سلام
دوستمون توضیح داد اما برای اطلاع بیشترتون این عکس باتری دسته های ps3 است:
و نمای پشتی :
فقط باید فریمور دستگاه پایین 3.55 باشه و بگو که جلو خودت کپی خور کنه.
سلام
دوستمون توضیح داد اما برای اطلاع بیشترتون این عکس باتری دسته های ps3 است:
و نمای پشتی :
فقط باید فریمور دستگاه پایین 3.55 باشه و بگو که جلو خودت کپی خور کنه.
سلام
میشه یه حدود قیمت از دوبی بدید؟360+ps3
اصلا خرید از اونجا درسته؟
من خودم نمیرم...یکی از اقوام میره که زیاد از این دستگاه ها سر در نمیاره...به نظرتون بگم بیاره یا نه؟
اگه از نمایندگی خوده کمپانی ها خرید کنید به قیمت جهانی و تبدیل درهم بهتون میفروشن البته آخرین فریم و داشبورد رو داره و هـک نشدنی هستش................
اگه از واسطه ها بخرید مثل مارکت های بزرگ که کنسول هم میفروشن حدود 10 تا 20 درهم گرونتره ولی ممکنه قابل هـک باشه....
درود بر همگی
دوستان من میخوام دوتا کنسولو بخرم یکی ps3 برای بازی های انحصاریش و یکی هم xbax برای بازی های مشترک و از مشکلات هر دو کنسول هم خبر دارم الان میخوام یه ps3 فت دست دوم بگیرم با یک xbax آرکید دست دوم. خیلی هم باهاشون بازی کنم نهایتن روزی 2 ساعت با هر کدوم.
1. ایا در این حالت امکان سه چراغه شدن xbax هست یا نه؟
2. ps3 از این مدل پایینا بهترینشون چیه؟
3. قیمت هر دو؟
4. به نظر شما چیکار کنم یا چجوری بگیرم که هر دو کنسول را گیرم بیاد با هزینه ی کمتر؟ اهل کینگت و موو هم نیستم فقط میخوام دوتا کنسول کپیخور با حداقل هزینه بگیرم؟
اگه پیشنهادی دارین یا مدلی مد نظر دارین بگین
ممنون از لطفتون![]()
1-اگه مادربرد جسپر باشه،خیر
2-بیشتر فتهای 40 گیگ تو بازار بعد از یه مدت درایو بلو-ریشون خراب میشه بهتره که خرید نکنید،اسلیم 120 بخرید.........
3-آرکید آک حدود 430 و فت 40 حدود 310 هستش............
4-اگه آکبند بخرید خیلی خیلی بهتره،میتونید یکی از دوتا کنسول رو بگیرید..............
یا حق...
قيمت روز psp 3000 چقدره ؟
غير از قيمت ديجي كالا بگين لطفا
و من و دوستم ميخوايم بخريم
ميشه شبكه كرد ؟
من هنوز مردد هستم تو 3000 , Go
دوست عزيز مي خواي كامل راجع به psp راهنمايي شي يه اين تاپيك ها برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کدوم یکی از کنسولها ورجو ورجش بیشتره ؟
یه عزیزی خیلی ادم کم تحرکیه، زیادم اهل باشگاه و اینا نیست، گفتم یدونه از این موو ها یا کینکت یا ویی براش بگیرم،
حالا سوالم اینه که کدومش موثر تره و ارزون تر میشه گرفت و نتیجه هم بده
سلام به همه دایی من تا 2 روز دیگه عازم امریکا میشه میخواستم یه اکس باکس با کینکت بخرم میخواستم بدونم قضیه این ه ک شدن چطوره و ایا به این قضیه گمرکی میخوره و چقدر ارزش داره ممنون میشم یکم هم درباره ی پلی 3 و فرق ان با اکس باکس بگید و در این مورد که سری های جدید پلی و اکس باکس میایند ممنون میشوم
بدون شک کینکت... خیلی خیلی انرژی میخواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)