برای من نصب نمیشه و Eror میده
you must be logged in as an administrator when installing this program
یعنی چی؟ چی کار کنم

برای من نصب نمیشه و Eror میده
you must be logged in as an administrator when installing this program
یعنی چی؟ چی کار کنم

رو مال منم کار نکرد
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
لینک سالنم بده لطفا!!!

سلام.
دوستان سه تا مرحله بعدیش اومد یا هنوز باید سماق بمکیم؟

3 مرحله نیستش که
برای من یه مرحله قفله
کلا 6 تا مرحله کلی هستش.
که اخرینش از 3 مرحله ، 2 تاش کار میکنه
یعنی در کل 16 مرحله بازی برای من بازه و مرحله 17 فقط قفله
یه مرحله هم که مخصوص تخم مرغ های طلایی هستش که اونم بازه
من Angry Birds v1.6.2 رو نصب کردم
Last edited by mohammadirani; 13-09-2011 at 21:05.

سلام من این ورژن را نصب کردم
Angry.Birds.v1.6.2
و راحت برنامه را اکتیو کردم و تمام مراحل را تا مرحله آخر قسمت 6 معدن رفتم که خودش 3 قسمت 15 مرحله ای داشت که 2 تا 15 تای اول را رفتم که مرحله 15 تای آخر معدن coming soon نوشته بود حالا چی کار باید بکنیم باید چیزی ااضفه کنیم یا نسخه دیگه ای نصب کنیم؟؟
آیا نسخه جدید تر هم اومده؟؟کلا باید چی کار کرد اگه راهی داره
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
منم نصب کردم این قسمت اضافه را ارور داد ولی فکر کنم یه چیزاییش نصب شد
الان سیو را ندارم تا مرحله آخر که ببینم مرحله آخر معدن باز شده یا نه ولی تست میکنم

دوست عزیز ...
فایل نصب بازی کاملا سالم و تست شده است ...
پیغامی که شما دریافت کردید Error نیست و مربوط به سطح دسترسی شما در ویندوز است که مدیر سیستم شما اجازه نصب برنامه را به کاربر عادی نداده است ....
ترجمه پیغام شما :
به هنگام نصب این برنامه شما باید با حساب مدیر ، وارد ویندوز شوید ...
راه حل : با کاربر ADMIN وارد ویندوز شوید و سپس نصب برنامه را شروع کنید ...
موفق باشید ...

لطفا دلیل عدم اجرای بازی یا نصب آن را با پیغام خطا به طور کامل توضیح دهید تا شما را راهنمایی کنم ...
لینک مستقیم بازی روی سرور PersianGIG است و همین الان تست کردم و فایل قابل دانلود است ، اما ظاهرا در ساعاتی از روز سرویس PersianGIG دارای محدودیت پهنای باند است و شما با پیغام Data Transfer Limit Reached که به رنگ قرمز است مواجه می شوید ... در صورت بروز این مشکل بعدا برای دانلود فایل مراجعه کنید ...

من نصب کردم ولی بازم مرحله آخر توی معدن که coming soon بود باز نشد راهی داره؟

دوست عزیز ...
عبارت coming soon در بازی های Angry Birds به این معناست که شما باید تا آمدن آپدیت ( بروزرسانی ) بعدی بازی منتظر بمانید . معمولا بین 3 تا 4 ماه .
یعنی سازندگان بازی در حال طراحی مراحل جدید هستند ...
مراحل coming soon با Save ها قابل باز شدن نیستند !

بله منم این موضوع را میدانم که کامینگ سوون یعنی چی دوست عزیز و نیازی هم به باز کردن مراحل نداشتم چون خودم تا قبل از coming soon را رفته بودم و نیازی به سیو ها ندارم و بعد از یه عمر میدونم فرق بین سیو ها و....را
میخواستم بدونم که نسخه یا پچ جدیدی نیومده که بشه باش مراحل جدید را باز کرد و از آپدیت بودن و کامل بودن مراحل و بازی مطوئن بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)