میری سر کلاس یه چیزی یاد میگیری.پیام نور کلاس اموزشی نداره.
میری سر کلاس یه چیزی یاد میگیری.پیام نور کلاس اموزشی نداره.
یعنی پیام نور کلاس نداره؟پس چه جوری یاد بگیریم درسارو؟
رفع اشکال داره اونم نمی زارن.خودت می خونی یاد میگیری.کسی شهریه دانشگاه ازاد پلیمرو نمی دونه؟
برای هر ترم دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر رشته مهندسی عمران با احتساب واحدهای عملی به طور میانگین چقدر باید هزینه کنم ؟؟؟؟?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????
یه سواله حیاتی ...
مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامشهر یا مدریت صنعتی دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد
اینم در نظر بگیرید که توی مشهد مشکل اسکان ندارم و حتی شرایط انتقالی به علم و فرهنگ تهران برام فراهمه ؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بدین
کسی در مورد دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر اطلاعی داره در مورد اساتید و سطح علمی دانشجوهاش ؟
سلام ... عزيز جان زبان عمومي تو دانشگاه آزاد 3 واحده ... من ترم 4 يعني دقيقا سال قبل همين وقت با 19/5 پاسش كردم.
+
دوستان اطلاعيه آزاد فردا ميادش؟
با سلام. معدل ترم تابستان تو معدل کل حساب میشه؟ یعنی به فرض اگر معدل کل من تا این لحظه 13.5 بوده باشه (در مجموع چندین ترم) و در تابستان معدلم 18 شده باشه,معدل کلم یک دفعه 2,3 نمره میاد بالا؟ اگر اینطوری باشه که خیلی عجیب و عالیه و اینطوری همه باید معدلشون بالای 18 باشه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
http://www.afarinesh-daily.com/afarinesh/Home.aspx خبر فوری برای ازادی ها!!!!روزنامه افرینش راهنمای ثبت نام دانشگاه ازاد را اعلام کرده
چرا وقتی کلیک میکنی یه عکس کوچیک از خبر میاد ؟نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری با فونت 1 بخونیم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)