تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 84

نام تاپيک: مشاوره برای خرید asus N53SV

داره خودمونی میشه haxso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

کمک
    با سلام
    دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد

LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف

قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این

n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی

کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت

میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و

امکانات در حد عالی باید چنبن نقطه ضعف اذیت کنندهای داشته باشه .
    از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم

وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم

داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه

گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن

واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.

فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت

خسارت پس دادن از طرف من نمیشه که نمیشه)
    اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک

نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502

تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم

وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم
    من مدل N53SV رو دارم و صفحه نمایشش از نوع اچ دی هستش ولی به اون بدی که شما میگی نیست وشما میگی که دو روز نشده خریدیش وچون کیفیتشو دوست نداری میخای بدی مونیتورشو واست عوض کنن اونهم تو ایران ؟ واقعا که چه چیزهایی آدم میشنوه به نظر من اگه شما پول اضافه داری ببری اینو بفروشی و یه مدل دیگه بخری هم به صرفه تره و هم کیفیتی که میخای میتونی به دست بیاری و هم با اطمینانتره پس فکر عوض کردن ال سی دی لپ تاپ دو روزه رو از کلت بیرون کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

سلام دوستان من بلاخره بعد از کلی جستجو n53sn گرفتم البته hd led.مدل فول اچ دی در بازار ایران یافت نمیشه.کیفیت صفحه نمایششم نسبت به سایر لپ تاپ های دیگه در حد عالی هست حتی با چند نمونه وایو هم مقایسه کردم که n53sn سر تر بود.ولی به پای کیفیت مانیتورهای ال سی دی نمیرسه و نباید با هم مقایسه بشن و اون انتظار مانیتورهای پی سی رو نمیشه داشت.
    در ضمن حتما درایورتونو به اخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا اپدیت کنید که کیفیت بهتر میشه...
    اگه دوستان هر گونه سوالی در مورد این مدل دارن من در خدمتم.
    Last edited by artoor32; 21-09-2011 at 18:52.

3. این کاربر از artoor32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان من بلاخره بعد از کلی جستجو n53sn گرفتم البته hd led.مدل فول اچ دی در بازار ایران یافت نمیشه.کیفیت صفحه نمایششم نسبت به سایر لپ تاپ های دیگه در حد عالی هست حتی با چند نمونه وایو هم مقایسه کردم که n53sn سر تر بود.ولی به پای کیفیت مانیتورهای ال سی دی نمیرسه و نباید با هم مقایسه بشن و اون انتظار مانیتورهای پی سی رو نمیشه داشت.
    در ضمن حتما درایورتونو به اخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا اپدیت کنید که کیفیت بهتر میشه...
    سلام
    مبارک باشه
    ان شاالله فنش برات بچرخه

خب در مورد صفحه کلیدش توضیح بده . باهاش راحتی ؟

5. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    مبارک باشه حسابی بشین باهاش بازی کن

7. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

کمک
    با سلام
    دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد

LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف

قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این

n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی

کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت

میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و

امکانات در حد عالی باید چنبن نقطه ضعف اذیت کنندهای داشته باشه .
    از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم

وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم

داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه

گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن

واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.

فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت

خسارت پس دادن از طرف من نمیشه که نمیشه)
    اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک

نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502

تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم

وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم
    والا من که اولین باره ASUS می گیرم و اونم نه مدل بالا بلکه مدل 1215B که نت بوک به حساب میاد کیفیت صفحه اش به مراتب از hp DV6-6199ee که تقریبا ته کانفیگ و مولتی مدیاست بهتره !!!!! الانم دارم این صفحاتو مرور می کنم واسه بعد که می خوام مدل بالاتری تهیه کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    مبارک باشه حسابی بشین باهاش بازی کن
    مرسی دوست عزیز.بازی که حتما

سلام
    مبارک باشه
    ان شاالله فنش برات بچرخه

خب در مورد صفحه کلیدش توضیح بده . باهاش راحتی ؟
    ممنون دوست عزیز.
    صفحه کلید خوبی داره و نسبت به مدل sv جنس دکمه ها بهتره و فونتش قشنگره.فقط یه مقدار نرم هست که یه خصوصیت خوب به حساب میاد که بهش عادت می کنی و تایپ رو راحت میکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من هم همین مدل رو گرفتم...تو این دو روز که باهاش کار کردم واقعا عالی بوده ...
    آخرین ورژن کارت گرافیک چنده؟

راستی مشخصات این مدل که من گرفتم اینه:
    core i7
    blu-ray
    8gig ram
    6mb cach
    750 HDD
    win7Hp
    2gig Graphic dedicated 550GT
    +
    فقط باید یه خورده به کیبوردش عادت کنم....
    جنس دکمه ها عالیه و آدم از تایپ کردن باهاشون لذت میبره
    +پد باحالی هم داره

11. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

من هم همین مدل رو گرفتم...تو این دو روز که باهاش کار کردم واقعا عالی بوده ...
    آخرین ورژن کارت گرافیک چنده؟

راستی مشخصات این مدل که من گرفتم اینه:
    core i7
    blu-ray
    8gig ram
    6mb cach
    750 HDD
    win7Hp
    2gig Graphic dedicated 550GT
    +
    فقط باید یه خورده به کیبوردش عادت کنم....
    جنس دکمه ها عالیه و آدم از تایپ کردن باهاشون لذت میبره
    +پد باحالی هم داره
    .
    .
    .
    مبارک توهم باشه دوست عزیز ازش لذت ببر حسابی

13. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.

داره خودمونی میشه haxso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

مرسی دوست عزیز.بازی که حتما

ممنون دوست عزیز.
    صفحه کلید خوبی داره و نسبت به مدل sv جنس دکمه ها بهتره و فونتش قشنگره.فقط یه مقدار نرم هست که یه خصوصیت خوب به حساب میاد که بهش عادت می کنی و تایپ رو راحت میکنه.
    نکنه یه مدل دیگه بومی شده بهت قالب کرده باشن ؟ چون تا اونجایی که من میدونم به جزء رم و گرافیک و در برخی موارد باطری از کلیه جهات عین مدل sv هستش و اگه بذارنشون کنار هم از لحاظ ظاهری نمیشه از هم تفکیکشون کرد

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

این هم صفحات مربوط به هر دو مدل :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از haxso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •