.
.
.
.
من امروز بازار بودم مدلی که من از Asus U41SV دیدم تو بازار USB 3.0 نداشتن.....قیمتش هم 1.100 بود......خیلی هم خوشگله
.
.
.
.
من امروز بازار بودم مدلی که من از Asus U41SV دیدم تو بازار USB 3.0 نداشتن.....قیمتش هم 1.100 بود......خیلی هم خوشگله
بهتره این صفحه رو دنبال کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
ولی من امروز یه لیست از اینترنت گرفتم که تو مشخصاتش usb 3 هم زده . اگر بگرده میتونه با usb 3 بخره . ولی گارانتیش الماس بود .
.
.
.
با USB 3.0 که باشه دیگه چه بهتر.....ولی خوب مدلی زده Asus .....شانس من بود 3 تا مغازه رفتم هیچکدوم مدل USB 3.0 دار نداشتن
منم توی لیست USB 3 دیدم!ولی من امروز یه لیست از اینترنت گرفتم که تو مشخصاتش usb 3 هم زده . اگر بگرده میتونه با usb 3 بخره
صفحه رو دیدم دیگه مطمئن شدم.بهتره این صفحه رو دنبال کنی.
آره واقعا چه مدلی زده
ایول تصویب شد همین و میگیرم.
فقط یه چیزی به نظرتون می تونم با گارانتی سازگار ارقام پیدا کنم؟
مرسی از راهنمایییاتون این سری دیگه مطمئنم.
(یه حسی می گه بگیرمش
)
.
.
.
.
آره یه حسی میگه بگیر و خودت وخلاص کن حالشو ببر...........خریدی یه عکسی ازش بنداز تو فروم پز بده
.
.
بخریا نیای بگی مدل فلان پیدا کردم 100 دل نه 1000 دل عاشق اون مدل شدما.....
سلام
انتخابای شما خیلی محدودن
k43 ایسوس
z470 لنوو
4750 ایسر
خب از لحاظ کیفیت لنوو از همشون بهتره ولی گرافیکش ضعیفه
ایسوس گرافیکش خوبه و کیفیت بالایی داره ن در حد لنوو
4750 گرافیکش خوبه ولی از کیفیت متوسطی برخورداره و خوب ارزونتر هم هست
در کل k43 انتخاب خوبیه برای شما رنگ بدی هم داره
البته مدلای 14 اینچ برای فیلم دیدن حرفه ای مناسب نیستن ولی کارتونو راه میندازه
100 میلیون تومان جایزه کسی ک تفاوت این دو تصویر رو پیدا کنه
500 میلیون جایزه![]()
منم داشتم فکر می کردم این پست و یه جایی دیدم100 میلیون تومان جایزه کسی ک تفاوت این دو تصویر رو پیدا کنه
نه دیگه همین و می خرم فقط یه چند روز تول میکشه(وایسم تا داداشم بیاد)بخریا نیای بگی مدل فلان پیدا کردم 100 دل نه 1000 دل عاشق اون مدل شدما.....
حتما این کارو می کنم.آره یه حسی میگه بگیر و خودت وخلاص کن حالشو ببر...........خریدی یه عکسی ازش بنداز تو فروم پز بده
مرسی![]()
نه چرا وایسید داداشتون بیاد با mrmazmamfi برید اونم مثله داداشتون میمونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)