تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 30 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینایی که گفتین بابا صد رحمت به سربازی
    خدایی من جنبه ندارم کسی بخواد مسخرم کنهدانشگاه هم ازاد تهران شمال نزدیک خونمونه اگه سال بالایی ها کرم ریختن میشه با بچه محلا لشکرکشی کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟
    ثبت نامو با رفیقمم برم ضایست؟خدایی من حوصلم نمیاد تنهایی کاری کنم.با رفیقمم برم ضایست؟
    نه اتفاقا امیر خان اگه با دوستت بری انتخاب واحد که کلی حال میده هر چند جدیدنا دیگه ایترنتی شده.
    اگه دوستت ضایع نباشه و ندید بازی در نیاره که ته حاله چون تنها نیستی که مظلوم بشی در کل سعی کنید روز های اول با پدرتون (اگه پسرید )یا با مادرتون(اگه دخترید )برید ثبت نام البته هیچ چیز جای رفیق خوب و باکلاس براتون نمیگیره چون همه چیز از روز اول شروع میشه.

روز اول دانشگاه نه خیلی قرتی باشین و نه خیلی رسمی(کت و شلوار)به اطرافیانتون اصلا رو ندید مخصوصا دخترا.
    خوش اخلاق باشین.
    در ضمن اگه با واژه های نامانوسی مانند ترم بوقی روبرو شدید اگه از طرف هم جنسان خودتان بودند بهترین واکنش یه لبخند سرد چون احتملا همان ها با شما دوست خواهند شد ولی اگه از طرف جنس مخالف بود باید واکنش مناسب انجام داد.

یه نکته بسیار مهم دانشگاه دیگه مثل دبیرستان نیست .بچه بازی کلا ممنوع.
    سعی کنید شخصیت خودتون رو اونجا شکل بدید.چون شخصیت اینده شما از اینجا شکل میگیره .هر شخصیتی قبلا داشتین رو بزارین کنار.

همه با خودشون قرار میزارن که از روز اول درس میخونن ولی اماری که من دارم حدود 95 درصد شب امتحانی هستند.پس اگه شب امتحان شد ناراحت نباشید که همه خوندن ومن نخوندم نه اکثر نخوندن .

به هیج وچه جو زده نشین تو دانشگاه .دخترا اصلا ارزش اینو ندارن که خودتون رو واسشون سبک کنین .نه خیلی سبک باشین و نه خیلی سنگین معمولی بهترین حالت ممکنه.البته به دختران عزیز تاپیک برنخوره برعکسش هم صدق میکنه و اگه دانشجو باشین میدونید که من منظوری نداشتم.

بهترین دوستان شما همکلاسی های شما هستند.سعی کنید با همه حداقل اشنا باشید و سلام و علیک داشته باشید.
    اهان اینو یادم رفت بگم حتما حتما یه رفیق فابریک پیدا کنید که خیلی بدردتون میخوره.
    اگه احساس کردید از یه دختر خوشتون میاد از همون اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید .در ضمن تو این جور مواقع همون رفیق فابریک خیلی بدردتون میخوره.

ترم اول و سال اول اصلا وقت خوبی برای عاشقی نیست ولی بعضی دختران خوب هستند که تو همون ترم های اولیه کسانی زودتر از شما از فرصت استفاده می کنند.
    دانشگاه جای همه چی هست جز درس .درس مال شب امتحانه.اگه میخواهید مدام با این و اون دوست بشید بهترین فرصته اگه هم که خونه گرفته باشید که دیگه نور علا نور ولی یه چیزی بهتون بگم این کارها اصلا ارزششو نداره و مطمئنا اگه یه روزی عاشق یکی شدید خیلی تو زندگی ایندتون تاثیر میزاره اخه واسه هر نفر یه نفر ساخته شده نه چند نفر .واین کارهاتون یه روز بدون اینکه خودتون متوجه بشید تو زندگیتون تاثیر خودشو میزاره.

من کاردانی رو تو یه شهر دیگه بودم ولی کارشناسی تو شهر خودمون .کاردانی یه کم بچه بودم ولی کارشناسی برام از زمین تا اسمون خیلی فرق داشت.بهترین لحظات زندگیمو تو دورران کارشناسی گذروندم با اینکه تو شهر خودمون دانشجو بودم ولی اکثر وقت ها خونه دوستام بودند خداییش بچه های خیلی گلی بودند و هستند.
    پس لذتشو ببرید.

تا اون جایی که من نظرات رو خوندم اکثر پسر بودند یعنی تو این انجمن دختری نیست که نظراتشو بگه ؟

اهان یه نکته ای که یادم رفت سعی کنید از همون ترم اول یه درس عمومی رو با ترم بالایی(ترجیها فقط 2 ترم بالاتر از شما باشند یعنی اگه ترم یک هستید با ترم 3)درس بگیرید اخه با کلی از بچه های ترم بالایی اشنا میشید و این خیلی بهتون کمک میکنه در اینده اصلا بحث من در مورد مسخره کردن و این جور مسائل نیست بلکه درباره مسائلی که با گذر زمان متوجه اون خواهید شد اما با گرفتن یه درس با ترم بالایی ها و در صورت دوستی با اونها خیلی از مسائل به شما هم انتقال داده میشه
    موفق باشید
    Last edited by yashgin128; 12-09-2011 at 16:30.

2. 13 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بابا این سوپر پست اولو زیاد جدی نگیرید...

روز اول هم تو رو خدا کت و شلوار نپوشیییییییییییین
    200% تایید میشه
    روز ثبت نام با تریپ همیشگیتون برین ...
    من که تنها رفتم ...اما اگه بنده خدا مادرتون خیلی جوش میزنه با مادرتون نرید با برادر یا پدر برید...
    اگه خوابگاهید سعی کنید رو چیزی حساسیت نشون ندید تا اتو دست اهلش ندید...
    ترمای بعدو سعی کنید چند رفیق مثل خودتون پیدا کنید خونه اجاره کنید...اگه الان سیگار نمیکشید اونجا احساس بزرگی نکنید و سیگار نکشید...عرق و مشروب هم ایضا...

ترم یکیا از ماکس ترمای(max term) رشته خودتون امار استادای خوب و نمره بده رو بگیرید...

تجربه نشون داده کسایی که از همون روزای اول جوگیر میشن و خیلی درس میخونن اخر ترم یا ترمای بعد 360 درجه فرق میکنن و سرد میشن پس اهسته وپیوسته...
    .

4. 11 کاربر از Last Night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم بدک نیست!!!!

6. 14 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینا چیه نوشتی : ))

هر کی ندونه فکر میکنه داره میره کجا !!

اره والا ما رو ترسوندن با این نوشته ها ...
    اقا چه غلطی کردیم کنکور دادیم بریم بازاری بشیم بهتره
    [QUOTE=danialsalehi;6457015]اخه چیه این همه تجربه نوشتین؟؟

الان ترم اولی ها بیچاره میترسن . کل دانشگاه باید فکر کنن چیکار باید کنن. چیکار نباید کنن.

/QUOTE]

دوستان بدانند و اگاه باشند ک پست اول تریلر فیلم اره 8 بود ک بزودی اکران میشه

بابا این سوپر پست اولو زیاد جدی نگیرید...

.
    مثل اینکه بعضی از عزیزان اشتباه متوجه شدید....مطالبی که در پست دوم صفحه می بینید از من نیست....حدود دو سال پیش یک تاپیک با همین موضوع بود که به علت اسپم ها متعدد قفل شد....پست های مفید اون تاپیک رو که جنبه بیان تجربه رو داشت من گلچین کردم و در اون پست واستون آوردم!
    لطفا پست اول رو کامل بخونید!

8. 10 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    ما هم یه چند خط بنویسیم

ترم اول یک مقدار مراقب رفتارهای سال بالایی ها باشید چون اصطلاحاتی توی دانشگاه وجود داره که بعدهااا یاد می گیرید.

اگر جزوه می نویسید درست آن را بنویسید!! یک سیستم که نوشتن تمامی حرفهای استاد هست. سیستم دوم نوشتن نکات از چند کتاب و وارد کردن همزمان انها در جزوه که در این حالت بایستی چرک نویس پاک نویس کنید اما به طرز عجیبی تسلط شما را بالا می بره...
    در ضمن چرک نویس و پاک نویس کردن جزوه حسن دیگری داره ... وقتی استاد در کلاس توضیح می ده ممکنه حاصل انتگرال ها و بعضی از نتایج را رو هوا بنویسه و شما هم فقط کپی کنید. در این حالت حین پاکنویس وقت دارید که بسیار روی آنها دقیق بشوید و مراحل رسیدن به پاسخ را در جزوه بنویسید --- البته در آینده این جزوه طالب کمتری خواهد داشت (فقط کسانی که خیلی می خونند !!)

یک یار علمی (هم جنس !!) انتخاب کنید ... حتما یک نفر که از لحاظ درسی در سطح خودتون هست پیدا کنید و با هم درس بخواندی .. در این حالت تسلط شما چند برابر می شود
    هم جنس هم باشه چون بعضی وقتها تا صبح با هم دارید درس می خونید !!!

اگه ترم اول ازدواج کردید شما جزء آدم های موفق هستید !!! سعی کنید موفق نباشید !!

انتخاب واحد:
    آمار همه استاد ها را داشته باشید ...
    تا ترم 4 همیشه نفر اول حاضر باشید تا واحد از دست ندید... در ترم های بالاتر قبل انتخاب واحد فیس بوک و توییتر و پی سی ورد هم چک کنید بعد انتخاب واحد کنید اصلا مهم نیست ... همواره واحد هست !
    برای واحد های داخل دانشکده می تونید به مسئول آموزش بگویید ظرفیت را افزایش بده ...

زبان انگلیسی بسیار مهم هست - حداقل علوم پایه
    سعی کنید زبانتون را تقویت کنید. شما باید بتونید کتاب درسیتون را مثل کتاب فارسی بخونید... (تو علوم پایه خیلی کمک می کنه)

10. 17 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه این چجور راهنمائی هست هر کس پست اول رو بخونه سکتش نزنه تو دانشگاه هیچ بلایی سرش نمی یاد

روز اول که رفتی همه چیز برات جدید هست سعی میکنی سوتی ندی اما نمیشه یه سوتی کوچیک هم که شده میدی

بعد روز دوم سعی میکنی سوتی روز اول رو ندی با چند نفر هم تعریف میشی باب رفاقت رو باز میکنی

روز سوم که میرسه متوجه میشی که دانشگاه تموم شده و با دوست روز دوم یادی از روزهای اول دانشگاه میکنی و حسرت روزهای خوب رو میخوری

فکر میکنید به طنز نوشتم این مطلب رو ؟؟؟؟ !!! نه خیر اشتباه میکنید این دقیقا کل دانشگاه هست .

اما توصیه من برای این سه روز

اگر واقعا اومدی درس بخونی از روز اول شروع کن

و اگر باز هم واقعا قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو داری تلاشت رو دو برابر کن

توقع نداشته باش که از دانشگاه اومدی بیرون شده باشی اقا یا خانوم مهندس و همه چیز رو بهت یاد داده باشن دانشگاه با باز کار فرق داره

بقیه موارد همش روزهای خوب و بسیار شاد هست

برای همتون روزهای خیلی خوب و خوشی رو ارزومندم

12. 12 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عجب ترم اولی بودن داستان داره
    خود من 17 سالگی رفتم دانشگاه هیچ مشکلی هم با ترم اولی بودن نداشتم
    در ضمن توصیه:
    اگر اومدید دانشگاه حال کنید: که هیچی...فقط با استادا پسر خاله بشید.
    اگر اومدید پاس کنید: که به نظر من زیاد استرس نگیرید و بعضی درسها رو شب امتحان بخونید بعضی ها رو از روز اول.
    اگر اومدید درس بخونید:تو دانشگاه راحت باشید-به حرف و خنده هیج کس گوش ندید-دور جنس مخالف رو اساسی خط بکشید-اگر دانشگاتون درست حسابی بود و ارشد هم داشت اویزون هم رشته ای های ارشد بشید تکنیک مقاله نویسی و تحقیق رو یاد بگیرید ازشون --از همون اول چیزهایی که بازار کار از رشته ی شما میخواد آشنا بشید--سعی کنید با درس کار نکنید(تو هر مقطعی)و از باباتون پول بکنید---از اول جدی بگیرید و استرس نمره بعضی درسها رو داشته باشید و بخونید (روزی 2 تا 4 ساعت کلا)

این چیز هایی که بالا گفتم خیلی با ارزشه و خودم بعد چند سال یاد گرفتم.
    Last edited by STON-COLD; 12-09-2011 at 18:33.

14. 19 کاربر از STON-COLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من دانشجوی پزشکی سال دوم و در آستانه ترک تحصیل و ترک وطن هستم عدم موفقیتم در دانشگاه یکی از دلایل اصلی ترک کشور ( اون هم برای همیشه ) هست . بنابراین دلم میخواد دلایلش رو توضیح بدم که شاید به درد شما بخوره

محیط داانشکده های پزشکی طوریه که دانشجوها اختلافات رو بروز نمیدن و کسی عقیده مخالف داشته باشه معمولا بروز نمیده . ( منظور از عقیده مخالف , عقیده مخالف با سایر دانشجوها و اکثیر هست نه چیزای دیگه ..... ) و کسی هم که عقیده مخالف خودش رو بیان کنه ( مخصوصا در زمینه های اجتماعی و سیاسی ) بقیه دانشجوها نظر مثبتی در موردش نخواهند داشت این امر دلایل متعددی داره که بیانش از حوصله من ( فعلا ) خارجه .

من به دلیل اععتقاد به ساختارهای اجتماعی سیاسی شرق و به خاطر شهامتی که برای بیان نظرات و اعتقاداتم در بین سایر دانشجوها داشتم و تبلیغات منفی که علیه مکاتب اجتماعی شرق و ... شده بود ؛ از سایر همکلاسی هام فاصله گرفتم چرا اکثریت قاطع مردم با چشمانی بسته به روی حقیقت ؛ اونها رو باور کردن . اشتباه اصلی من این بود که بین دانشجوهایی که در بالاترین سطح علمی جامعه درس میخوندن و سایر اعضای جامعه ؛ تفاوت فرهنگی اساسی قائل شده بودم ولی در عمل دقیقا برعکسش رو مشاهده کردم

از اونجایی که من تحمل ساکت موندن و رقصیدن به ساز باد رو ندارم ترجیح دادم شکست خودم رو پذیرفته و راهی مقصدی بشم که نیازی به سکوت نداشته باشم . مقصدی که برای خوندن پزشکی از الان باید حداقل 14 ماه سعی و تلاش کنم .

توصیه من به همه دانشجوهای تازه وارد همینه که دچار توهم فاصله دانشجوها و سایر اعضای جامعه ؛ و همینطور فاصله فرهنگی بین دانشگاه و سایر بخش های اجتماعی جامعه نشین و در نظر داشته باشین دانشجوها همگی دست پرورده پدر و مادر هایی هستن که تک تکشون عضو همین جامعه هستن پس نباید منتظر تفاوت عمده از لحاظ جنبه و فرهنگ بین دانشجوها و سایر اعضای جامعه باشین .

16. 16 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gozine2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام توصیه های دانشگاه پیام نور رو هم بگید لطفا

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

من دانشجوی پزشکی سال دوم و در آستانه ترک تحصیل و ترک وطن هستم عدم موفقیتم در دانشگاه یکی از دلایل اصلی ترک کشور ( اون هم برای همیشه ) هست . بنابراین دلم میخواد دلایلش رو توضیح بدم که شاید به درد شما بخوره

محیط داانشکده های پزشکی طوریه که دانشجوها اختلافات رو بروز نمیدن و کسی عقیده مخالف داشته باشه معمولا بروز نمیده . ( منظور از عقیده مخالف , عقیده مخالف با سایر دانشجوها و اکثیر هست نه چیزای دیگه ..... ) و کسی هم که عقیده مخالف خودش رو بیان کنه ( مخصوصا در زمینه های اجتماعی و سیاسی ) بقیه دانشجوها نظر مثبتی در موردش نخواهند داشت این امر دلایل متعددی داره که بیانش از حوصله من ( فعلا ) خارجه .

