تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2749 از 3195 اولاول ... 17492249264926992739274527462747274827492750275127522753275927992849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,481 به 27,490 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بچه ها داستان این جیلبریک جدید 360 چیه ؟ ببین یه ماه نبودیم چه عقبی افتادیم ها
    آره توسط یه گل پسری اومده...: دی باهاش میشه همه مدل هارو جلبریک کرد.چه اسلیم چه فت..این جلبریک خیلی کاریه و ظاهرا ماکرو نمیتونه کاری کنه....
    البته براش یه کیت لازمه که بدبختانه هنوز تو ایران نیست

2. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام دوستان.من بازیه dead island رو خریدم بعد موقع اجرا گفت باید آپدیت شه.آپدیت که کردم وسطا کار گفت نمیتونه از روی دیسک بخونه و آپدیت کنه؟ حالا تا اونجا بیشتر کنسول بالا نمیاد که میگه نمیتونه بخونه.اگه راهی هست درست بشه بم بگین ممنون میشم.اگه باید فریمور جدید دانلود کنم و با فلش نصب کنم یا دیویدی فایلشو برام بزارین.تا قبل اون با هیچ بازی ای بجز brotherhood مشکلی نداشتم.حتی deus ex.مرسی.
    مشکل از دیسک های بازی که آپدیت دارن ، نیازی نیست فریمور دستکاری کنی

اگه ورژن قبلی ال تی 1.9 بوده که فایل آپدیتو دانلود کن و بریز رو فلش ، وصل کن به کنسولو راحت ادامه آپدیت رو بزن !

اگر هم 1.9 نبوده دیگه بعد از آپدیت باید بدی ال تی 1.91 بزنن که بازی ها اجرا بشه !

4. 3 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان یه سوال بی ربط میگم این کاور های جدید بازی هارو این فروشگاه ها از کجا میگیرن ! الان 2تا بازی برای کینکت اومده . یکیشون کاورش هست اون یکی که اسمش Nicktoons MLB اصلا کاورش نیست !! کاور برای چاپ میگما نه کاور تکیش

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

دوستان یه سوال بی ربط میگم این کاور های جدید بازی هارو این فروشگاه ها از کجا میگیرن ! الان 2تا بازی برای کینکت اومده . یکیشون کاورش هست اون یکی که اسمش Nicktoons MLB اصلا کاورش نیست !! کاور برای چاپ میگما نه کاور تکیش
    خدا بیامرزه پدر اینترنت رو
    خب معلومه از کجا میارن دیگه.تو گوگول بزن فلان بازی کاور.شونصدتا مدل کاور واسه اون بازی میاد.دانلود پرینت.تموم

7. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین همراه مودم یهcdبهت دادن که تنظیمات مربوطه رو انجام بدی...اونو دوباره نصب کن یه جایی هست که نوشتهmtuاونو چیزی که ایکس باکست میخواد تعیین بکن...حل میشه
    ----------------------------------

این mtu رو روی مودمم درست کردم بردم رو 1500 ولی بازم همون ارور رو میده همه ی کارای xbox.com/networkhelp رو هم انجام دادم باز نشد. من که خودم به فکرم رسید مودم نو بگیرم حالا به نظر شما چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

خدا بیامرزه پدر اینترنت رو
    خب معلومه از کجا میارن دیگه.تو گوگول بزن فلان بازی کاور.شونصدتا مدل کاور واسه اون بازی میاد.دانلود پرینت.تموم
    داداش خوب شد بهم گفتی از گوگل میگیرن نمیدونستم همه جارو گشتم فقط کاور تکی هست ! برای چاپ هیج جا نیست ! البته توی 1 سایت کاور همین بازی nicktoons برای چاپ روی دیسک پیدا کردم . ولی کاور خود بازی برای چاپ روی برگه هیچ جا نیست ! جالبه حتی کاور بازی FIFA 12 هم نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

این mtu رو روی مودمم درست کردم بردم رو 1500 ولی بازم همون ارور رو میده همه ی کارای xbox.com/networkhelp رو هم انجام دادم باز نشد. من که خودم به فکرم رسید مودم نو بگیرم حالا به نظر شما چه کنم؟
    نه مودم نو هیچ دردی دوا نمیکنه...
    ببین وقتی میخوای بری لایو یه ارور میده..بعدش MORE INFOرو بزن بعد یه عددی خود ایکس باکس برای MTUمیده مودم رو رو اون بزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه مودم نو هیچ دردی دوا نمیکنه...
    ببین وقتی میخوای بری لایو یه ارور میده..بعدش MORE INFOرو بزن بعد یه عددی خود ایکس باکس برای MTUمیده مودم رو رو اون بزار
    :( نوچ نشد

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

داداش خوب شد بهم گفتی از گوگل میگیرن نمیدونستم همه جارو گشتم فقط کاور تکی هست ! برای چاپ هیج جا نیست ! البته توی 1 سایت کاور همین بازی nicktoons برای چاپ روی دیسک پیدا کردم . ولی کاور خود بازی برای چاپ روی برگه هیچ جا نیست ! جالبه حتی کاور بازی FIFA 12 هم نیست !

کاور nicktoons :

اینم fifa 12 :

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by HO3IN-Life; 15-09-2011 at 19:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

بیا اینم کاورش :

منبع : گوگول به قول دوستمون : دی
    داداش مارو گرفتی شما ؟!! من چندین بار گفتم برای چاپ میخوام . خودم 100 تا کاور اینطوری دیدم من اینطوری میخوام :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •