مشکلش چی بود؟من که خیلی راضی هستمراستی حامد خان این ولف چی بود اغفالمون کردی زدیم تو گوشش؟گوشیم داشت به باد میرفت!
ممنون ولی فعلا نمیریزم تا ولف بزارتش توی رامشحامد خان من که 2.1 دارم.شما بزن تو گوشش![]()
مشکلش چی بود؟من که خیلی راضی هستمراستی حامد خان این ولف چی بود اغفالمون کردی زدیم تو گوشش؟گوشیم داشت به باد میرفت!
ممنون ولی فعلا نمیریزم تا ولف بزارتش توی رامشحامد خان من که 2.1 دارم.شما بزن تو گوشش![]()
اورکلاک کنی اصلا دیگه به هیچ عنوان باگ نخواهد داشت
اما خدایی روت میشه بگی تازه میخوای بری 2.3 ؟؟/
من میگم بیا این مرحله رو رد کن ما ندید میگیریم اما باید اورکلاک کنی باشه![]()
راستش من زیاد اهل تعویض گوشی نیستم.اما خدایی این حامد ترسیدا اصلا به روی خدش نیورد که یه همچین حرفی زده شده
اوستاد بیا دیگه دنبال پایه هستیم فعلا شدیم 2 نفر اما میگن باید 3نفره باشه تو هم بیا تا شروع کنیم اما باید صبر کنیم تا من گوشیمو بگیرم دادا
فکر کنم اوستاد داره با گوشیش وداع میکنه و کلی هم دست نوازش به سرش میکشه که میخواد باهاش یه همچین کاری بکنه (( حامد در موقعیت انجام شده قرار گرفت دیگه باید قبول کنه ))
سعی میکنم از این نوع رفتار پر خطر کمتر انجام بدم
شاید روزی دیگر.
در ضمن سیانوژن اعلام کرده که ایکس 10 رو ساپورت میکنه و توی سری بعدی رام هاش برای ایکپریاها رام میده.
بابا بیا نترس هیچی نمیشه اگه شد پای من بیا تهران گوشی X10 خودمو که تا اون موقع اورکلاک شده بهت میدم
در ضمن مگه نشنیدی میگن کار امروزو به فردا نینداز دادا![]()
بحث ترس نیست.نمیدونم چرا اینجورم.کارای ریسکی زیاد انجام نمیدم.البته تو این موارد.اورکلاک کردن در بلند مدت گوشی رو خراب میکنهبابا بیا نترس هیچی نمیشه اگه شد پای من بیا تهران گوشی X10 خودمو که تا اون موقع اورکلاک شده بهت میدم
در ضمن مگه نشنیدی میگن کار امروزو به فردا نینداز داد
بابا عمر مفید این گوشیا یک ساله مگه جند سال میخوای از این بدبخت استفاده کنی ؟؟؟؟؟
من پی وان گوشی قبلیم بود.2 سالی داشتمش.درنهایت هم ازم دزدینش که اینو خریدم![]()
این Xloud رو رام ولف ورژن 6 چرا کار نمیکنه؟ رو 3 که کار میکرد![]()
ای بابا کی گفته ؟
چند سالی راحت جواب میده
مخصوصا این خازنها
سلام
دوستان برین این رام ترکیبی رو بریزین خیلی خوبه
تنها باگش اینه بعد از چند مین خوندن موزیک پلیر خودش هنگ میکنه و فورس میده
اما بازم به تم هاش میارزه (تم های می یو ای بش میخوره )
مصرف باطریش اوایل خیلی بود الان خیلی عالی شده (خود به خود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)