيلم آي مكس درياي عميق روديدم واقعا جالب بود ....اگه راهنمايي خواستيد در خدمتم
![]()
سلام دوستان
بلاخره بوسيله پلي استيشن 3d ، فيلم 3d دیدم
فيلم آي مكس درياي عميق روديدم واقعا جالب بود ....اگه راهنمايي خواستيد در خدمتم
![]()
Last edited by hayat; 03-10-2011 at 03:51.
با سلام به دوستان 3 بعدي باز اقا من چند تا سوال دارم
1.اينکه مثلا فيلم(رزيدنت اويل 4) 1080P با فرمت MKV که سايد باي سايد هست با فيلمي که بلوري اصلي هست از نظر ديد 3بعدي
فرقي ميکنه
2.فيلم 3 بعدي وقتي نگاه ميکنيد از پنل قشنگ بيرون مياد و ادمو واقعا هیجان زده میکنه یا نه
من در سینما 4 بعدی فیلم جزیره گمشده رو دیدم که واقعا جالب بود یعنی بعضی جاها قشنگ جلوی صورتت میاد در صورتی که 5 یا 6 متر فاصله با پنل داری
اگر تمام فیلم های 3 بعدی اینجوری باشه خوشبحال کسی که از این تکنولوژی استفاده میکنه
1) من اين قيلم رو هم بصورت بلو-ري سه بعدي دارم وهم بصورت SBS و بايد بگم تفاوت كيفيت بلو-ري با SBS نسبتاً قابل توجه هست! البته خوب طبيعي هم هست، چون Bitrate بلو-ري به مراتب بالاتر از MKVفشرده شده هست. از نظر افكت سه بعدي فرق خاصي نداره ولي شفافيت تصوير بلو-ري يه سر و گردن بالاتره!
2) بستگگي به فيلمش داره، بعضي از فيلم ها مثل آواتار بيشتر عمق دارند و بعضي فيلم ها هم مثل همين Resident Evil Afterlife صحنه هاي زيادي دارند كه اجسام و اشيا مختلف رو پرت مي كنند تو صورت بيننده!
------------------------------
در مورد تاپيك هم مي خواستم بگم، تاپيك خوبي زديد، دستتون درد نكنه. من تقريباً هر چي بلو-ري و فيلم سه بعدي بدرد بخور اومده بيرون (شايد بشه گفت بيشتر از 90 درصد از كل content ها) رو ديدم، اگر سوالي بود در خدمت هستم.
ممنون از جواب
سیستم تصویری شما(مدلTV و پلیر) چیه
کدوم فیلم 3 بعدی تا حالا مشتی به دلتون نشسته
یه سوال میپرسم نمیدونم بدونید یا نه اما اگر اطلاعات کمی هم دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید
من یه فیلم 3 بعدی دیدم که 2 تا فایل داشت مثلا AVATARLeftfile.MKV & AVATARrightfile.MKV
که تونستم با نرم افزار 3Dmerge به هم بچسبونم و بشه Side by Side
حالا نمیدونم چه جوری یه فیلم SBS رو برعکس به 2 تا فایل تبدیل کنم
اگر سایتی میدونید که این جور کلیپ یا دمو و فیلم(2تا فایل جدا چپ و راست) داره لطفا معرفی کنید
خواهش ميكنم.
تلويزيون پاناسونيك P50Vt20 هست با پلير Samsung BD-C6900.
آواتار فوق العاده بود. Resident Evilهم خوب بود. Thor هم صحنه هاي خوبي داشت.
تو مستندها هم مستند IMAX Sun 3D بسيار زيبا بود و همينطور IMAX Space Station. البته همه رو الان يادم نيست كه بخوام تحليل كنم ولي كلاً اينا تو ذهنم مونده.
در مورد فيلم بلو-ري و سه بعدي يه وبلاگي هم دارم كه توضيحاتي دادم، اگر خواستيد مي تونيد سر بزنيد :
در مورد سوال آخر شما من متاسفانه چيزي سراغ ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز برای تماشای فیلم های سه بعدی که بصوزت ساید بای ساید یا side by side یا sbs پخش می شوند در تلویزیون اسمارت سامسونگ احتیاج به دستگاه پخش بلوری نیست شما میتونید فیلم رو از طریق usb نگاه کنید و هنگامیکه فیلم شروع شد باید 3d رو فعال کنید بنده تست کردم جواب میده در ماهواره های full hd هم بهمین صورت است برای تماشای فیلم های 3d باید دکمه 3d را بزنید و توصیه می کنم برای تماشا در این رسیورها بجای کابل HDMI از کابل 3d استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)