تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 410 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4099

نام تاپيک: درخواست قیمت پردازنده، مادربرد و رم -- فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مدل مادربردهایی که این امکان رو دارند رو هم بنوسید عالی میشه.البته با قیمت،لطفاً.
    راستش زیاد تو بازار نیستم من ولی میدونم مادربرد های سری Z68 ایسوس این امکان رو دارن. مثلا مادربرد P8Z68-V که قیمیتش حدود 250 هست و P8Z68-V PRO که حدود 310 هست. هر دو هم مادربرد های خیلی خوبی هستند. البته این رو هم بگم که در برخی مدل های ایسوس با وجود استفاده از UEFI از اطلاح BIOS استفاده شده که دلیلش اینه که مصرف کننده ها گیج نشن که به نظر من کار جالبی نکرده.
    Last edited by sajjadsa; 21-09-2011 at 08:26.

2. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

من فردا می خوام یه سیستم بگیریم. از بین این 2 تا کدوم رو بخرم ASROK FATALITY P67 PERFORMANCE
    یا ASROK Z68 PRO 3 هر 2 تا هم قیمتن .
    تا 200 تومن چیز بهتری هست؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من فردا می خوام یه سیستم بگیریم. از بین این 2 تا کدوم رو بخرم ASROK FATALITY P67 PERFORMANCE
    یا ASROK Z68 PRO 3 هر 2 تا هم قیمتن .
    تا 200 تومن چیز بهتری هست؟
    من جای شما بودم به سمت چیپست Z68 می رفتم. این چیپ ترکیبی از H67 و P67 هست. هم قابلیت اورکلاک خوبی داره و هم میتونید از گرافیک مجتمع پردازندتون استفاده کنید. در ضمن به لطف امکاناتی مثل Virtu میتونید بین گرافیک پردازنده و کارت گرافیک سویچ کنید. البته نمیدونم مادربرد انتخابی شما Virtu داره یا نه.

5. 2 کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

خب این چه طوره GIGABYTE Z68AP-D3 خوبه ؟ این قابلیت virtu که میگید به این درد می خوره که وقتی کار سبکتری دارم
    از GPU پردازنده استفاده کنم ؟ یه توضیحی بدهید لطفا .
    و اینکه این مادر یورد جدیدها UEFI دارند (اولین بار ASUS از این به جا بایوس استفاده کرده بود)؟
    و یه سوال در مورد CPU فرق بین CORE i5 2500 k با بدون پسوند k چیه. چقدر ارزش خرید داره ؟ 30 تومن تفاوت دارن.
    مرسی از پاسخ.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

خب این چه طوره GIGABYTE Z68AP-D3 خوبه ؟ این قابلیت virtu که میگید به این درد می خوره که وقتی کار سبکتری دارم
    و اینکه این مادر یورد جدیدها UEFI دارند (اولین بار ASUS از این به جا بایوس استفاده کرده بود)؟
    و یه سوال در مورد CPU فرق بین CORE i5 2500 k با بدون پسوند k چیه. چقدر ارزش خرید داره ؟ 30 تومن تفاوت دارن.
    مرسی از پاسخ.
    دوست عزیز اورکلاک میکنید؟

کاربرد را مشخص کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ميخوام مادربرد تا140 تومن amd am3 بخرم بهترين چيه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب این چه طوره GIGABYTE Z68AP-D3 خوبه ؟
    بايد كاربرد تون مشخص باشه

اين قابليت بيشتر از يك ساله اومده

مرسی از پاسخ.

فرق در
    گرافیک مجتمع است

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

ميخوام مادربرد تا140 تومن amd am3 بخرم بهترين چيه ؟
    سلام عزيز شما كه پست داديد ؟

در آغاز فعالیت sofya133's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

كسي ميدونه abit in9 32x_max
    از كجا ميشه تهيه كرد.من خودم از همين مادربرد استفاده ميكنم ولي شركتي كه ازش خريده بودم الان موجود ندارن
    اگه كسي از تهران مغازه اي سراغ داره كه اين مادربردو ميفروشن لطف كنه ادرسشو بگه ممنون ميشم و قيمت.
    برا يكي از دوستام ميخوام

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

كسي ميدونه abit in9 32x_max
    از كجا ميشه تهيه كرد.من خودم از همين مادربرد استفاده ميكنم ولي شركتي كه ازش خريده بودم الان موجود ندارن
    اگه كسي از تهران مغازه اي سراغ داره كه اين مادربردو ميفروشن لطف كنه ادرسشو بگه ممنون ميشم و قيمت.
    برا يكي از دوستام ميخوام
    اگر منظورت ABIT - INTEL IN9 32X-MAX هست باید بگم که دیگه تولید نمیشه.
    قیمتش هم 220.000تومنه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی از پاسخ.
    اگر بودجه دارید من مدل GA-Z68XP-UD4 روتوصیه میکنم که تعادل مناسبی بیت قیمت و امکانات اورکلاک حرفه ای است. قیمتش هم حدود 400 هست. اگر نه میتونید میتونید مدل GA-Z68XP-UD3R هم مدل خیلی خوبیه. استفاده از VIRTU و به طبع استفاده از گرافیک پردازنده مصرف سیستم رو خیلی کاهش میده و اگر کار گرافیکی خیلی خفنی مثل بازی نمیکنید میتونید از این امکان استفاده کنید. کلا کارت گرافیک از قطعات پر مصرف سیستم هست.
    نمیدونم کی اول آورد این تکنولوژی رو.
    پردازنده های سندی بریج که انتهای اسمش حرف K هست معنیش اینه که ضریب پردازنده برای اورکلاک باز هست و خیلی راحت میشه اون رو اور کرد. اگر مادربرد Z68 یا P67 بر میدارید توصیه میکنم پردازنده های K رو بر دارید. اگر نه میتیونید به مادربرد های سری H67 اکتفا کنید.
    در مورد ارزش خرید هم باید بگم خیلی! بازدهی پردازنده های سندی بریج همینجوریش بالا هست دیگه اور شده اش واقعا خوبه ...
    شخصا مدل CORE i5 2500K رو خیلی دوست دارم. چون بازدهی بالایی رو با قیمیت خیلی خوب ارائه میده و باید بدونید جز در موارد خیلی حرفه ای بازدهی اون با CORE i7 2600K تفاوت محسوسی نداره و منظورم از حرفه ای کارهایی مثل تدوین فیلم و ساخت انیمشن هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •