تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1277 از 1759 اولاول ... 277777117712271267127312741275127612771278127912801281128713271377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,761 به 12,770 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مودم ادیمکس مدل 7265 خریدم ولی دکمه روشن و خاموش وایرلس نداره ..چکار کنم تا بتونم وایرلسش رو خاموش یا روشن کنم ؟؟؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

1- از چه مرورگری استفاده میکنید؟
    2- توی تنظیمات مرورگر یه نگاه به proxy setting یندازید ، و مطمئن شین که غیرفعال هستن.

دوستان نظر دیگه ای دارن؟
    -------------------------------------------

من عبارت comtrend c-562 username password رو تو گوگل سرچ کردم. تو اولین لینک گفته username=root و password=12345 . درسته؟
    متشکر---نه من از پروک--سی استفاده نمی کنم بعضی موارد از نرم افزار ترافیک کمپرسور استفاده میکنم---مرورگر من اکثرا فایر فاکس نسخه 4 است وبعضی موارد کروم-----

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

متشکر---نه من از پروک--سی استفاده نمی کنم بعضی موارد از نرم افزار ترافیک کمپرسور استفاده میکنم---مرورگر من اکثرا فایر فاکس نسخه 4 است وبعضی موارد کروم-----
    یک بار وارد Safe Mode بشید و امتحان کنید. شاید برنامهء خاصی این حالت رو بوجود میاره. در حالت safe mode بسیاری از برنامه هایی که در اول ویندوز خودبخود اجرا میشن ، دیگه اجرا نمیشن.

4. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام دوستان خواهشا در این مورد منو راهنمایی بکنین به صورت کاملا دقیق تا نیاز به زدن پست دوباره نباشه(متاسفانه چون مودم خودم نیست اگه ممکن هستش یه بار کامل توضیح بدین که زنگ بزنم به آشنام بگم چه جور نصب کنه و دوباره کاری نشه خیلی خیلی ممنون)
    آشنام یه مودم dlink 2730u گرفته که وایرلس هستش.اینترنت رو هم از مخابرات گرفته ویندوز هم سون هستش و لپتاپه.من دیشب رفتم خونشون اول از همه که هر کاری کردم با سیدی نشد نصبش کرد چراغهایی که باید روشن میبود همشون درست بود خط هم مشکلی نداشت ولی نشد الان متاسفانه اشکال یادم نیست بگم .بنابراین همونطور که تو دفترچش توضیح داده بود بدون سیدی رفتم تو اینترنت و عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم و بعد یوزر و پس رو ادمین زدم .بعد از ین دیگه چیزی تو دفترچه ننوشته بود خواهشا بهم بگین دقیقا باید چی کار کنم.فقط لطفا کامل توضیح بدین چون من تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم با تشکر.
    راستی لینکهای صفحه اول پست 1 رو که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن رو برای تنظیم مودم و کانکشن اومدم داونلود بکنم هیکدومش کار نمیکنه متاسفانه (منظورم لینکهای به درد بخور تو این آدرس هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای همین اینجا درخواست کمک کردم.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    Last edited by jack_panosyan; 24-09-2011 at 09:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Best N95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

تنظیمات بریج برای مدل COMTREND CT-562 چه جوری هستش؟

من تمام تنظیمات رو درست رفتم ......ping 4.2.2.4 رو هم میزنم بهم عدد میده و کانفینگ هم شدم ولی تو مرورگر هیچ سایتی رو باز نمیکنه ، ممکنه dns سرور رو اشتباهی داده باشم

dns server برای پارسآنلاین چنده ؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک بار وارد Safe Mode بشید و امتحان کنید. شاید برنامهء خاصی این حالت رو بوجود میاره. در حالت safe mode بسیاری از برنامه هایی که در اول ویندوز خودبخود اجرا میشن ، دیگه اجرا نمیشن.
    متشکر--اجازه بدهید من سوال دوم را از شما بپرسم شاید ربطی به سوال داشته باشد ---
    من قبل از این که از مخابرات بگیرم یک سال از شاتل داشیتم وچنین مشکلاتی نبود از وقتی از مخابرات گرفتم این مشکلات بوجو دامده--الان 2 ماه است این مشکل را دارم اما مشکل جدید این است که یک دوهفته است که چراغ مودم هر 30 دقیقه یک بار خاموش می شود بعد از جند ثانیه روشن می شود در بعضی موارد هر 2 دقیقه این مشکل بوجود می اید زنگ زدم به واحد پشتبانی مخابرات گفت از سر خط تلفن از درب منزل امتحان کن---من مودم بردم خط تلفن ورودی منزل دیدم چراغ مودم روشن ثابت ماند وچند دقیقه هم صبر کردم این احتمال را دادم سیم کشی منزل شاید مشکل داشته باشد که باعث این نوسان سرعت ویا قطعی اینترنت می شود-- اگر این جور باشد بهتر نیست یک میکرو فیلتر ابتدای منزل نصب کنم-----من یک عکس از مودم می گذارم در مورد کیفیت ارتباط تلفن منزلمان --نظر شما چی هست--

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام...
    از مودم دی لینک وایرلس استفاده میکنم..میخوام برای xbox و LED هم اینترنت داشته باشم اما اونجا خط adsl نداره متاسفانه!
    دنبال یک access point میگردم که به صورت وایرلس سیگنال رو دریافت و تقویت کنه , قابلیت wifi هم داشت خوبه اما مسئله مهم برام خروجی ethernet هست برای اتصال به دستگاه..

ممنون میشم چند مدل خوب (+ قیمت) پیشنهاد کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من اشتراک کابلی Adsl 256 kb از شرکت پارس انلاین دارم و مودم فعلی من سنفونی کابلی هست. میخواستم تا سقف 150هزارتومن یه مودم بگیرم که هم از طریق ورودی کابل و هم ورودی وایرلس(مثل وایرلس ایرانسل).(اولویت اول وروی باکابل میباشد و برام مهمتر است) به هم خروجی با کابل وهم خروجی با وایرلس خانگی(شبکه خانگی) یعنی مودم با 3 تا لپتاپ(وایرلس خانگی) و 2 تا pc (یکی با وایرلس خانگی و یکی با کابل به مودم ارتباط داشته باشه) (در کل 4یا3 تا وایرلس خانگی و 1 اتصال کابلی)و EDGE داشته باشه و اگر لازم شد با روش کانکشن vpn و بدون نیاز استفاده از کامپیوتر فایلها را دانلود کنه لطفا راهنماییم کنید چه مودمی بگیرم
    متشکرم
    Last edited by hot_boys2005; 26-09-2011 at 14:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    upstream و down stearm چه قدر باشه خوبه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

6 HellppppppppM کمکم کنید خواهشا

سلام دوستان.

من مودم d-link adsl2500u دارم.خطم هم وسله (256) ولی وقتی سی دی نصب شو میزارم به پیغام چرت میزنه که شما باید کشورتون رو انتخاب کنید.این خطا رو وقتی میده که در چک کردن استاتیس هست.منکه لینسانس MicrosaftXna رو دارم ولی این مدم کلوفم کرده.خواستم از طریق کانفیگ کردن نصبش کنم که نتونستم.
    از شما دوستان می خوام اگه از این مودم دارید استفاده می کنید برید توی کانفیکش(192.168.1.1) و یک سیو ازش بگیرید و سیو رو اپ کنید تا من دانلود کنم,و برای مدم خودن لود کنم.خواهشا کمکم کنید.اگه شد جبران می کنم.

ممنون

کد:

کد:

منتظرم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •