سلام و درود به همه پی سی وردیها .
یه x box elite 120 g با دو دسته و حدود 40 تا بازی برای تعویض با ps3 . دستگاه کاملا سالمه 6 ماه کاکرده و فقط بخاطر بازیهای انحصاری ps3 دارم عوض میکنم .
اگر کسی بود پیام خصوصی بزارین لطفا
![]()
سلام و درود به همه پی سی وردیها .
یه x box elite 120 g با دو دسته و حدود 40 تا بازی برای تعویض با ps3 . دستگاه کاملا سالمه 6 ماه کاکرده و فقط بخاطر بازیهای انحصاری ps3 دارم عوض میکنم .
اگر کسی بود پیام خصوصی بزارین لطفا
![]()
آقا چقدر گرون فروشی.!
قیمتهایی که من چند روز پیش از توپخونه گرفتم :
ps3 320 g:470.000
ps3250g:450000
الان دیگه ps3 250gb تولید نمیشه همشون دسته دو هستند.
مدل های رایج در بازار : 320gb و 160gb
سلام
مدل s ايكس باكس با 4 گيگابايت هارد، در ويكي پديا زده 200 دلار. بعد توي بازار ما ميشه 430 تومان!!!؟؟؟
اين قيمت خود توپخونه هست؟
دوست من اینجا ایرانه همه اینجا قیمت فضایی میدن گرونی قیمت در ایران فقط کنسول نیست همه چی گرونه قیمت430تومن هم ارزون ترین جای تهران هست تو شهر ما این قیمت500تومنه واسه همین میگم فضایی
طبق آخرین صحبت هایی که با داوود داشتم ، 4 گیگ رو 410 تومن خریده...
سلام
برای شروع ، قصد خرید 5 کنسول را دارم که 3 یا 4 کنسول PlayStation 3 و 1 یا 2 کنسول Xbox 360 باشه
گزینه های کنسول :
Playstation 3 با هارد 160 گیگ یا Slim با هارد 250 یا 320 گیگ
XBOX 360 هم XBOX 360 Super Elite 250GB یا Xbox 360 Slim 250GB
این قضیه خریداری هارد اکسترنال برای Playstation 3 را لطفا توضیح بیشتری لطف کنید ، یعنی هارد اکسترنال برای Playstation 3 الزامی هست ؟ چه کارایی داره ؟
در کل برای کلوپ بازی ، کدام کنسول بصرفه تر هست و تعداد بیشتری را خریداری کنم ؟ مثلا 4 عدد Ps3 خریداری کنم و 1 عدد Xbox 360 یا بلعکس
با سپاس
امروز شیراز قیمت گرفتم:
اسلیم کپی خور 4گیگ:420-430
اسلیم کپی خور250گیگ:510 -530
کینکت : 180
حالا اگر بخوام از دوبی بگیرم چقدر اختلاف داره؟
چه چیزهایی راباید چک کنم تا اینجا کپی خور بشه؟
در کل ارزش داره از دبی بگیرم.؟
از دبی پسر عمم 3 تا کنسول آورده بود واسه یکی از فامیل هاشون (خودش نمیخواست هااا) ، فامیلشون هم هر 3 تا رو داد به یه آشناشون که تو کار الکترونیک و اینا بود (اصلا هم تو کار کنسول نبود) ، قشنگ فرمویر رایت کرد تموم شد رفت... 0225 بود...
به نظر من اگه میتونین از دبی بگیرین خیلی عالیه... چون باید یا همون 0225 باشه یا 0401 ، درایوهای جدیدتر توی دبی فک نکنم اومده باشه ، و تا جایی که میدونم درایو های بعد از 0225 هم با همون روش روسی و برزیلی و ایناهــک میشن... بازم بهتره یه کم جستجو توی تیم اکسکیوترز بکنین که آیا درایو های جدیدتر هم با همون روش ها هــک میشن یا نه...
قیمت ها کلا فرق میکنه من اخرین قیمت ها رو دیدم اینجوری بود تو دبی
kinect&slim 4 gig :1399 aed
slim 250 :165 aed
kinect :580 or 600 aed
slim 4 gig 800 aed
یعنی اسلیم 4 گیگ با کینکت میشه 350 تا 370 تومن بستگی به قیمتهای جهانی داره الان قیمت این مدل با کینکت به درهم میشه حدودای 400 تا 420 تومن
اسلیم 250 گیگ میشه 370 حول حوش همین قیمتها
اسلیم 4 گیگ خالی هم چزی حدود 230 تا 250 تومن
من تو فروم های همسایه دیدم که گفتن در بعضی جا ها میتونی همراه با خرید کپی خورش کنی
برای ه ک کردنش باید درایورش لایت ان باشه که با نگاه به تاریخ ساخت دستگا ه که در پشتش هست میتونیی تشخیص بدی تاریخش باید اواخر سال 2010 تا اوایل سال 2011 باشه در بعضی مواقع هم درایور هیتاچی هم هست و لی به ندرت هست
چندین روش هست برای شناسای این که ببینی درایور لایت ان هست یا نه برای این کار تشریف فرما ساید
بشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل میارزه بخری اونجا اگه خودت میری جاهای هست که نماینده خود مایکروسافت هستند جاهای هم هستند جدا از این موضوع میفروشن شاید بتونی خرید کنیو هونجا کپی شده گیر بیاری
اگه خودت میاری بهتره بزار تو یا ساک بزرگ اینجوزی بهتره نمیدونم بعضی ها میگن از ترکیه اوردن گمرگ گیرداده ولی واسه من اینجوری نبود من دوتا خریدم کیک از اینجا و یکی از دوبی ملاک من در خرید اونجا این بود ارزون تمام شد و با تماشا کردن تاریخ درست زدم بخال و درایورم لایت ان بود
شما هم میتونی بخری راحت قیمتها هم ارزان میتونی اونجا هم یه کسب فیضی کنی و ببینی اینا بغل دستمون چقدر پیشرفت کردن من تا حالا دو دفعه رفتم دهنم سرویس شد
موفق باشی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)