تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 31 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 308

نام تاپيک: مشکل با DELL inspiron n5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من تونستم درستش کنم PES رو هم جواب داد

مرسی بچه ها
    ویندوزت چی هست و چطور حلش کردی؟

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من این لپ تاپ core i 7 رو خریدم و اول که نتونستم درایوراشو نصب کنم و با همه این مشکلاتی که مطرح کمردید روبرو بودم تا اینکه یکی از دوستان یک سری فایلهای درایورش را برام آورد و من هم نصب کردم و تمامی برنامه ها با بهترین کارکرد فعال شد و من از اون استفاده کردم.

متاسفانه من الان به مشکلی با بلوتوس برخوردم که نتونستم اونو حل کنم

من از بلوتوس استفاده می کردم ولی اومدم و اونو turn adaptor off رو از سیستم ترای زدم و بلوتوس غیر فعال شدو حالا هم هر کار می کنم و از همونجا گزینه turn adaptor on رو می زنم اصلا فعال نمیشه و بدبختی اینه که موس هم بلوتوسه و اعصابم روخرد کرده

درایورش رو هم پاک و نصب کردم و. هر کاری می کنم نمیشه تاجایی که تو device manager وقتی توجزئیات درایورش میرم میگه windows ttop this .....a proble code 43 حالا نمیدونم چیکار کنم و یک بلوتوس اسکترنال هم زدم به سیستم و اونو شناخت ولی اصلا کانکت نمیکنه

مطمئنم که اشکال سخت افزاریه و از طرفی چون ویندوزم جدیده و تمام آچدیتاشو از اینترنت گرفتم و آنتی ویروس و... رو هم بروز کردم دلم نمیاد که اونو عوض کنم

دوستان لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من این لپ تاپ core i 7 رو خریدم و اول که نتونستم درایوراشو نصب کنم و با همه این مشکلاتی که مطرح کمردید روبرو بودم تا اینکه یکی از دوستان یک سری فایلهای درایورش را برام آورد و من هم نصب کردم و تمامی برنامه ها با بهترین کارکرد فعال شد و من از اون استفاده کردم.

متاسفانه من الان به مشکلی با بلوتوس برخوردم که نتونستم اونو حل کنم

من از بلوتوس استفاده می کردم ولی اومدم و اونو turn adaptor off رو از سیستم ترای زدم و بلوتوس غیر فعال شدو حالا هم هر کار می کنم و از همونجا گزینه turn adaptor on رو می زنم اصلا فعال نمیشه و بدبختی اینه که موس هم بلوتوسه و اعصابم روخرد کرده

درایورش رو هم پاک و نصب کردم و. هر کاری می کنم نمیشه تاجایی که تو device manager وقتی توجزئیات درایورش میرم میگه windows ttop this .....a proble code 43 حالا نمیدونم چیکار کنم و یک بلوتوس اسکترنال هم زدم به سیستم و اونو شناخت ولی اصلا کانکت نمیکنه

مطمئنم که اشکال سخت افزاریه و از طرفی چون ویندوزم جدیده و تمام آچدیتاشو از اینترنت گرفتم و آنتی ویروس و... رو هم بروز کردم دلم نمیاد که اونو عوض کنم

دوستان لطفا راهنمایی کنید

با تشکر
    با عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟

4. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

با عرض شرمندگی باید ویندوزو عوض کنی و یه تست بزنی . اینجوری نمیشه گفت مشکل سخت افزاریه. یعنی شما f2 رو میزنید فعال نمیشه ؟
    حیف شده آخه تموم آپدیتا میپره اگه بدونی به چه سختی آپدیت کردم
    من اون یکی از سه دکمه رو که می زنم و همونایی که بالا راست هست و تمام مشخصات رو میده زیر گزینه بلوتوس نوشته turn adaptor on وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته

بچه ها لطفا هر کدوم حلش کرد گرافیکو چه جوری درستش کرد بگه چه جوری انجام داده

دوست عزیز
    من درایوراش رو برای 64بیتی ویندوز 7 دارم و نصب هم کردم و جواب داد ولی نمیدونم چطوری به شما برسونم

7. این کاربر از royaye_talkh55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حیف شده آخه تموم آپدیتا میپره اگه بدونی به چه سختی آپدیت کردم
    من اون یکی از سه دکمه رو که می زنم و همونایی که بالا راست هست و تمام مشخصات رو میده زیر گزینه بلوتوس نوشته turn adaptor on وقتی می زنم هیچ اتفاقی نمی افته
    یه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کن

دوست عزیز
    من درایوراش رو برای 64بیتی ویندوز 7 دارم و نصب هم کردم و جواب داد ولی نمیدونم چطوری به شما برسونم
    یعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

بچه ها من الان crysis رو نصب کردم انصافا عالی اجرا کرد . فکر کنم فقط با فوتبال مشکل داره . assassins creed رو هم تست زدم عالی بود .سعی میکنم درایور هامو بزارم واسه دانلود
    Last edited by farhad moradi; 19-09-2011 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

یعنی تو seting t فوتبال همه چی good هست؟؟
    من need for speed 4 رو نصب و بازی کردم انصافا گرافیک بالا بود فوتبال رو نمیدونم

یه کار کن . سرویس تگو وارد سایت دل کن و مدل بلوتوث رو تشخیص بده و بعد همونو دانلود کن
    درایورش رو دارم و پاک و نصب کردم ولی جواب نداد
    بدبختی اینه تا قبلش به راحتی کار می کرد ولی اومدم رو آیکون بلوتوس کنار ساعت زدم turn adaptor off و حالا هر چی on رو می زنم جواب نمیده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من need for speed 4 رو نصب و بازی کردم انصافا گرافیک بالا بود فوتبال رو نمیدونم
    ما مشکلمون رو فوتباله تو ویندوز 64 بیت . بقیه بازی ها اصلا مشکل ندارن

درایورش رو دارم و پاک و نصب کردم ولی جواب نداد
    بدبختی اینه تا قبلش به راحتی کار می کرد ولی اومدم رو آیکون بلوتوس کنار ساعت زدم turn adaptor off و حالا هر چی on رو می زنم جواب نمیده
    این مشکل سخت افزاری نمیتونه باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

این مشکل سخت افزاری نمیتونه باشه
    امروز میرم ویندوز رو عوض می کنم جهنم آپدیتا
    اگه درست شد که شد اگه نه که باید بره برا سخت افزار

در مورد ویندوز از من 64 بیتی هست ولی سی دی فوتبال ندارم که تست کنم

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام این ایمیل من لطفا اگه میشه برام میلش کنید درایورهای 5110 رو مرسی ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •