من بد تلاش های فراوان2 بارشو تونستم بزنم البته بعضی وقتا نمیگیره..همونطور که گفتی هیچ روش خاصی نیست فقط باید بلافاصله که اولی رو زدی دومی رم بزنی ..این johny هم خوب چیزیه ها
من بد تلاش های فراوان2 بارشو تونستم بزنم البته بعضی وقتا نمیگیره..همونطور که گفتی هیچ روش خاصی نیست فقط باید بلافاصله که اولی رو زدی دومی رم بزنی ..این johny هم خوب چیزیه ها
به اینجا یه سر بزنید مورتالی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://bazamtanhayi.persiangig.com/MK_Amir%26Ali%20VS%20Mehdi.mpg
بعضی کمبوها هستن که به کمبوهای تایمی معروفا . مثل کمبوی کانگ لائو که دستو پای حریف رو میگیره پرت میکنه بالا به یه دست میزنه پرت میشهاونم باید زمان دقیق بزنی تا بگیره وگرنه نمیگیره . تمرین زیاد باعث میشه زمانش دستت بیاد . من که فعلا با ساب زیرو کار میکنم و میخوام ریسیتش رو یاد بگیرم . اما با AI نیمشه تمرین کرد چون اونم تایم داره و AI نمیشه پیشبینی کرد اصلا کاراشو
![]()
آخه اینجا من نتونستم چیز زیادی پیدا کنم .
لیست کومبو های خفن اینجا هست ؟
راستی میشه بگین این یعنی چی ؟
![]()
ND , Jip
![]()
![]()
![]()
, dash
, dash
, dash
![]()
Ndc 26%
ND و Jip و dash و اینا چیه ؟
من هم چیزی یافت نکردم.
در زیر موجوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin4All; 22-09-2011 at 17:22.
دوست عزیز شما باید بگبن این کمبوی کیه تا بتونن بچه ها راهنمایی کنن .
بهرحال این کمبوی کابال باید باشه .
ND = عقب جلو B یا دایره
Jip = پرش به جلو و یکی از مشت ها
Dash = دوبار دکمه جلو پشت سر هم
NDc = همون عقب جلو B یا دایره رو سریع با عقب بلاک کنسل کنی
دیگه کجاشو متوجه نشدی ؟
Last edited by Cain; 22-09-2011 at 17:46.
مگه فرق می کنه کومبوی کی باشه ؟
بله مال کاباله .
راستی از کجا فهمیدین مال اونه ؟
میگم این همه رو واقعا میشه زد ؟![]()
خوب یکم خوندم دیدم با بقیه کمبوها فرق میکنه .
من تاحالا ND و NDc ندیده بودم تو کمبو نوشتن . یکم که فکر کردم یادم اومد که Back FP,BP,FB کمبو کابال هست دیگه متوجه شدم که ND , NDC همون Nomad Dash و Nomad Dash Cancel هستش .
اره بیشتر از اینم میشه زد . اما من که نمیتونم با کابال بازی کنم چون Gamepad خوبی ندارم . البته این کمبوش آسونه میشه زد تا قبل از NDc .![]()
پچ جدید هم واسه ایکس باکس 3 روز پیش اومد ، واسه PS3 هنوز رلیز نشده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Cain; 26-09-2011 at 11:43.
hاینا یعنی چی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)