تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 156 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب فقط مدلهای AT&T (در حقیقت GSM) وارد بازار ایران میشن. تو بازار هر 3G ای دیدید با سیم کارت های ایران کار می کنه.

درباره تماس هم در Android 2.x جزو امکانات مورد نیاز گوگل برای استفاده از Android Market بود (هم 3G و هم قابلیت مکالمه تلفنی)، برای همین تبلت های Android 2.x مجبور بودن این امکانات رو قرار بدن وگرنه دسترسی به مارکت و بقیه سرویس های گوگل نخواهند داشت (به همون روشی که تا حالا علی رغم تبلیغات چند ساله PMP اندروید خوبی رو اصلا ندیدیم)

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من دیشب یه کلیپ تو یووب دیدیم مال آی پد2 بود یارو باهاش تماس تلفنی و اس ام اس میفرساد کی می دونه آیپد3 کی میاد

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Salam.ipad2 kharidam.lotfan begin chetori bash farsi betypam inja

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اشتب شد!!!!
    Last edited by bleu2u4u; 21-09-2011 at 18:09.

داره خودمونی میشه Emad HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من کلی برنامه از اپل استور برای آیپدم خریدم حالا شنیدم اگر ویندوز رو عوش کنم همش میپره
    درسته ؟آیا راهی هست من دوست ندارم آیپدم رو جبلریک کنم
    کمک کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من دیشب یه کلیپ تو یووب دیدیم مال آی پد2 بود یارو باهاش تماس تلفنی و اس ام اس میفرساد کی می دونه آیپد3 کی میاد
    در آیپد اصلا مدارهای مربوط به تماس های مخابراتی وجود نداره. مثل این می مونه که بخوایم یک PC که هیچ چیپ و آنتن وایرلسی نداره رو به یه شبکه وایرلس وصل کنیم. هیچکس هم خارج از اپل اطلاعی نداره آیپد 3 کی میاد. طبق روال سابق مارچ/آوریل 2012.

سلام دوستان
    من کلی برنامه از اپل استور برای آیپدم خریدم حالا شنیدم اگر ویندوز رو عوش کنم همش میپره
    درسته ؟آیا راهی هست من دوست ندارم آیپدم رو جبلریک کنم
    کمک کنید ممنون
    شما می تونید iTunes Library تون رو منتقل کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به علاوه اپ هایی که خریدید برای همیشه مال شما هستن و می تونید بدون هزینه اضافه دوباره از App Store دانلودشون کنید.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شرمنده ولی در نسخه ی 3G مثل اینکه این مدار ها موجود هستن و یک نرم افزاری هم بود (تو نارنجی میخوندم) که این امکان رو به آیپد میداد تا مثل یک گوشی همراه (نه از طریق اینترنت) تماس بر قرار کنه ولی اون نرم افزار 99.99 دولار قیمت داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شرمنده ولی در نسخه ی 3G مثل اینکه این مدار ها موجود هستن و یک نرم افزاری هم بود (تو نارنجی میخوندم) که این امکان رو به آیپد میداد تا مثل یک گوشی همراه (نه از طریق اینترنت) تماس بر قرار کنه ولی اون نرم افزار 99.99 دولار قیمت داشت
    iFixIt و ... که دل و روده آیپد ها رو در آوردن و همچین چیزی ندیدن.. یه عده هم ادعا کردن که کارایی کردن که این قابلیت اضافه شده که نهایت کارشون هم ساخت یه ویدیو بود و یه عده افراد رو سر کار گذاشتن. خبرگزاری های معتبر حتی خبر این قضیه رو هم منتشر نکردن چون تکلیفش کاملا مشخصه. نارنجی هم بار اولی نیست اطلاعات بی ربط و از روی بی اطلاعی قرار میده. جدی نگیرید.

11. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    من دیشب روی آیپد 2 که نسخه 4.3.3 دارم یه سری برنامه از Cydia ریختم که مربوط به Youtube downloader و 1-2 تا دیگه بود.بعد از خاموش روشن کردن دیگه درست نمیاد بالا و از کار افتاده آیپد.
    وقتی روشنش میکنم حدود 3-4 دقیقه روی آرم اپل میمونه بعد اون قسمتی که پسورد میخواد اومده کنار پایین سمت چپ و وقتی پسورد را میزنم و وارد میشم آیکن ها با فاصله از هم هستن و اسمشون دقیقا سر جاشون نیست.مثل اینکه مثلا تم اپل ریخته باشی کامپتیبل نباشه.بعد خیلی هم کند شده.وقتی هر برنامه ای رو باز میکنم یه لحظه صفحه خط خطی میشه و ریبوت میشه..دوباره همون شکل میشه.

دوستان چکار کنم میگید واقعا از کار افتادم کمک کنید.

داره خودمونی میشه zarrinsaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

می شه به من یه لینک معرفی کنید تا از اون جا آخرین قیمت های جهانیه آیپد2 و دیگر محصولات اپل را ببینم
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •