تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 430 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

ببخشید میشه بگید xperia arc چه ایرادات و معایبی داره ؟(چون قاعدتا هر گوشی یه ایرادایی هم داره،حالا به هر نحوی حتی توی یک قسمت!)
    میخوام ببینم آیا امکان داره معایبش منو از خرید این گوشی پشیمونم کنه یا نه؟

درکل ضعف ها و معایب این گوشی چه چیزایی هست؟؟
    ارک مثلا از oTG یا usb on the go پشتیبانی نمیکنه( البته فعلاً نمیکنه ولی تمام گوشی های 2011 سونی اریکسون قابلیت USB OTG رو دارند در آپدیت بعدی(حدود 2 هفته دیگه ) به آندروید 2.3.4 آپدیت میشه که قابلیت USB Accessory اضافه میشه که میتوان موس و کیبورد و دسته بازی و ... به گوشی متصل کرد در ورژن بعدی آندروید ( Ice Cream sandwich ) قابلیت USB Host به طور رسمی از طرف Google پشتیبانی میشه ) و گوشی ظریف و خوش تراشی مثل SII و hts sensation یوقر و گنده الکی ساخته نشده مثل راحتش این که اگه این گوشی تو یک دست بگیری با یک دست به راحتی میتونی باهاش کار کنی . اسمش بر گرفته شده از خوش دست بودنشه. یک عیبی هم که میگن ( من خودم تست کردم مسئله خاصی ندیدم ) اگر با زاویه نگاه کنی بهش تصویر نگاتیو نشون میده یعنی رنگ جا به جا . مثلاً 160 درجه!!

منم الان X10 دارم اما میخام که عوض کنم پس به نظز شما هم این ارک از سنسیشن بهتره ؟؟؟؟

حرفای که امیر زدن رو کاغذ درست به نظر میاد اما تو عمل خیر چون عملاً 2 هسته ای بودن یک پول اضافی فعلا با این کاربری های فعلی شاید در اینده 2 3 سال دیگه لازم باشه اما خوب ادم سال به سال یا 2 سال یک بار گوشی عوض میکنه دیگه
    از طرفی هم باید ذکر کرد که سنسیشن دارای مشکل صفحه است البته میییییییگن با آپدیت بر طرف میشه اما یاد اون ضرب المثل بزک نمیر .....
    از لحاظ فول hd پخش کردن هم من موندن چرا بعضی ها اینون میگن ! اقا گیریم پخش کرد تو ال سی دی 4.3 4.2 نمیشه به طور واقعی یعنی بدون کوچیک شدن 720 hd رو دید چه برسه به 1080 .
    شما هم که x10 داری اگه میخوای دیگه خیلی کیف کنی یک ما صبر کن arc s بیاد که cpu 1.4 حالشو ببری از 1.2 هم توپ تر .
    Last edited by cool20063; 18-09-2011 at 11:53.

2. 2 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

من برای اینکه همه دوستان (usb OTG ( usb on the go درک کنن و هم بینین رو آرک هم قابل اجراست این لینک رو میزرام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 14:03.

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

در مقایسه با گلکسی اس 2 چی ؟ می ارزه آدم حدود 150 هزینه کنه آن را بگیره ؟ بزرگترین مزیت هاش چیه ؟

راستی یک نکته ای تو یک فیلم دیدم که آرک وسط بازی صفحه اش خاموش شد ( یعنی رفت رو استند بای چون بازی حرکتی بود ) البته تو نرم فزار هم همینطور . یعنی حالت استند بای در همه حالات گوشی هست حتی وسط بازی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1-این قضیه تار شدن(سیاه شدن) صفحه Arc هنگام نگاه کردن با زاویه چیه؟ آیا یه مشکل از ال سی دیش هست یا طراحی ال سی دیش به این صورته؟!!
    2-در مورد ترک برداشتن بالای قاب چطور؟(بعضی از دوستان از این مورد شاکی بودن).آیا واقعا صحت داره؟
    3-آیا گوشی هنگام کار کردن مداوم یا حین شارژ شدن داغ هم میکنه؟
    راستی یه سوال دیگه:وقتی گوشی به پشت روی زمین یا فرش باشه .اگه گوشی زنگ بخوره صدای اسپیکرش میاد یا خفه میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

در مقایسه با گلکسی اس 2 چی ؟ می ارزه آدم حدود 150 هزینه کنه آن را بگیره ؟ بزرگترین مزیت هاش چیه ؟

راستی یک نکته ای تو یک فیلم دیدم که آرک وسط بازی صفحه اش خاموش شد ( یعنی رفت رو استند بای چون بازی حرکتی بود ) البته تو نرم فزار هم همینطور . یعنی حالت استند بای در همه حالات گوشی هست حتی وسط بازی ؟
    مزیت های آرک به طور کامل تو پست های قبلی گفتیم .
    بین گلکسی و ارک انتخاب کردن یک بحث کاملاً سلیقه ای چون با اینکه ارک تک هستهای من بهت اطمینان میدم هیچی از sii کم نداره قیافه هاشون متفاوته . اخرین قیمتی که من دارم حدود 250 تفاوت هست نه 150 .
    پیشنهاد میکنم اگر در اصفهان جای هست که میشه گوشی از نزدیک دید و تست کرد مثل تهران علائدین یک سر بزن تست کن ضرر نمیکنی .
    اما اگه فکر میکنی تفاوت زیادی دارن نه فقط سایز صفحه سایز فیلم برداری و 2 هسته ای بودن .
    از لحاظ استند بای شدن هم مشکلی نیست میشه با آپدیت یا روش دیگهای به سادگی بر طرفش کرد .
    Last edited by cool20063; 18-09-2011 at 14:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

1-این قضیه تار شدن(سیاه شدن) صفحه Arc هنگام نگاه کردن با زاویه چیه؟ آیا یه مشکل از ال سی دیش هست یا طراحی ال سی دیش به این صورته؟!!
    2-در مورد ترک برداشتن بالای قاب چطور؟(بعضی از دوستان از این مورد شاکی بودن).آیا واقعا صحت داره؟
    3-آیا گوشی هنگام کار کردن مداوم یا حین شارژ شدن داغ هم میکنه؟
    راستی یه سوال دیگه:وقتی گوشی به پشت روی زمین یا فرش باشه .اگه گوشی زنگ بخوره صدای اسپیکرش میاد یا خفه میکنه؟
    طراحی ال سی دی به این صورته اما محسوس نیست به اون صورت که دوستان بزرگ نمایی میکنن . ترک بر داشتن هم به خاطر ان لاک کردن با دکمه پاور که قبلاً مفصل بحث شد و راه حل هاشم گفته شد .
    کل گوشی های جدید وقتی مداوم کار کنن کمی داغ میشن ولی این عیب نیست .کاملاً طبیعی و مشکلی ایجاد نمیکنه.
    آخه گوشی رو فرش زنگ بخوره صدا خفه میشه دیگه چه سوالیه ؟؟؟ سونی فکر اینجاشو نکرده بود دیگه
    صدا کلاً طبق قوانین فیزیک به سطح پرزدار بخور کمتر باز تاب میشه ربطی به ارک اس تو غیره نداره .
    Last edited by cool20063; 18-09-2011 at 14:17.

داره خودمونی میشه Tokhme Morgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سامسونگ مثل مريضيه كه هي هسته توليد ميكنه!
    در حاليكه تازه گوشي هاي دو هسته اي (با ورود ICS) دارن معنا پيدا ميكنن سامسونگ احمق كه فقط ميخواد بازار رو به بيراهه بكشه و فروش گوشي هاش رو فقط به خاطر سخت افزار قويش بفروشه (چون واقعا سامسونگ چيز ديگه اي نيست ) ، در فكر توليد يه گوشي 4 هسته اي مسخره هست!

9. 6 کاربر از Tokhme Morgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در حاليكه تازه گوشي هاي دو هسته اي (با ورود ICS) دارن معنا پيدا ميكنن سامسونگ احمق كه فقط ميخواد بازار رو به بيراهه بكشه و فروش گوشي هاش رو فقط به خاطر سخت افزار قويش بفروشه (چون واقعا سامسونگ چيز ديگه اي نيست ) ، در فكر توليد يه گوشي 4 هسته اي مسخره هست!
    تو ترکی به ضربالمثلی هست که میگه:
    وقتی دست گربه به گوشت نمیرسه میگه گوشت نجس شده!

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tokhme Morgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشيد كجا دست گربه به گوشت نميرسه! ما نفهميديم! مگه گوشي هاي سامسونگ رو اختصاصي براي شما ميزنن
    همون براي ... خوب بوده اين مثلت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

فقط سامسونگ مریضه یا htc و موتورولا و lg هم مریضن ؟
    شایدم برعکسه این 4تا برند سالمن و سونی فقط مریضه!
    همینجا mehdi_brg هست که بعد از 4 روز آرکشو فروخت دلیلشم پردازنده ضعیف بود
    به هر حال flagship سونی همیشه از flagship بقیه برندها ضعیفتره
    آرک باید همزمان با دیزایر hd میومد نه حالا ... البته الانم بازار خودشو داره ولی این اشتباهه که با دو هسته ایها مقایسه بشه

14. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •