حامد خان الان رو گوشیم ورژن 4 ولف رو دارم ولی خیلی کنده!حتی وقتی بنچمارک میگیرم میاد رو 600
اگه ورژن 5 رو بریزم درست میشه؟؟؟؟
حامد خان الان رو گوشیم ورژن 4 ولف رو دارم ولی خیلی کنده!حتی وقتی بنچمارک میگیرم میاد رو 600
لووووول.....monkey رو خوب اومده..یعنی مثل خر نور میده
)
والا نمیدونم!!!عجیبه که اینطوره واسه شما.حالا بریز.امید به خدا.میتونی miui رو هم تست کنی.حامد خان الان رو گوشیم ورژن 4 ولف رو دارم ولی خیلی کنده!حتی وقتی بنچمارک میگیرم میاد رو 600
miui بودم ولی فونت فارسیش مشکل داشت.واسه همین ولف ریختم![]()
اون که یکی از بچه های همین جا عکس گذاشت که فارسیش کاملا درست بود که!miui بودم ولی فونت فارسیش مشکل داشت.واسه همین ولف ریختم
راستش مال منم تقریبا درس بود!ولی باید روی عربی میذاشتم!فونتاشم خیلی جالب نبود
حالا یه مدت با این ولف ور میرم.فعلا که سرعتش بد نیست ولی بنچمارکش کمه!بالاترین بنچمارکی که گرففتم 790 بود![]()
آقا من ولف ورژن 5 رو ریختم هیچ تفاوتی توش احساس نمیکنم
هنوز لگ زدن چه تو پخش موزیک چه تو پخش ویدئو رو داره
باورت بشه یا نشه رام اصلی رو ریختم گور بابای هر چی کاستوم رامه![]()
من که از ولف بدم نیومد!!می یو آی هم خوبه!
ولی رام اصلی بعد از یه مدت تکراری میشهمن ولف رو به رام اصلی ترجیح میدم
![]()
ظاهرا فقط باید یه کیبورد فارسی دار بزاری روش وگرنه فونت فارسیش مشکلی نداره.حالا نوع فونت رو دیگه سلیقه ای هست.راستش مال منم تقریبا درس بود!ولی باید روی عربی میذاشتم!فونتاشم خیلی جالب نبود
حالا یه مدت با این ولف ور میرم.فعلا که سرعتش بد نیست ولی بنچمارکش کمه!بالاترین بنچمارکی که گرففتم 790 بود
رو بنچمارک حساب نکن.
آقا یه نکته:
من از روزی که رام ریخته بودم گوشی رو خاموش روشن کرده بودم ولی اینکه باتری رو در بیارم انجام نداده بود.دیروز باتری رو در آوردم و جا زدم.احساس میکنم سرعت گوشی خیلی بهتر شده.لگ چندانی نداره.تازه go launcher هم روش هست.الان خیلی روونه.یه تست بزنید![]()
اره اصافا نور صفحه گوشیهای سونی اریکسون بیشتره
این برنامه بهترین هست
دیچه خلاص شدم
اخه هر محیطی باید از یک نور استفاده کرد
مثلا جلو خورشید و بیرون 100 درصد
جاهای معمولی 75 درصد
شب که تو رخت خواب هستی 50 درصد خوبه که چشات خسته نشه
و وقتی شارژ گوشی رو به اتمام هست 25 درصد مناسبه
حالا یه برنامه نیاز هست که با تاچ کردنش بدون سوال جواب و یا حداقل با یک سوال ریستارت بشه
راستی این مانکی چجوری شد پر نور معنی داد ؟
ای بابا این کاستوم رامها هر کسی یه چیزی میگه
من تنظیم کارخونه کردم و فعلا از رام اصلی استفاده میکنم
راستی موقع تنظیم کارخونه گزینه داره که مموری هم فرمت میکنه که خوبه
اون که هست.قبلا گذاشتم.حالا یه برنامه نیاز هست که با تاچ کردنش بدون سوال جواب و یا حداقل با یک سوال ریستارت بشه
البته گوشیت باید روت باشه.
xperia reboot هست اسمش.
واسه منم عجیبه چرا بعضی ها ناراضی هستن !من تقریبا هرچی رام بدرد بخور بوده تست کردم.واقعا سرعت ولف یه چیز دیگش.حالا چرا بعضی ها باهاش مشکل دارن رو نمیدونم.آخه رام اصلی هست+چیزایی که بهش اضافه شده و بهینه شده.از فضا که نیومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)