منم همینطور. directx 9. c هم نصب کردم .لطفا راهنمایی کنید.
منم همینطور. directx 9. c هم نصب کردم .لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان، من این بازی رو دانلود کردم اما دایرکت ایکسشو ندارم کسی می تونه این دایرکت ایکس رو واسم اپلود کنه؟ممنون![]()
Last edited by ALI&SOAP; 20-09-2011 at 22:02.
بچه های بامرام یعنی کسی direct x این بازی رو نداره(ویندوزم رو عوض کردم، بازی جدید هم روش نصب نیست که دایرکت ایکس اپ تو دیت باشه)
ممنون![]()
اگه این آدرس یکسره برات کار نکرد،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرس رو توی add url نرم افزار" دانلود منیجر" کپی کن و دانلود کن.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
راهنمای قدم به قدم بازی limbo یا برزخ همراه با تصاویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E S S I; 20-09-2011 at 22:18.
دوستان کمک کنین چیکار کنیم تا دیگه بدون مشکل اجرا بشه
بچه ها.کسایی که مشکل سیاه موندن صفحه دارن یا ارور دایرکت ایکس از این لینک این فایل دانلود و نصب کنن.من که مشکلم حل شد.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تو این بازی چجوری دسته رو فعال کنیم؟ کسی با دسته بازی کرده تو اینجا؟ البته تو pc
مال من حل نشد راه دیگه ای هم هست؟
فک کنم بتونی از settings این کارو بکنی
سلام دوستان
من بازی Limbo رو روی ویندوز قبلیم (سون) نصب کرده بودم و تا نزدیک های آخرش هم رفته بودم. بعد مجبور شدم که ویندوزم رو عوض
کنم ولی حالا که رو این ویندوز جدیده نصب کردم بازی بالا نمیاد و وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم یه صفحه سیاه باز میشه و هیچ
اتفاقی نمیافته و توی منوی بازی نمیره !!
اولش هم که نصب کردم وقتی روی آیکن بازی کلیک می کردم ارور میداد و میگفت d3dx9_43.dll رو پیدا نمیکنه که من این رو از اینترنت
دانلود کردم و ریختمش توی سیستم 32 و دیگه اون ارور رو نداد ولی بازم بازی اجرا نمیشه و همون مشکلی که بالا گفتم داره !
باید چکار کنم درست بشه ؟!
ویندوز شما directx نداره . نصب کنی درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)