تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: تذکر برای خرید از بانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان بیخود خودتون رو به زحمت نندازین. قیمت محصولات سونی در تمام دنیا تقریبا یکسان است. طبق تحقیقات انجام شده بانی و باعث این گرانی قیمتها خود شرکت بازرگانی میباشد. در حال حاضر قیمتها فقط برخی مدلها 100تومن و در یک مدل 55 اینچ تا 400 تومن تخفیف خورده اما در کل قیمتها کماکان در تمام محصولات تقریبا 1میلیون با بانه اختلاف دارن . تمام حرف و حدیثهایی هم که در مورد نخریدن از بانه هست امثال غیر اصل و این حرفها همش حرف بیجاست ما حتی بعضی از مدلها رو هم باز کردیم مقایسه کردیم.ضمنا یادتون باشه کمپانی با عزمت سونی اجازه تولید جنس تقلبی به نام خودش رو به کسی نمیده.ضمنا دوستانی که به گناوه نزدیکتر هستن تا بانه.میتونن از گناوه خرید کنن. دقیقا با همون قیمتها چون اونجا هم پرشده ال ای دی و از دبی وارد میشه. مثلا nx720به قیمت 2270000هست و 40 اینچش 1650000

2. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان بیخود خودتون رو به زحمت نندازین. قیمت محصولات سونی در تمام دنیا تقریبا یکسان است. طبق تحقیقات انجام شده بانی و باعث این گرانی قیمتها خود شرکت بازرگانی میباشد. در حال حاضر قیمتها فقط برخی مدلها 100تومن و در یک مدل 55 اینچ تا 400 تومن تخفیف خورده اما در کل قیمتها کماکان در تمام محصولات تقریبا 1میلیون با بانه اختلاف دارن . تمام حرف و حدیثهایی هم که در مورد نخریدن از بانه هست امثال غیر اصل و این حرفها همش حرف بیجاست ما حتی بعضی از مدلها رو هم باز کردیم مقایسه کردیم.ضمنا یادتون باشه کمپانی با عزمت سونی اجازه تولید جنس تقلبی به نام خودش رو به کسی نمیده.ضمنا دوستانی که به گناوه نزدیکتر هستن تا بانه.میتونن از گناوه خرید کنن. دقیقا با همون قیمتها چون اونجا هم پرشده ال ای دی و از دبی وارد میشه. مثلا nx720به قیمت 2270000هست و 40 اینچش 1650000
    در تایید دوستمان
    اگر شرکت ها راست میگن قیمت ها را پایین بیاورند نه 100 تا ادا و اصول که اگر فلان مدل را بخری یک سال اینترنت رایگان{که 90 درصد اینترنت از فلان شرکت دارن) یا بلوری فلان مدل....

داره خودمونی میشه nanoreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

1

دوست عزیز اگه به پست اول مراجعه کنید من گفتم شایعاتی است که شرکت سونی می خواد قیمت ها رو بیاره پایین (من اینرو از یکی از فروشنده های نمایندگی شنیدم) اینجوری گفتم که دو دو تا 4 تا کنید اگه صحت داره بعدا پشیمون نشید.
    بعدشم من یا دوستان اینجا کی گفتیم تی وی های بانه غیر اصله همه فکر کنم میدونن گمرکی محصولات خانگی 12 تا 25 درصده + مدت زمان گارانتی + کارمزدهای حمل ونقل + واسطه ها هم نون می خوان دیگه باعث میشه قیمت ها بره بالا پس می ارزید از بانه با این قیمتی که شما میگی خرید کرد ولی اگه تفاوت قیمت بین 300 تا 400 باشه فکر نمی کنم ارزش فکر کردن داشته باشه.

در هر حال من عذر می خوام اگه سوء تفاهمی شده نمی خواستیم کسی رو از نان خوردن بی اندازیم.

5. 2 کاربر از nanoreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه به پست اول مراجعه کنید من گفتم شایعاتی است که شرکت سونی می خواد قیمت ها رو بیاره پایین (من اینرو از یکی از فروشنده های نمایندگی شنیدم) اینجوری گفتم که دو دو تا 4 تا کنید اگه صحت داره بعدا پشیمون نشید.
    بعدشم من یا دوستان اینجا کی گفتیم تی وی های بانه غیر اصله همه فکر کنم میدونن گمرکی محصولات خانگی 12 تا 25 درصده + مدت زمان گارانتی + کارمزدهای حمل ونقل + واسطه ها هم نون می خوان دیگه باعث میشه قیمت ها بره بالا پس می ارزید از بانه با این قیمتی که شما میگی خرید کرد ولی اگه تفاوت قیمت بین 300 تا 400 باشه فکر نمی کنم ارزش فکر کردن داشته باشه.

در هر حال من عذر می خوام اگه سوء تفاهمی شده نمی خواستیم کسی رو از نان خوردن بی اندازیم.
    پاسخ من به شخص شما نبود. جهت اطلاع رسانی بود ضمنا شنیدهای شما از یکی از نمایندگیهای سونی درست بوده و الانم اجرا شده. تخفیف حدود 100 تا 400 به محصولات بسیار کم فروش خورده واصلا شرکت بازرگانی به فکر مردم نیست که بخواد به مدلهای پرفروش تخفیف بزنه مثل nx710 که محبوبیت پیدا کرده. ضمنا من اهل خوزستانم شما نگران نباش از نون خوردن نمی افتم چون اهل بانه نیستم. شاید شما کارگر شرکت بازرگانی باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خرید LCD از بانه و گناوه اصلا به صرفه نیست چون اختلاف بسیار ناچیزه اما خرید LED از این دو شهر واقعا به نفع خریداره با این اختلاف نجومی وقابل توجه امیدوارم شرکتهای زورگویی مثل بازرگانی ایران که معلوم نیست مال کدوم ا ق ا ز ا د ه هست دیگه اینجوری به شعور مردم توهین نکنه که حتی در کشوری درب و داغون مثل عراق قیمتها با تمام دنیا یکی باشه اما تو ایران به واسطه وجود این امتیاز و رانت خواری این شرکت قیمتها دقیقا 2برابر باشه. فقط به اسم گارانتی شما باید پول 2تا tv رو به نمایندگی ایران بدید. وقتی هم کالاتون خراب شد واسه تعمیرش باید پول بدی گارانتی شامل یک چیزی میشه مثل سیل و زلزله برف .بارون

8. 4 کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در خرید از بانه هیچ وقت شک نکنید مخصوصا برای سایزهای بالای 46 اینچ . من یک 46hx950 رو هفته پیش با کرایه حدود 100 هزار تومان برام حدود 3740000 تموم شد که بازم با دراپ قیمت خود نمایندگی حدود 800 هزار اختلاف داره . در ضمن حتی یکی رو هم برای دوستان ex720 سایز 40 خرید اون هم حدود 400 هزار اختلاف قیمت داشت .
    گول گارانتی و خدمات پس از فروش رو هم نخورید که عمرا جواب نمی دند ، الان باجناقم یک vt20 پانسونیک با گارانتی بانیان گرفته سر ماه نشده خراب شده تلویزیون حدود 4 ماهه توی نمایندگی هست و این بدخت رو هر روز دارند سنگ قلاب می کنند و تازه الان بهش گفتند که درست نمی شه یه مابه التفاوت 1800000 بده تا یه مدل st30 بهت بدیم .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •