تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2747 از 3195 اولاول ... 17472247264726972737274327442745274627472748274927502751275727972847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,461 به 27,470 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

یه روزه چند صفحه پر شد!!!! رعایت کنید سوالای تکراری نپرسید.. هرکسی اومد سوالی پرسید در جا جواب ندید بزارید یکم اونور اینور بچرخه جوابشو پیدا کنه...

( کنسول من بخار - دود وگرد.خاک رو خوب پردازش نمیکته وافت فریم وحشتناکی در این موقعها داره لطفا هر کسی میدونه یا مشکله منو داره راهنمایی کنه)

فردا شب میام دوباره 20 صفحه جلوتر باید دنبال جواب بگردم!

2. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین همراه مودم یهcdبهت دادن که تنظیمات مربوطه رو انجام بدی...اونو دوباره نصب کن یه جایی هست که نوشتهmtuاونو چیزی که ایکس باکست میخواد تعیین بکن...حل میشه
    ----------------------------------

مگه تو اون Error میگه باید چه عددی داده بشه به MTU ؟
    تعداد Packet های MTU باید با تست بدست بیاد فکر کنم.

آره حسام همه بازی هارو روی هارد نصب میکنم ! احتمال زیاد از دیسک بازی . اخه بقیه بازی ها مشکلی ندارن ! خیلی جالب گیرز تا میرسه به اون مرحله هنگ میکنه !!! این همه رفتیم جلو ها
    احتمال داره به خاطر داغ شدن پاور ایکس باکس باشه. اون پاور رو بگذارید جایی که هوا جریان داشته باشه. تو خیلی از فروم ها که گشتم دلیل این هنگ کردن ها گرم شدن پاور گفته شده. منم تو یعضی بازی ها مثل RDR دستگام هنگ میکرد ولی از وقتی پاور رو گذاشتم بالای خود xbox ( البته xbox عمودی هست ) دیگه این مشکل پیش نیومده. به امتحانش مارزه.

دوستان برای استفاده از هارد اکسترنال روی x360 چکار باید کرد؟هر هارد اکسترنالی رو که بهش وصل کنیم میشه بازیها رو روش نصب کرد؟یا باید هارد مخصوص و -- شده و از این حرفا باشه؟
    کافیه شما هارد رو وصل کنی و بعد تو Memory setting اونو فرمت کنی.البته باید هاردت FAT32 باشه تا xbox اونو بشناسه. هاردت هرچی فضا داشته باشه فقط میتوینی از 16گیگیش تو xbox استفاده کنی. راه هایی واسه استفاده غیر همزمان از فضای بیشتر هم هست که به دردسرش نمیارزه به نظر من

با اومدن جی تگ احتمال گرونش شدن 360 تو ایران هس؟!
    راستی جی تگ بیاد میشه برنامه ها غیر رسمی اجرا کرد دیگه؟!
    امکانش هست بازی Ps3 با امولاتوری چیزی احرا بشن؟!
    1) به نظر من نه. چون همه مدل ها jtag میشن و رقابت به وجود نمیاد
    2)بله هدف اصلیش همینه
    3)امکان اینکه بشه بازی PS3 رو روی Xbox و برعکس اجرا کرد اگه صفر نباشه نزدیکاشه چون اختلاف سخت افزاریشون چیزی نیست که بشه با نوشتن یک emulator اونم تو سیستم عامل ساده xbox برطرفش کرد.تو PS3 هم حتی نمیشه بازی PS2 با emulator اجرا کرد دیگه فکرشو بکن
    از طرف دیگه این کنسول ها به خاطر محدودیت زیادی که تو RAM دارند نمیتونن بازی یک کنسول دیگه که به همون اندازه یا بیشتر RAM نیاز داره رو Emulate کنند.
    Last edited by sony_W810i; 14-09-2011 at 07:14.

4. 6 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من ميخواستم كنسولم رو از حالت كپي خور در بيارم و بازي اصل بخرم چون زياد وقت نميكنم بازي كنم و اگه هم بازي كنم ميشينم فيفا ميزنم ، من امكانات لايو رو دوست دارم مخصوصاً فوتبالشو در ضمن من دو تا پروفايل ساختم كه يكيش 4000 اچيومنت داره اگه به لايو وصل شوم امكان بن شدنم هست؟
    و سئوال مهم تر چطور دستگاهم به حالت غير كپي تبديل بشه ؟آيا اين كار درسته يا خير ؟
    ممنون از دوستاي گلم كه جوابمو بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان سلام
    من ميخواستم كنسولم رو از حالت كپي خور در بيارم و بازي اصل بخرم چون زياد وقت نميكنم بازي كنم و اگه هم بازي كنم ميشينم فيفا ميزنم ، من امكانات لايو رو دوست دارم مخصوصاً فوتبالشو در ضمن من دو تا پروفايل ساختم كه يكيش 4000 اچيومنت داره اگه به لايو وصل شوم امكان بن شدنم هست؟
    و سئوال مهم تر چطور دستگاهم به حالت غير كپي تبديل بشه ؟آيا اين كار درسته يا خير ؟
    اگه آخرین ورژن+ltرو داشته باشی و همه بازی هات پچ شده باشن و فلگ هم نشده باشی بری لایو بن نمیشی...
    ببین اگه پول بازی اصل داری درسته و بدون بازی اورجینال این کنسول نو بازار کمه
    برای این که اصلش بکنی باید ورژن فرم ور استوک رو بریزی و آخرین داشبرد هم..........
    اینو بگم که این کار برای شما سخته و ریسکش بالا اگه مایلی نوع درایوتو بگو تا آموزش برم....ولی توصیه میکنم بده بیرون خودتو راحت کن 15تومن اینا خرجش میشه...
    ----------------------------------------------------
    اسلیم ولی فکر نکنم خودم بتونم انجامش بدم اگه بخوام بدم بیرون برام ردیفش کنه چقدر پام آب میخوره؟
    من توصیه میکنم دنبالش نری چون نمیرزه این یه روش با هاردیه نوع مخصوص هارد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای هارد اکسترنال به طور قانونی 16گیگ میتونی استفاده کنی.....ولی همونطور که گفتم(jtagوx360 keyو خیلی چیزای دیگه هم هست)
    روش مربووط به هارد اکسترنال هم متاسفانه پیدا نکردم به محس اینکه پیدا کنم همین جا میزارم براتون

7. 4 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم بدونم بازی های اورجینال x360 رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟

آخه شنیدم داخل بازار نیست .

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه کارت گلد از یکی گرفتم ، یکی از دوستان که سیلوره و میتونه بره لاتیو بزنه تو دسکا ببینه چی میشه .
    اگه کار کرد لطفا بگید چون احتمالا بازم میتونم بگیرم
    اگه برای کسی کار کرد بگه فقط ، تعداد نا محدودی از اینا دارم .

کد:
    اگه بشه میرم LT+ 1.9 میریزم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    نیازی نیست که دستگاه رو به حالت غیر کپی خور تبدیل کنید... همینجوری هم میتونین تمام بازی ها رو توی لایو بازی کنین... البته اگه قبلش فرمویر رو به استاک ریفلش کنید بهتره کلا... چون احتمال فلگ شدنتون 0 میشه...
    توی این آموزش تا حد زیادی گفته شده چی کار کنین ، اما یه کمی فرق داره که توی پروفایل میگم...
    کد:

11. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من توصیه میکنم دنبالش نری چون نمیرزه این یه روش با هاردیه نوع مخصوص هارد:
    کد:
    برای هارد اکسترنال به طور قانونی 16گیگ میتونی استفاده کنی.....ولی همونطور که گفتم(jtagوx360 keyو خیلی چیزای دیگه هم هست)
    روش مربووط به هارد اکسترنال هم متاسفانه پیدا نکردم به محس اینکه پیدا کنم همین جا میزارم براتون
    کافیه شما هارد رو وصل کنی و بعد تو Memory setting اونو فرمت کنی.البته باید هاردت FAT32 باشه تا xbox اونو بشناسه. هاردت هرچی فضا داشته باشه فقط میتوینی از 16گیگیش تو xbox استفاده کنی. راه هایی واسه استفاده غیر همزمان از فضای بیشتر هم هست که به دردسرش نمیارزه به نظر من

خوب من الان دقیقا نفهمیدم چی شدساده و مختصر بگید استفاده از هارد برای 360 راحت ترین حالتش کدومه؟یعنی من الان بخوام یه هارد 250GB بخرم بندازم رو 360 اسلیم باید چکار کنم؟تو زمینه ه ک و اینا هم اصلا وارد نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب من الان دقیقا نفهمیدم چی شدساده و مختصر بگید استفاده از هارد برای 360 راحت ترین حالتش کدومه؟یعنی من الان بخوام یه هارد 250GB بخرم بندازم رو 360 اسلیم باید چکار کنم؟تو زمینه ه ک و اینا هم اصلا وارد نیستم.
    هیچی برو بگو یه هارد250گیگ اسلیم میخوام...که حدود100تومنه...این هارد اورجیناله..
    اون -- ای که ما میگفتیم برای هارد اکسترناله

14. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان راهی هم هست که بشه از حالت فلگ بودن بیرون اومد ؟ مثلا فیرمور رو به استاک برگردونیم بعد ازنو LT بریزیم روش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •