تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ارتقا سیستم تا 250

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض ارتقا سیستم تا 250

سلام دوستان
    اگه امکانش هست در مورد سه قطعه سی پی یو گرافیک و رم راهنمایی کنید چی بگیرم ؟
    مادربرد رو تازگی عوض کردم مدلش ASROCK G41C-S هست
    کارم گرافیک دو بعدی هست و میخوام یه چیزی باشه که تو فایل های حجیم فتوشاپ کم نیاره
    اگه میشه بیشتر گرافیک مد نظرتون باشه چون شنیدم میشه تو فتوشاپ از GPU برای پردازش استفاده کرد ، میگن سرعتش فوق العاده بالا میره
    گرافیک انویدیا هم پیشنهاد بدیید ممنون میشم
    مادربرد رم های DDR3 و DDR2 ساپورت میکنه ولی حتما 3 باشه چون فتوشاپ خیلی از رم استفاده میکنه
    بودجه هم نهایتا 250 تومن دارم
    ممنون

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه امکانش هست در مورد سه قطعه سی پی یو گرافیک و رم راهنمایی کنید چی بگیرم ؟
    مادربرد رو تازگی عوض کردم مدلش ASROCK G41C-S هست
    کارم گرافیک دو بعدی هست و میخوام یه چیزی باشه که تو فایل های حجیم فتوشاپ کم نیاره
    اگه میشه بیشتر گرافیک مد نظرتون باشه چون شنیدم میشه تو فتوشاپ از GPU برای پردازش استفاده کرد ، میگن سرعتش فوق العاده بالا میره
    گرافیک انویدیا هم پیشنهاد بدیید ممنون میشم
    مادربرد رم های DDR3 و DDR2 ساپورت میکنه ولی حتما 3 باشه چون فتوشاپ خیلی از رم استفاده میکنه
    بودجه هم نهایتا 250 تومن دارم
    ممنون
    دوست گرامی شما مشخصات کامل سیستمی که داری رو بگو بخصوص CPU و پاور و صفحه نمایش.چون مادربورد شما سوکت 775 است ارتقا CPU خیلی محدود است.در ضمن بوجه شما برای ارتقا خیلی مناسب نیست.

3. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست گرامی شما مشخصات کامل سیستمی که داری رو بگو بخصوص CPU و پاور و صفحه نمایش.چون مادربورد شما سوکت 775 است ارتقا CPU خیلی محدود است.در ضمن بوجه شما برای ارتقا خیلی مناسب نیست.
    سی پی یو خودم pentium d 925 3gh
    پاورش رو نمیدونم چنده ولی مارک لاجیک هست که فکر میکنم اونم باید عوض بشه
    مانیتور f700b هفده اینج سی آر تی هست
    گرافیک هم 8600gt داشتم همین یه ماه پیش سوخت مجبور شدم یه دونه قدیمی بزارم روش اونم 7300 هست
    با نهایتاً 300 تومن میشه چیزی جمع کرد ؟ چون نمیخوام برای این سیستم زیاد خرج کنم میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی اگه نمیشه قطعات خوبی جمع کرد بگید کلا خرج اضافه نکنم و یه سیستم جدید بگیرم بجای لپ تاب چون کار من بستگی به این سیستم خونگی داره

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سی پی یو خودم pentium d 925 3gh
    پاورش رو نمیدونم چنده ولی مارک لاجیک هست که فکر میکنم اونم باید عوض بشه
    مانیتور f700b هفده اینج سی آر تی هست
    گرافیک هم 8600gt داشتم همین یه ماه پیش سوخت مجبور شدم یه دونه قدیمی بزارم روش اونم 7300 هست
    با نهایتاً 300 تومن میشه چیزی جمع کرد ؟ چون نمیخوام برای این سیستم زیاد خرج کنم میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی اگه نمیشه قطعات خوبی جمع کرد بگید کلا خرج اضافه نکنم و یه سیستم جدید بگیرم بجای لپ تاب چون کار من بستگی به این سیستم خونگی داره
    ببین دوست عزیز این سیستم ارزش ارتقا نداره.شما باید یه سیستم جدید بگیری.300 تومن فقط میشه یه CPU و MB و RAM بدرد بخور بگیری و تازه گرافیک و پاور هم میمونه.شما لپ تاپ رو بیخیال شو و سقف بوجه ای که داری رو بگو تا راهنماییت کنم که چی بگیری.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببین دوست عزیز این سیستم ارزش ارتقا نداره.شما باید یه سیستم جدید بگیری.300 تومن فقط میشه یه CPU و MB و RAM بدرد بخور بگیری و تازه گرافیک و پاور هم میمونه.شما لپ تاپ رو بیخیال شو و سقف بوجه ای که داری رو بگو تا راهنماییت کنم که چی بگیری.
    دیروز تشکر زیر پست شما و زدم بعدش جواب رو نوشتم ولی نیومد ریفریش کردم کلا پی سی ورد بالا نمی اومدالانم التر ا سو ر ف باز کردم گفتم یه امتحانی بکنم دیدم باز شدش
    ببینید من نمیدونم چقدر لازمه شما بگید برای یه سیستم خوب چقدر لازمه
    الان 950 تومن یه لپ تاپ اچ پی قرار بود بخرم
    250 هم برای ارتقا سیستم دارم
    در مورد قطعات برای کارای گرافیک و بازی هست
    مانیتور رو حتما حتما یه مدل خیلی خوب باشه فول اچ دی باشه 22 اینچ به بالا باشه و میلی ثانیشم پایین باشه تصویر این ور اون بشه حالت بلور پیدا نکنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز تشکر زیر پست شما و زدم بعدش جواب رو نوشتم ولی نیومد ریفریش کردم کلا پی سی ورد بالا نمی اومدالانم التر ا سو ر ف باز کردم گفتم یه امتحانی بکنم دیدم باز شدش
    ببینید من نمیدونم چقدر لازمه شما بگید برای یه سیستم خوب چقدر لازمه
    الان 950 تومن یه لپ تاپ اچ پی قرار بود بخرم
    250 هم برای ارتقا سیستم دارم
    در مورد قطعات برای کارای گرافیک و بازی هست
    مانیتور رو حتما حتما یه مدل خیلی خوب باشه فول اچ دی باشه 22 اینچ به بالا باشه و میلی ثانیشم پایین باشه تصویر این ور اون بشه حالت بلور پیدا نکنه
    ممنون
    OK.با حساب من بوجه شما شد 1200 .پیشنهاد من برای یه سیستم خوب برای بازی و کارهای گرافیکی:

CPU: Intel Core i5 2500k=254
    MB: Asus P8p67 Pro=225
    RAM: Elixir 8Gb 1600 (2x4G)=86
    VGA: EVGA GTX 560 ti=340
    HDD: Segate Barracada 1Tb 7200=65
    Power: Green 635B=98
    Case: GREEN MAGNUM + =42
    DVD: LiteOn 24X=25
    LCD=LG 22" 2253TQ=192
    Mouse + Key =25
    Sum=1352
    این سیستم میترکونه.اگه بوجه ای که داری نمیرسه CPU و MB رو به شرح زیر عوض کن:

CPU: Intel Core i5 2500=242
    MB: Asus p8hh61=108
    اینجوری کلش میشه 1223.

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

OK.با حساب من بوجه شما شد 1200 .پیشنهاد من برای یه سیستم خوب برای بازی و کارهای گرافیکی:

CPU: Intel Core i5 2500k=254
    MB: Asus P8p67 Pro=225
    RAM: Elixir 8Gb 1600 (2x4G)=86
    VGA: EVGA GTX 560 ti=340
    HDD: Segate Barracada 1Tb 7200=65
    Power: Green 635B=98
    Case: GREEN MAGNUM + =42
    DVD: LiteOn 24X=25
    LCD=LG 22" 2253TQ=192
    Mouse + Key =25
    Sum=1352
    این سیستم میترکونه.اگه بوجه ای که داری نمیرسه CPU و MB رو به شرح زیر عوض کن:

CPU: Intel Core i5 2500=242
    MB: Asus p8hh61=108
    اینجوری کلش میشه 1223.
    سیستم خیلی خوبی پیشنهاد دادین
    همه قطعات مشخصاتش رو در آوردم حتی برای بازی هم عالیه چه برسه به کارای گرافیکی
    مثل همین رم با باس 1600 جون میده فتوشاپ باز کنی یه فایل 1080p و 300dpi باز کنی باهاش کار کنی
    سی پی یو هم که تو این رنج همه همینو پیشنهاد دادن
    گرافیک هم اگه ضعیف بود بعدا sli میکنم
    فقط در مورد مانیتور این به اندازه 23700 سامسونگ کیفیت داره ؟
    البته برا قیمتش من زنگ زدم دوستم که تو یه فروشگاه فروش قطعات کار میکنه گفتش همین سی پی یو که شما قیمت دادی 254 قیمتش کرمانشاه 267 تومنه گرافیکشم میگفت اصلا ندیده
    چرا این همه اختلاف قیمت وجود داره ؟ من تو سایت دیجی کالا هم رفتم سیستم رو با پست هم بفرستن ارزونتر از قیمتهای اینجا در میاد
    البته مشکل اصلی نداشتن قطعات میگفت 10 تا مغازه باید بگردی اونم عمرا همشو با هم داشته باشه حتما مجبور میشی قطعات جایگزین بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •