کاملا متوجهم چی میگی،دور موتور پله ای بالا و پایین میشه...
هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعیه،مال ما همینطوریه،مال خیلی های دیگه هم همینطوریه،از یکی از تعیرکارای متخصص سایپا هم پرسیدم گفت مشکلی نداره
کاملا متوجهم چی میگی،دور موتور پله ای بالا و پایین میشه...
هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعیه،مال ما همینطوریه،مال خیلی های دیگه هم همینطوریه،از یکی از تعیرکارای متخصص سایپا هم پرسیدم گفت مشکلی نداره
سلام دوستان.
من ریو 85 دارم و میخوام بفروشم و اتوماتیک بگیرم. جالبه کل نت شخم زدم . هیچ نظری از اتوماتیک های جدید و پارسال نیست. کسی اطلاع داره.؟؟؟؟
چند تا نکته : واسه منم داخل جعبه آچار ؛ آچار چرخ و پیچ گشتی بود همراه دستکش کار.
فیلتر اتاق درست زیر داشبورد هست باید درش بیارید.عوض کردنشم راحته.
دوستان ( طبق تجربه ) حتما هر 18000 کیلومتر شمع ماشینو عوض کنین و حتما همراه صافی بنزین عوض کنین.
برای افزایش عمر دیسک و صفحه حتما اول کلاچ را کامل رها کرده سپس گاز بدین.( تغییر دنده از 1 به بعد )
دوست عزیز همه ماشین های انژکتوری دور موتور پله ای افزایش داره.
داخل فوروم tt یه بخش هست که مربوط به گیربکس اوتوماتیکه،بهش سر زدی؟
اینم آدرسش :در مورد دور موتور که گفتین،برای ریو ها پله ایه(اینطور که از بقیه دوستان هم پرس و جو کردم) ولی برا پراید و سمند و پژو 405 که اقوام دارن رو دیدم اینطور نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان امروز رفتم بازار که برای ریوی صفرمون لوازمی که سایپا دزدیده رو نصب کنم.(قبلش بگم که موقع تحویل از نمایندگی بهشون گفته بودم که این لوازم رو دارین یا نه گفته بودن نه و برید از نمایندگی های بزرگ بگیرید)
رفتم فروشگاه مجاز قطعه سایپا گفتم نمد - پروژکتور - زه دربها و... رو میخوام. طرف گفت که دیگه جنسهای اصلی برای ما نمیاد و باید جنس متفرقه ببندی.یعنی سایپا دیگه برای ما اینا رو نمیفرسته و تو لیست قطعات ریو هم دیگه نیست.حتی گفت الان اگه لنت ترمزتون رو بخواین عوض کنین دیگه جنس اصلی نیست و باید متفرقه ببندی!!!!!
گفتم که من تماو این لوازم رو دیدم که تو بسته بندی کیا با لیبل و هالوگرام سایپا بوده و دوستام نصب کردن.یارو گفت دیگه خبری از اون جنسها نیست.
گفتم زه درب فابریک چی؟ گفت اصلا" شرکت زه درب نمیاره.گفتم من خودم تو بسته بندی مخصوص دیدم.گفت شرکت یه سری وارد کرد و بین نمایندگی ها پخش کردو دیگه تموم شد.
در کل کلا" من رو ناامید کرد از بستن جنسهای فابریک کیا.
یعنی واقعا" دیگه این جنسهای فابریک تو بازار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد رفتم یه نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش که بسته بود و برگشتم.به نظر شما نمایندگی های بزرگ یا مرکزی این قطعات رو دارن یا نه؟
چطوری میتونم بفهمم که نمایندگی مرکزی استان ما کجاست ؟(من اهل مازندران و شهرستان قائمشهرم)
از شما عزیزان آیا کسی امسال (سال 90) برای ماشینش این قطعات رو بسته(منظورم قطعات اصلی هست نه متفرقه بازاری)؟
توی سایت سایپا قسمت نمایندپیهای پس ازفروش مشخص شده که چه نمایندگیه ایی واسه ریو هست؟
سلام دوستان برای همین مسائل هست که ریو فقط قراره تا پایان امسال تولید بشه
توی اخبار اعلام کردن که :
ریو فقط تا پایان امسال مهمان سایپا خواهد بود.
بله.این کارا از شرکتی مثل سایپا (سایپا لگن) بعید نیست.
از ماشینی با این کیفیت خوب تمام امکانات و وسایلش رو برداشته (حتی به کپسول آتشنشانی داخل صندوق و آچار و پیچگوشتی جعبه ابزار هم رحم نکرد و برداشت) و حالا هم به بهانه عدم اجازه کیا به سایپا برای نصب ایربگ!!!!!!(در صورتی که ریو از اولش دو تا ایربگ داشت) داره خط تولیدش رو متوقف میکنه تا تیبا رو باجهش قیمتی بیاره جای ریو و پرایدا رو هم بیاره جای تیبا و به قول خودش ریو 2010 رو با قیمت 17 تا 20 بده دست مردم.(قیمت اصلی ریو 2011 کیا حدود 12.5 میلیونه اونم با امکانات کامل)
دوستان من 3 روزه یه اتواتیک گرفتم. خیلی خوب و روون کار میکنه. جالبیش اینه که کولر هم میگیری هیچ تاثیری روی قدرت و شتابش نداره. و مثل پژو نیست.
فقط دنده عقبش به قول معروف وحشیه. باید قلقش دستتون بیاد.
من خودم ریو 85 داشتم. اینو که سوار شدم کاملا تفاوت جنس کره ای با ایرانی توش محسوسه. مخصوصا توی صندلی و پشت سری صندلی ها.
داداش وحید وپوریا درود برشما.داداشی گلم من توش موندم نمیدونم چکارکنم.بنظرشما ریو بگیرم یا نه با این اوضا؟تا20ملیون مشکلی ندارم.بنظرتون چکار کنم.تازگیها پرشیاباموتور 20 اومده.همینطور سورن ای ال ایکس باموتور ملی.موندم توش که چی بگیرم
عزیز منظورت از پرشیا با موتور 20 همون پرشیا 2000 هست؟ یعنی دوباره دارن صفرش رو تولید میکنن؟
والا نظر من رو اگه بخوای پرشیا خوشگله ولی مصرفش بالا هست اگرچه دوگانه سوز باشه هم فرقی نداره.(منظورم پرشیا معمولیه که صدی 9 مصرفشه)
سورن هم قشنگه واگه دوگانه باشه و زیر 20 تومن و با موتور ای اف 7 ارزش داره در غیر این صورت خیر.
به نظر من تو محصولان ایرانخودرو در درجه اول اگه بخوای دوگانه بگیری فقط سمند LX و الان هم موتور ملیش هست میشه سمند ال ایکس با موتور ای اف 7 پایه گاز سوز
اگر نه میریم سراغ 206 که بازم من مدل صندوقدار وی 8 رو توصیه میکنم که مصرفش 6.6 هست.البته مدل وی 2 هم هست و تو کاتالوگ زده دوگانه که اگه باشه اونم خوبه با مصرف بنزین 7.4 (اگه دوگانه این مدل باشه ارزش داره).
از سایپا هم فقط ریو رو داره که خداییش خیلی ماشین خوبیه.تو این قیمت خودش خیلی عالیه با این شتاب و مصرف و ... . ریوی ما که صفره و تا حالا 800 تا کار کرده مصرفش صدی 7.2 بوده که میگن بعد 5000 تا میاد پایین و میشه همون 6.5.
Last edited by vahidreza_sh; 24-09-2011 at 02:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)