من به دلیل اععتقاد به ساختارهای اجتماعی سیاسی شرق و به خاطر شهامتی که برای بیان نظرات و اعتقاداتم در بین سایر دانشجوها داشتم و تبلیغات منفی که علیه مکاتب اجتماعی شرق و ... شده بود ؛ از سایر همکلاسی هام فاصله گرفتم چرا اکثریت قاطع مردم با چشمانی بسته به روی حقیقت ؛ اونها رو باور کردن . اشتباه اصلی من این بود که بین دانشجوهایی که در بالاترین سطح علمی جامعه درس میخوندن و سایر اعضای جامعه ؛ تفاوت فرهنگی اساسی قائل شده بودم ولی در عمل دقیقا برعکسش رو مشاهده کردم

از اونجایی که من تحمل ساکت موندن و رقصیدن به ساز باد رو ندارم ترجیح دادم شکست خودم رو پذیرفته و راهی مقصدی بشم که نیازی به سکوت نداشته باشم . مقصدی که برای خوندن پزشکی از الان باید حداقل 14 ماه سعی و تلاش کنم .

توصیه من به همه دانشجوهای تازه وارد همینه که دچار توهم فاصله دانشجوها و سایر اعضای جامعه ؛ و همینطور فاصله فرهنگی بین دانشگاه و سایر بخش های اجتماعی جامعه نشین و در نظر داشته باشین دانشجوها همگی دست پرورده پدر و مادر هایی هستن که تک تکشون عضو همین جامعه هستن پس نباید منتظر تفاوت عمده از لحاظ جنبه و فرهنگ بین دانشجوها و سایر اعضای جامعه باشین .
    ترک وطن چه جوری؟چجوری میری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تازه ازدانشگاه اومدم و خیلی خستم.فعلا خلاصه میگم و بعدا کامل تر میگم.(4.5 صبح بیدار شدم 6.5 عصر هم از دانشگاه رسیدم خونه)

در مورد حرفی که zahedy2006 در مورد جزوه و کتاب و این چیزا زد، تایید میکنم.البته به شرطی که واقعا بخواید درس بخونید وبا سواد از رشتتون بیاید بیرون.وگرنه مثل من میتونید نخونید و الان که میخواستم برم سر کار هر چی که طرف میپرسید بلدی ،اصلا نمیدونستم چی هست با نهایتا اسمشو شنیده بودم.
    به ما گفتن بخونید ما هم گوش نکردیم الانم تو رشتم مثل سیب زمینی هستم.دیگه خود دانید.

اگه سیگاری نیستی سعی کن با سیگاری ها نپری.اگرم از قبل سیگاری بودی سعی کنید دم در دانشگاه یا تو محوطه یا تو سلف و کلاس سیگار نکشید.چون الکی سوژه واسه گیر دادن میدید دست حراست.

برای خونه حتما با یکی مثل خودتون خونه بگیرید.ادم تنبل ، خسیس ،با اخلاقای خاص و نفهم ادم رو دق میدن.همیشه دعوا و اعصاب خوردیه.

در مورد جنس مخالف بیشتر حرف ها رو بچه ها زدن منم یه چیزی اضافه کنم.حتی اگه اهل س.ک.س هستید و خیلی هم حرفه ای هستید.با کسی تو دانشگاه رو هم نریزید چون بالاخره گندش در میاد و تابلو شدن همانا و با حراست در افتادنو اخراج و دور شدن تمام دانشگاه غیر از یه سری نخاله هم همانا.
    دیگه رمق تایپ کردن ندارم بقیشو فردا میگم.

19. 10 کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •