سلام
میخوام یه لپتاپ بخرم تا سقف 1.300 بیشتر استفادم برای اینه که کامپیوتر همراهم باشه و در حد ِ خوبی باشه تا کار ِ یه دانشجو مهندسی برق مخابرات رو راه بندازه . سبک باشه ترجیحا
سلام
میخوام یه لپتاپ بخرم تا سقف 1.300 بیشتر استفادم برای اینه که کامپیوتر همراهم باشه و در حد ِ خوبی باشه تا کار ِ یه دانشجو مهندسی برق مخابرات رو راه بندازه . سبک باشه ترجیحا
سلام
سبک یعنی چه وزنی ؟
چند اینچ میخوایی؟
از برند خاصی مد نظرت نیست ؟
.
.
.
اگه منظورت سبک تا 14 اینچ هست :
Asus N43SN
Asus N43SL
Asus K43SV
Lenovo Y460
اگه سونی هم میخوای که یکم باید بیشتر پول بزاری
در حدی باشه که یه دانشجوی لاغر اندام به راحتی بتونه جابجاش کنه . عمرش بالا باشه کیفیت ساختش خوب باشه :d در حد 14 اینچ عالیه .
.
.
.
یعنی اینقدر لاغری؟؟؟؟؟؟؟؟خوب یه تبلت بخر سبکتره
.
.
همون مدل هایی که زدم خوبه از 14 اینچ
لاغر چیه؟؟؟؟ هیکلتم خیلی ورزشکاریه
خب یه دفه بگو z470 لنوو رو میخوای دیگه چرا لقمه رو دوره سرت میچرخونی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
اگه اهل بازی و کارای گرافیکی سنگین نیستی بهترین مدلیه ک میتونی انتخاب کنی
14 اینچ سی پی یو i5 رم 4گیگ گراف 520 وزنشم 2.2 ه کیفیت عالی برند لنوو و خنک کار کردن و قیمت مناسب ار ویژگی های این مدله برای دیدن مشخصات کاملشم میتونی به سایت سازگار مراجعه کنی
آقا 13 اینچ هم باشه بهتره :d مدل ها رو به صورت انگلیسی بنویسین و یه لینک از مشخصاتشون بزارین .
خو لاغرم به علاوه بعد دانشگاه تمرین دو میرم نمیخوام وزنش جوری باشه که بعد تمرین نتونم کولش کنم :|
من این دوتا مدل رو میدونم (تا ببینیم بچه های دیگه چی میگن )
مدل 3750 از برند ایسر
عکساش :
و مدل 3350 از برند دل .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکساش :
من این مدل هارو با cpu ی core i5 دیدم . که ایسر قیمتش 900 تومنه و دل قیمتش 950 تومن (البته قیمتش خیلی متغییره )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی شما با این بودجه کانفیگ core i7 رو بردار (اگر وجود داشته باشه )
دقیقا دیگه فهمیدم چه قدر لاغری . (از تمرین دو )خو لاغرم به علاوه بعد دانشگاه تمرین دو میرم نمیخوام وزنش جوری باشه که بعد تمرین نتونم کولش کنم :|
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــلـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی لــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا غــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــری
سری S سونی خیلی عالیه و مناسب واسه شما فقط حیف که گرونه نمیدونم
1.3 چیزی ازش پیدا بشه یا نه
سلام ، این مدلا رو پیشنهاد می کنم بهتون :
acer AS 5750G 2636g64mnbb
samsung SF411-A01
sony S135FG/B
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)