تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 827 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    شرمنده نشد که آرشیو رو بخونم، واسه همین اینجا مطرح می کنم هر چند اگه تکراری براتون

یه هارد 1 ترا می خواستم
    برای ذخیره اطلاعات اعم از فیلم، موزیک، عکس و...
    به خصوص فیلم
    قابلیت این رو داشته باشه که مثلا فیلم رو بشه از داخلش دید
    برای نصب ویندوز نمی خوام
    usb3 رو هم ساپورت کنه
    و به خصوص مارک معتبری باشه

پرتابل یا آداپتوریش هم فرقی نمی کنه
    در ضمن کمی از مزیت های پرتابل و آداپتوری نسبت به هم توضیح می دید، اطلاعاتی ندارم در این خصوص
    اگر که هر کدوم بهتره همون رو پیشنهاد بدید

پیشاپیش ممنون
    دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی جامعی که ارائه کردی

الان من که از pc خونگی استفاده می کنم و لپ تاپ ندارم باید حتما از 3.5 اینچی یا همون آداپتور دار استفاده کنم؟

یعنی ریسک هستش که پرتابل خریداری کنم؟

3.5 اینچی بدون مشکل به لپ تاپ وصل میشه؟
    عزيز ، چه لپتاپ داشته باشي و چه PC هيچ فرقي نميكنه كه 2.5 اينچي بخري يا 3.5 اينچي . هم 2.5 اينچي و هم 3.5 اينچي هر دو هم به لپتاپ و هم به pc متصل ميشوند .

مهم اينه كه بودجه شما چقدر هست و اينكه آيا جابجايي داريد ؟ اگر براي يك ترابايت حاضر هستيد 130 هرارتومن بپردازين پس پيشنهاد ميدم كه پرتابل رو بخريد چون كمتر فضاي ميز رو اشغال ميكنه و دست و پا گير نيست .
    ولي ممكن هست يه دردسري داشته باشيد بنام كمبود ولتاژ كه به ندرت پيش مياد و ميتوان به راحتي پيشگيري كرد ، مثلا با توجه به اينكه PC داريد اگر با پورت جلوي كيس هارد 2.5 اينچي راه اندازي نشد حتما بايستي به پورت پشت كيس متصل كنيد ضمن اينكه كابل usb هاردهاي 2.5 اينچي كوتاه هستن و همچنين نميتونين از كابل رابط usb استفاده كنيد .

ولي اگر بودجه زيادي ندارين حتي با 98 هزارتومن ميتونين يك ترابايت از نوع دسكتاپي بخريد ولي با توجه به بزرگ بودنش و همچينين انبوه سيم و كابلهاي درهم پيچيده حسابي ميز كارتان را شلوغ خواهد كرد ولي ديگه دردسري به نام كمبود ولتاز ابداً نخواهيد داشت .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام مهرداد جان ، من داخل باكس رو نديدم عزيزم و نميدونم اون تيكه آهن چيه ، ولي برق هاردها فرق زيادي ندارن كلاً ميتوني يه هارد ديگه به جاش بذاري .
    يه پيشنهاد : ميتوني يه هارد خراب بندازي تو باكسش ببريش گارانتي تا برات عوضش كنن البته بايد يكم زرنگ باشي مثلا حتما هارد وسترن بزاري توش ، سيگيت بذاري توش از پنجره پرتش ميكنه بيرون
    كلا شوخي كردم رقيق

مهرداد جان من اين مدل WD Elements Play رو پيشنهاد ميدم كه تا 2 ترابايت هم هارد داره و ميتوني بعنوان هارد اكسترنال هم ازش استفاده كني همچنين ميتونه فرمت flv رو هم پخش كنه . فرمتهاي ويدئويي كه ساپورت ميكنه رو در زير نوشتم .

AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB/ISO, MP4/MOV (MPEG4, h.264), MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4), TS/TP/M2TS (MPEG 1/2/4, AVC), FLV (D1 resolution only), RM or RMVB 8/9/10

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس ديجي كالا
    کد:
    اون ستاره رو برداري حله

اون دفه توی سازگار شانس اوردیم این سری اواژنگ پرتمون میکنه بیرون
    حالا از باکس عکس میزارم ببینی برای ps3 باید هارد بگیرم بندازم توش برای همین برقشو پرسیدم

اون متا که گفتم خوب نیست hdd player? این وسترنه قیمتش چنده؟بعد زینویس هم ساپورت میکنه؟
    باکسش اینه المنته جون میده بازش کنیی

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون دفه توی سازگار شانس اوردیم این سری اواژنگ پرتمون میکنه بیرون
    حالا از باکس عکس میزارم ببینی برای ps3 باید هارد بگیرم بندازم توش برای همین برقشو پرسیدم

اون متا که گفتم خوب نیست hdd player? این وسترنه قیمتش چنده؟بعد زینویس هم ساپورت میکنه؟
    باکسش اینه المنته جون میده بازش کنیی
    والا رفیق ، خودت گفتی که ساپورت فرمت flv مهمه . سایت دیجی کالا قسمت مشخصات فنی متا رو بررسی کردم و ساپورتی از فرمت flv رو ننوشته تازه ننوشته که آیا srt فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر . اگر ساپورت نکنه مجبوری تمام زیرنویسها رو به فرمت IDX/SUB کانورت کنی تا زیرنویس رو خرچنگ و قوباغه نشون نده که کار وقت گیری هست .
    خودم یه hd playrer سیگیت دارم که مفت هم نمیارزه و زیرنویس به فرمت srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و مثل سگ از خریدش پشیمونم
    گرچه این مدل متا علاوه بر player بودن recorder هم هست اما من هرچی دنبال این سایت اصلی گشتم پیداش نکردم و نمیدونم محصول کدام کمپانی هست و ساپورت نرم افزاریش چطوریه !!!
    مدلهای عادی hd palyer وسترن که هارد ندارن در صورت آپدیت firmware زیرنویس فارسی به فرمت srt رو ساپورت میکنن و خرچنگ قورباغه نشون نمیدن ، احتمالا برای مدل WD Elements Play همینطور باید باشه که برای اطمینان باید در تایپیکش بپرسی .
    خلاصه من این مدل وسترن رو که ساپورت نرم افزاری کاملی داره رو پیشنهاد میدم گرچه ریکوردر نیست ولی به نظرم میارزه .

WD Elements Play با 24 ماه گارانتی آواژنگ هس که قیمت یکتراش 205000 تومن هست ولی مدل متا با 12 ماه گارانتی 230000 تومن هست هردو هم یکترابایت
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-10-2011 at 21:05.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

والا رفیق ، خودت گفتی که ساپورت فرمت flv مهمه . سایت دیجی کالا قسمت مشخصات فنی متا رو بررسی کردم و ساپورتی از فرمت flv رو ننوشته تازه ننوشته که آیا srt فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر . اگر ساپورت نکنه مجبوری تمام زیرنویسها رو به فرمت IDX/SUB کانورت کنی تا زیرنویس رو خرچنگ و قوباغه نشون نده که کار وقت گیری هست .
    خودم یه hd playrer سیگیت دارم که مفت هم نمیارزه و زیرنویس به فرمت srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و مثل سگ از خریدش پشیمونم
    گرچه این مدل متا علاوه بر player بودن recorder هم هست اما من هرچی دنبال این سایت اصلی گشتم پیداش نکردم و نمیدونم محصول کدام کمپانی هست و ساپورت نرم افزاریش چطوریه !!!
    مدلهای عادی hd palyer وسترن که هارد ندارن در صورت آپدیت firmware زیرنویس فارسی به فرمت srt رو ساپورت میکنن و خرچنگ قورباغه نشون نمیدن ، احتمالا برای مدل WD Elements Play همینطور باید باشه که برای اطمینان باید در تایپیکش بپرسی .
    خلاصه من این مدل وسترن رو که ساپورت نرم افزاری کاملی داره رو پیشنهاد میدم گرچه ریکوردر نیست ولی به نظرم میارزه .

WD Elements Play با 24 ماه گارانتی آواژنگ هس که قیمت یکتراش 205000 تومن هست ولی مدل متا با 12 ماه گارانتی 230000 تومن هست هردو هم یکترابایت

این مدلی ک شما معرفی کردی به درد نمیخوره عزیز . ساپورت نرم افزاری نداره و همچنین قابلیت اتصال ب اینترنت هم نداره ، اگه میخوای بگیری بهتره بری سراغ :
    WD TV Live Hub ک هم هارد با ظرفیت 1 ترا داره و همچنین تمام فرمت هارو ساپورت میکنه ، در ضمن زیرنویس srt هم مشکلی نداره قیمت 276000 تومن.
    این لینک سایت اصلی :

کد:

8. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lamia.boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشید

قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت بدون ادابتور رو دارم ، و USB2 , USB3 باشه ، اگه خروجی SATA2 داشته باشه بهتره زیاد قیمتش مهم نیست ولی دیگه خیلی گرون نباشه اگر Sata2 بودنش خیلی روی قیمتش تاثیر میزاره نداشته باشه هم مهم نیست ! مداوم هم به کامپیوتر قراره وصل باشه

مرسی از همه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدلی ک شما معرفی کردی به درد نمیخوره عزیز . ساپورت نرم افزاری نداره و همچنین قابلیت اتصال ب اینترنت هم نداره ، اگه میخوای بگیری بهتره بری سراغ :
    WD TV Live Hub ک هم هارد با ظرفیت 1 ترا داره و همچنین تمام فرمت هارو ساپورت میکنه ، در ضمن زیرنویس srt هم مشکلی نداره قیمت 276000 تومن.
    این لینک سایت اصلی :

کد:
    ممنون رفيق
    از قابليت اتصال به ابنترنت گفتي ، مثلا ميشه با استفاده از WD TV Live Hub به هر سايتي حتي p30world.com هم رفت ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشید

قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت بدون ادابتور رو دارم ، و USB2 , USB3 باشه ، اگه خروجی SATA2 داشته باشه بهتره زیاد قیمتش مهم نیست ولی دیگه خیلی گرون نباشه اگر Sata2 بودنش خیلی روی قیمتش تاثیر میزاره نداشته باشه هم مهم نیست ! مداوم هم به کامپیوتر قراره وصل باشه

مرسی از همه
    سلام
    پيشنهاد اول وستزن مدل My Passport Essential SE كه تا يكترابايت هم موجوده و uSB3 هم دارد .
    کد:
    پيشنهادو دوم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم هست و با توجه به نوع كاريجي كه باهاش هست يا USB3 هست يا USB2

کد:
    نكته : هارد اكسترنال با اينترفيس sata نداريم مگر اينكه سيگيت مدلهاي گوفلكس رو بخري كه با كندن كارتريج ميتوني از sata استفاده كني و برق مورد نيازشو از پاور تامين كني نكته مهم اين هست كه هاردهاي 2.5 اينچي فقط به برق 5 ولتي احتياج دارد پس بايد رشته سيم زرد كه 12 ولتي هست رو قطع كني .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lamia.boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا ممنون از راهنمایی تون ! خیلی کنکم کردین
    Last edited by lamia.boy; 02-10-2011 at 17:13.

14. این کاربر از lamia.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ammiralli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. من یه هارد اکسترنال 500 می خوام بگیرم. مهمترین چیز اینه که بک آپ اطلاعات مهمیه نباید از بین بره (خرابی نداشته باشه)
    چی پیشنهاد می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی

بنده قصد خرید هارد اکسترنال رومیزی 2TB رو دارم .
    دو مدل دیدم که قیمت هاشون به هم نزدیک بود .
    اولی FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB هست که مال شرکت Seagate هستش . می خواستم بدونم این هارد که USB3.0 هست روی سیستم بنده که USB3.0 ساپورت نمی کنه هم کار می کنه ؟!؟ (به صورت USB 2)
    کد:

دومی هم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 هست . که مال شرکت Western Digital هست.
    کد:

حالا می خواستم ببینم شما کدوم یکی از اینارو پیشنهاد می کنین ؟ و آیا این قیمتی که توی Chare.ir براشون زدن با توجه به ارسال رایگانشون مناسبه ؟ یا خیلی با بازار تفاوت داره ..

ممنون می شم راهنمایی بفرمایین . با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •