تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2745 از 3195 اولاول ... 17452245264526952735274127422743274427452746274727482749275527952845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,441 به 27,450 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

چند تا بازی گرفتم.
    تمام بازی هایی که روش نوشته بود NTSC یا FREE اجرا شد. بعضی هاش که جدید تر بود (LA NOIRE -KOMBAT) ازم اپدیت خواست.
    بالاخره دیسک بالا اومد.
    اما PES 2011 رو که گذاشتم اصلا نشناخت دیسک رو.
    روی جلدش نوشته بود PAL.
    دیسک رو یک بار پس دادم و یه دونه دیگه گرفتم.بازم همینطوریه.
    این یعنی چی؟
    یعنی PAL رو نمیخونه؟ توی تنظیماتی که اولین بار دستگاه(250 گیگ اسلیم) رو روشن میکنیم هم نوشته بود PAL50 OR PAL 60
    را انتخاب کنید که PAL 60 رو زدم.
    PES 2011 نسخه NTSC نداره؟
    چیکار باید کرد؟
    اونایی که روش میتونیسهNTSCدر واقع پال هستن...(این نمیدونم چه مرضیه حتی بازی های اورج هم که مینویسهNTSCرو OPALاجرا میشه)...اگه با ریجن مشکل داشته باشه ارور ریجن رو میده.ولی مثل اینکه ماله شما اجرا نمیشه به نظر من مشکل ازبازیه چون ارور ریجن نمیده...
    هیچی برو یه بازی دیگه بگیر بازی مشکل داره....

2. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اقا ما چند روز پیش داشتیم با کینکت بازی UFC Trainer رو بازی میکردیم بعد یه دفعه بازی هنگ کرد دیگه هیچ کاری نمشید کرد ! نه دسته خاموش میشد نه چیزی ! فقط میشد کنسول خاموش کنی ! حالا یه 1 ساعت پیش داشتم Gears of war بازی میکردم تا وسطاش رفتما . به یه مرحله ای رسیدم اونم اونجا هنگ میکنه !! حتی 1 بار کنسول خاموش روشن هم کردم بازم همونجا گیر میکنه !! مشکل از کنسول یا از بازی ها ؟!! روی دیسک ها هم هیچ خشی نیست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام يه سوالي داشتم به تاز گي يك سري بازي براي xbox اومده كه با 1 گيگي اضافه شده 10 گيگ كه از اينن به بعد هم بازي ها رو پورت 10 گيگي كار ميكنند سوالم اينه كه ايا بازهاي جديد هك ميشن واگه ميشن دي وي دي هاي 10 گيگي خام تو بازار مي اينند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اونایی که روش میتونیسهNTSCدر واقع پال هستن...(این نمیدونم چه مرضیه حتی بازی های اورج هم که مینویسهNTSCرو OPALاجرا میشه)...اگه با ریجن مشکل داشته باشه ارور ریجن رو میده.ولی مثل اینکه ماله شما اجرا نمیشه به نظر من مشکل ازبازیه چون ارور ریجن نمیده...
    اکثر این بازی کپی ها که کاورشون مشکل داره!مثلا اطلاعات روی کاور با اطلاعات بازی یکسان نیست!مثلا خود من رو کاور یکی از بازی هام زده بود Pal پشتش نوشته بود for use only with xbox360 systems with "NTSC" designation!بعد خود بازی region free بود!
    اما در مورد بازی اورجینال ها،اون هایی که روشون زده ntsc و روی pal هم اجرا میشن در واقع برای انتشار توی منطقه آمریکای شمالی تولید شدن و فقط همونجا فروخته میشن ولی قفل منطقه ای ندارن،که باعث میشه اون بازی ها روی بقیه کنسول ها هم اجرا بشن.

6. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جای فن کنسول من (سمت راست پایینش) کمی که بازی میکنم خیلی دا ــغ میکنه!!!
    این عادیه؟
    اگر توی گیم نت 7~8 ساعت روشن بمونه چی؟مشکل ایجاد نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

جای فن کنسول من (سمت راست پایینش) کمی که بازی میکنم خیلی دا ــغ میکنه!!!
    این عادیه؟
    اگر توی گیم نت 7~8 ساعت روشن بمونه چی؟مشکل ایجاد نمیکنه؟

ببینید اینی که من میگم تو همهی وسایل الکتریکی صادقه:
    اگه از هر وسیله الکتریکی منجمله کنسول گرما خارج نشه باید به فکر بیوفتید و فن هارو چک کنید.....پس هیچ مشکلی نیست و کنسول شما سالمه و باید حتما گرما ازش خارج بشه....
    -----------------------------------------
    سلام يه سوالي داشتم به تاز گي يك سري بازي براي xbox اومده كه با 1 گيگي اضافه شده 10 گيگ كه از اينن به بعد هم بازي ها رو پورت 10 گيگي كار ميكنند سوالم اينه كه ايا بازهاي جديد هك ميشن واگه ميشن دي وي دي هاي 10 گيگي خام تو بازار مي اينند
    نه dvdهای ما بین4.7تا8.45 متغیره.......من تا حالا dvd10 گیگ ندیدم و خبری هم در موردش نشنیدم....
    در مظن با یک گیگ اضافه میشه9.5دیگه 10که نمیشه..حالا هرچی.
    بازی های جدید فعلا -- نمیشن و فقط رو کنسول هایjtagاجرا میشن ولی به زودی -- میشن و میان وc4evaنسخه جدید+ltرو میده....dvd10گیگ هم فعلا تو بازار نیست و اگه شما خبر موصقی دارید که میاد..حتما میاد....
    ولی بازم میگمdvd10گیگ من جایی ندیدم و خبری هم در موردش نشنیدم

9. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من شنیدم بازیهایی مثل la noir چند تا دی وی دی هستند . پس اونا رو چجوری تقسیم و رایت کردن ؟
    Last edited by Abolfazl3007; 13-09-2011 at 17:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من شنیدم بازیهایی مثل la noir چند تا دی وی دی هستند . پس اونا رو چجوری رایت کردن ؟
    بله درسته....خوب مثل همون که یدونه ای رایت میکنن..هیچ فرقی با هم ندارن ممثل همون یه دونه ای تکتک رایت میکنن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

12. این کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

11

ببینید اینی که من میگم تو همهی وسایل الکتریکی صادقه:
    اگه از هر وسیله الکتریکی منجمله کنسول گرما خارج نشه باید به فکر بیوفتید و فن هارو چک کنید.....پس هیچ مشکلی نیست و کنسول شما سالمه و باید حتما گرما ازش خارج بشه....

برا من زیاد باد گرما ازش خارج نمیشه( خیلی کم).البته نسبت به پاور و فن کامپیوتر میگم.
    بعد از 10~20 دقیقه بدنه ـش خیلی داغ میکنه.
    برا شما و بقیه هم داغ میکنه(مثلا در 1 ساعت بازی)؟
    پ.ن:
    الان کنسول رو خابوندم.
    فنش هم کار میکنه.
    اون پایینش چند تا سوراخ داره که برا تهویه ش فکر کنم خوب باشه.
    مشکلی نیست که خابونده بزارمش؟

-------------------
    بعد اینکه موقع اتمام بازی یا عوض کردن دیسک بازی همینطوری باید دکمه خروج دیسک رو بزنیم یا موقع خاموش کردن دکمه خاموش رو بزنیم یا روش بهتری برا این کار هست که دستگاه کمتر صدمه ببینه؟
    Last edited by Amin4All; 13-09-2011 at 18:55.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من ایکس باکس آرکید دارم الان با سیم AV (همون سه تایی) به تلویزیون وصله. حالا رفتیم یه کابل اچ دی گرفتیم اما وقتی میزنیم تلویزیون ما (روی منوی فارسیش) میگه دستگاه سیگنال شما رو شناسایی نمیکنه.
    دلیلش چیه؟ در ضمن تلویزیون من سونی ال سی دی هم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •