تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 827 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد های سری بلک وسترن سرعت بهتری از گرین فکر کنم داشته باشند.گرین بیشتر برای جمع کردن اطلاعات چند ترا یی خوبه.
    بلی درسته
    اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
    پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بلی درسته
    اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
    پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .
    عطا جان برای وسترن المنت از چی استفاده شده ؟
    اخه نوشته توی سایت ها 7200 بلو که 2ترا نداره و وسترن گرین هم 7200 نداره
    میشه راهنمایی کنی؟
    یعد میشه هاردو از باکسش در اورد استاده کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

6 مشاوره خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت آداپتوری فوق امنیتی

سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
    راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

دوستان من یک هارد اکسترنال 750 تا 1T میخوام , قیمتشم مهم نیست , لطفا بهترین جنس یا اجناس بازار رو معرفی کنید .

2. آیا هارد اکسترنال بی سیم در بازار ایران موجود هست ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید , قیمتش چنده ؟ و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ و آیا خرید هارد اکسترنال بی سیم را توصیه میکنید ؟

آیا هارد GoFlex Satellit Mobile Wireless Storage در بازار ایران آمده و موجود است ؟ اگر آمده قیمتش چقدر میباشد و از کجا میتوان تهیه اش کرد ؟!

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان برای وسترن المنت از چی استفاده شده ؟
    اخه نوشته توی سایت ها 7200 بلو که 2ترا نداره و وسترن گرین هم 7200 نداره
    میشه راهنمایی کنی؟
    یعد میشه هاردو از باکسش در اورد استاده کرد؟
    مهرداد جان سلام
    اين هاردهاي اكسترنال وسترن دسكتاپي مطمئناً از نوع گرين هست .
    بلي ميشه در آورد و مثل هارد اينترنال استفاده كرد. اما ممكنه در هنگام بازكردن ، باكس صدمه ببينه . پس زماني اينكار رو بكنيد كه هارد مشكل جدي پيدا كرده و به اطلاعاتش نياز اساسي داريد .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مهرداد جان سلام
    اين هاردهاي اكسترنال وسترن دسكتاپي مطمئناً از نوع گرين هست .
    بلي ميشه در آورد و مثل هارد اينترنال استفاده كرد. اما ممكنه در هنگام بازكردن ، باكس صدمه ببينه . پس زماني اينكار رو بكنيد كه هارد مشكل جدي پيدا كرده و به اطلاعاتش نياز اساسي داريد .
    ممنون پس يعني ٧٢٠٠نيست؟ :-(
    ماي بوك ها بلكن؟

باكس ضربه ميبينه يا هارد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون پس يعني ٧٢٠٠نيست؟ :-(
    ماي بوك ها بلكن؟

باكس ضربه ميبينه يا هارد؟
    تا اونجايي كه حدس ميزنم همه هاردهاي اكسترنال وسترن از نوع گرين هست حتي my book كه 7200 نيست .
    منظور من اين بود كه ممكنه باكس به خاطر باز كردن بشكنه ، نه اگر باكس هم بد باز بشه فكر نميكنم براي هارد موردي پيش بياد .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تا اونجايي كه حدس ميزنم همه هاردهاي اكسترنال وسترن از نوع گرين هست حتي my book كه 7200 نيست .
    منظور من اين بود كه ممكنه باكس به خاطر باز كردن بشكنه ، نه اگر باكس هم بد باز بشه فكر نميكنم براي هارد موردي پيش بياد .
    عجبا پس اين المنت ٧٢٠٠نيست؟چطور ميسه تست كرد٧٢٠٠هست يا نه؟
    اها ادم يه دونه از اين بگيره بصرفه تره براي pc:-d

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجبا پس اين المنت ٧٢٠٠نيست؟چطور ميسه تست كرد٧٢٠٠هست يا نه؟
    اها ادم يه دونه از اين بگيره بصرفه تره براي pc:-d
    امشب ميرم خونه تست كنم ببينم چطوري ميشه فهميد 7200 دور هست يا 5400 دور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 راهنمایی کنید!

سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
    راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.
    اهم، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان. من یه خورده عجله دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •