تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: HP يا Sony

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

مدل HP DV6 - 6199ee ظاهرا بهتره و میخوام از بازار تهران بگیرم و آیا پاساژهای معروف مثل پایتخت این مدل جدید 6199ee را دارند؟ و لطفا لیست مشخصات فنی Asus N55SF و Lenovo Y570 که خودتون شخصا این لپتاپها رو دید قرار دهید چون تو سایتهای دیگر جسجو میکنم هر کدومشون یه مشخصات متفاوت میده
    6199 همچی خیلی جدید هم نیست که تو بازار کم باشه یا گیر نیاد خیالت راحت
    Asus N55SF و Lenovo Y570 هم کانفیگهای مختلفی دارند فقط گرافیک همه gt555 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز آیا معنی کانفیگ یعنی کاراییهای مختلفی داره و شماره و کد مخصوصی دارند مثل پسوندهای 6199ee ) 6199 )؟ و آیا مدل HP DV6 - 6199ee درایور بلوری دیسکش به صورت بلوری رایت میکند و یا فقط بلوری میخواند و به صورت دی وی دی رایت میکند؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

کانفیگ (پیکربندی) یعنی مشخصات لپ تاپ: cpu,ram ,hdd,writer,vga و در مورد hp این مورد با پسوندی مثل 6199ee مشخص میشه که پارت نامبر هم محسوب میشه
    6199 فقط بلو ری میخواند این هم کانفیگ دقیق:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

يعني من از فروشنده دقيقا اين اسم را (HP Pavilion dv6-6199ee Entertainment Notebook PC (LX218EA) - Specifications) درخواست كنم ؟ یا به این صورت کافی هست{(HP Pavilion dv6-6199ee (LX218EA} چون میخوام این اسم رو با موبایل به برادرم که در تهران هست پیامک بدم تا اون لپتاپ رو بخره و اگر فروشنده نداشت بايد چه كار كنم؟
    Last edited by hot_boys2005; 14-09-2011 at 00:58.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

يعني من از فروشنده دقيقا اين اسم را (HP Pavilion dv6-6199ee Entertainment Notebook PC (LX218EA) - Specifications) درخواست كنم ؟ یا به این صورت کافی هست{(HP Pavilion dv6-6199ee (LX218EA} چون میخوام این اسم رو با موبایل به برادرم که در تهران هست پیامک بدم تا اون لپتاپ رو بخره و اگر فروشنده نداشت بايد چه كار كنم؟
    .
    .
    .
    .
    شما پارت نامبر رو چک کن همون رقم داخل پرانتز رو میگم.....اگه فقط خریدت اینه مدله میخوای داداشت یادش نره بگو HP DV6- 6199ee بخره...اما اگه میخوای با پارت نامبرسایت HP چک کنی عدد داخل پرانتز رو هم بهش بده
    Last edited by mehdi666lp; 14-09-2011 at 13:01.

7. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

یک نکته ای یادم رفت بگم سری اول 6199 با هارد 1 ترابایت به بازار اومد (کانفیگی که در سایت میبینی) و به علت
    اینکه هاردش مشکل داشت سری جدید با هارد 750 گیگ به بازار اومده پس توصیه میکنم همین را بخری.
    در مورد لپ تاپهای hp هم هر مدل نامبری (مثلا 6199ee) کانفیگش مشخصه و یک پارت نامبر هم دارد
    پس خودتو گیج نکن فروشنده را هم گیج نکن و فقط دنبال HP dv6 6199ee باش.

9. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Refurbished این لپتاپها رو چه جوری جک میکنید؟ مثلا من قبل از اینکه مادربرد اچ پی بخرم اول برم سریال نمبرش رو تو چه سایتی چک کنم که بدونم قبلا خراب نبوده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

لپ تاپ hp اگر ریفر باشه روی برچسب سرویس تگ زیر لپ تاپ حرف R به انتهای product number اضافه شده
    مثلا لپ تاپ نو اینطور بوده NB234UA#ABA و بعد ریفر شده و به اینصورت در آمده NB234UA
    R#ABA
    فکر کنم اگر ریفر باشد در بخش Warranty Check سایت هم اطلاعاتی در این مورد میدهد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by F R E E M A N; 14-09-2011 at 19:40.

12. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

Refurbished این لپتاپها رو چه جوری جک میکنید؟ مثلا من قبل از اینکه مادربرد اچ پی بخرم اول برم سریال نمبرش رو تو چه سایتی چک کنم که بدونم قبلا خراب نبوده؟
    .
    .
    .
    از جای معتبر بخر ریفر باشه برچسب میخوره اگه نکنن این مغازه دارها بعد هم تو سایت چک کن.....بهت توی توضیح میگه تو سایت

14. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منظور از ریفر بودن چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •