.
.
.
پشت لپ تاپ براق هست....
.
.
.
پشت لپ تاپ براق هست....
دوست عزیز شما چقدر گرفتی ؟ با چه گارانتی؟
من 1830 گرفتم با گارانتی high lap
همه چیشم درست و عالی هستش.
نه مشکلیبرای حملش ندارم.البته شاید منم اینجوری باشم ولی اگه دختر باشید اذیت می شید یکم.
هیچیش نمی شه ولی باطری رو توش نزار اون موقع .من از موقعی که گرفتم دارم 24 ساعت استفاده می کنم دماش هم بالا نمی ره.با بازی کرایسیس 2 رو اخرین تنظیمات 67 درجه شدش دماش.
تنها مشکلی که من ازش دیدم شایدم البته مشکل نباشه ها برای کسی اینه که تهویه هوای چپش نباید سیمت جلوش بره چون گرمش می کنه .
پشتش ماته و یکم براقه ولی وایوش براق و درخشان نوشته.خش هم روش نمی افته نترس.از 10 بهش 9.9 می دم چون واقعا تمام خواسته ها مو بر اورده کرده.صفجه نمایششم خیلی واقعا عالیه.من اسوس سری گیمشم صفحشو دیدم قابل مقایسه نیستش.کلا به نظرم لپ تاپ خیلی خوبیه برای کارای حرفه ای و بازی من اینو پیشنهاد می کنم.
من تا اواخر مهر یک لپ تاپ باید بخرم ولی از الان خواستم تحقیق کنم تا موقع خرید با اطلاعات کامل اقدام کنم
پردازنده: Intel Core i7
رم : 4 یا بالاتر
امکانات: BlueRay - بلوتوث داخلی - - Webcam - LAN - WiFi - HDMI Microsoft Windows 7
کارت گرافیک خوب
قیمت هم از 1600000 هزار تومان بیشتر نباشه
با این مشخصات لپ تاب با صفحه کوچکتر از 16 اینچ گیر می یاد البته سونی هم باشه
سونی مدلهای محدودی داره اگر منظورت 15 اینچه که سری cb و eb در بازار هست که همه i5 , i3 هستند
.
.
.
از CB مدلی با I7 هنوز وارد نشده اما مدل CA که 14 اینچ هستش مدل I7 دارش میشه Sony VPC - CA16FG
avator 2000 2000 عزیز لطف میکنی مدل لپ تاپتو کامل بزاری؟
(چون ممکنه 227 چند تا کانفیگ داشته باشه)
لطفا مشخصات سخت افزاریشم بنویس
.
.
.
.
دوست عزیز 227 تک کانفیگ هستش
Sony VPC - F227FX\Black
CPU : Core i7 2630QM
VGA : Geforce GT 540M 1GB DDR3
RAM : 6 GB DDR3
H.D.D : 640 GB - 7200 R.P.M
O.D.D : Blue - Ray RW
Display : 16" Full HD - 1920 * 1080
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)